kingula Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tak, zgadza sie ze zdjecie jest wlasnoscia autora, nie mniej jednak mam wrazenie ze jest ono niejako wykorzystane do reklamy ich firmy- a ja ani nie karmie Pedigree a co wiecej uwazam, ze jest to g... nie karma :shake: Sama nie wiem co o tym myslec :roll: Quote
flashka-g Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 kingula pociesz sie tym ze zawsze moglas wyladowac na reklamie gorszej karmy:)) Quote
aleb Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sandwich ok, jak coś to dam jeszcze ci znać :) tylko powiedz ktorym pociągiem jedziesz? O której godz? Quote
kingula Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 flashka-g napisał(a):kingula pociesz sie tym ze zawsze moglas wyladowac na reklamie gorszej karmy:)) Chyba juz zadnej gorszej nie stac na taka reklame :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No właśnie dostałam meila od pedogree i tak patrzę, że Ty chyba Ty na tym zdjęciu i byłam ciekawa czy prosili o zgodę :) To czy ktoś jedzie pociągiem w środę z Warszawy? ;) Quote
moon27 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 a ja wcale nie skojarzyłam sobie zdjęcia z tym że mozesz karmić swojego psa ta karmą - skojarzyłam po prostu z jakąś wystawą i tyle - chyba nie ma o co się obruszać ;) tym bardziej że nie jest podana ani hodowla ani przydomek psa :) poza tym jakbyś nie poruszyła tematu to pewnie i tak większośc nie zwróciłaby na to uwagi ;););) Quote
gudis Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 kingula napisał(a):Tak zwlaszcza zdjecie mnie i mojego psa z leszczynskiej wystawy- dziwne ze nikt mnie o zdanie przed publikacja nie zapytal :/ Tez dostalam tego maila i nie skojarzylam go z karma tylko wystawa - bo taki jest jego temat. A zwrocilam za to uwage na pieknego psa, tym bardziej ze znajoma chce sobie takiego kupic na wiosne i ja mam jej go poszukac od hodowcy. A poza tym ktos wczesniej juz to napisal ze na wystach jest od groma fotografow i pstrykaja zdjecia i jesli ktos zdecycuje sie wystawiac piesia mimo wolnie zgadza sie na publikacje fotek w roznych miejscach. Wiec bym to zlala na twoim miejscu A Piesek cacy ;) Pozdrawiam Quote
$andwich Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Aleb, mój pociąg wyjeżdża z Gliwic o 16.24, więc w Katowicach pewnie jest około 30 minut wcześniej;). A w Poznaniu Głównym jest o 21.10. Quote
aleb Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kurcze, jakbym ja jechała pociagiem to o wcześniejszej porze, tj. w Katowicach o 13.54... Quote
flashka-g Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 kingula napisał(a):Chyba juz zadnej gorszej nie stac na taka reklame :roll: niektore teoretycznie "lepsze" a wyrzadzaja wieksza krzywde:) A Pedigree to komercha;) ale to juz nie ten temat;] Ciekawe czy spotkam kogos z pociagu znajomego z psiakiem:p Quote
kivik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='karenina']http://www.pedigree.pl/psygora/pl-PL/Temat%20miesiaca Niezwykle pouczajacy temat. Zwłaszcza wprowadzenie. Zwycięstwo w niej oznacza dla hodowcy ogromne uznanie w środowisku i oczywiście wiąże się z niemałą nagrodą pieniężną. To wycinek artykułu. Zwycięstwo oczywiście w Poznaniu. Gdzie są informacje na ten temat ile i za jakie zwycięstwo? Ja nigdzie nie widziałam:( Obawiam się że tylko Pedigree widziało..a może się mylę.. Quote
cockermanka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='kivik']Zwycięstwo w niej oznacza dla hodowcy ogromne uznanie w środowisku i oczywiście wiąże się z niemałą nagrodą pieniężną. To wycinek artykułu. Zwycięstwo oczywiście w Poznaniu. Gdzie są informacje na ten temat ile i za jakie zwycięstwo? Ja nigdzie nie widziałam:( Obawiam się że tylko Pedigree widziało..a może się mylę.. Tez mnie zastanowił ten fragment....:roll:...no,chyba,że Pedigree przewidziało nagrody pieniężne... Quote
kivik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 cockermanka napisał(a):Tez mnie zastanowił ten fragment....:roll: regularnie spotykam sie z pytaniami, ile zarabiam na wystawach...bo przecież dla przyjemnosci nie mozna tego robic..tylko dla kasy...i ten artykul to powszechne myslenie potwierdza:( Quote
Gonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja sie nie będę nad tym zastanawiać i ustawiam się od razu przy kasie:cool2: :sweetCyb: :drink1: Quote
kivik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Gonia napisał(a):Ja sie nie będę nad tym zastanawiać i ustawiam się od razu przy kasie:cool2: :sweetCyb: :drink1: Zajmij mi kolejkę:lol::happy1: Quote
Gonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oki,tylko zabierz dużą torbę na mamonę:evil_lol: Razem se poczekamy i dla zabicia czasu:drinka: :drinking: :terazpol: Quote
kivik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Gonia napisał(a):Oki,tylko zabierz dużą torbę na mamonę:evil_lol: Razem se poczekamy i dla zabicia czasu :drinking: :terazpol: to rozumiem:drinka::evil_lol: wezme plecak... Quote
Gonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 I to już jest koniec kolejki:evil_lol: Pozostałym Państwu dziękujemy:diabloti: Quote
kivik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Gonia napisał(a):I to już jest koniec kolejki:evil_lol: Pozostałym Państwu dziękujemy:diabloti: ma sie ten refleks, no nie:evil_lol: Quote
Gonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O interesy swoje i psa trzeba dbać:loveu: Jak mnie ktoś pyta ile zarabiam na wystawach,to odpowiadam,że mało,bo to od wagi psa zależy:evil_lol: A tak przy okazji tego,że właściciele zwycięzkiego psa więcej na nim zarabiają,to krycie ZwSw z 2003r kosztuje tyle samo,co krycie ZwEu z tego samego roku i o 150 Euro mniej niż psem z 3-ma championatani krajów skandynawskich:loveu: Quote
Nesuniaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja tam biore dużą (długą :evil_lol: ) torbę, ale po coś innego :diabloti: Gonia zamiast stać w kolejce po kase, lepiej Carellego pilnuj :evil_lol: Quote
karenina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No widze ze dopiero kivik wyłapała o co mi chodziło. Gonia, a Ty co, w zakopcu sie nie obłowiłas :evil_lol: za ten BIS :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A na powaznie, to Pedigree walneło jak łbem o beton. Ja sie pozniej ludziom tłumacze ze kasy sie nie dostaje na wystawach jak ludzie sa peni ze te puchary sa szczero złote, a z pucharem sie dostaje koperte.. No ale jak pisze o tym taka znana wszystkim firma to to musi byc prawda ... Quote
Gonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Karenina,a ty musisz publicznie tu podawać,jak się w Zakopcu razem obłowiłyśmy?Zaraz mi tu skarbówkę przyślą:evil_lol: Słuchajcie,ja już nie mam siły tłumaczyć,ile mnie kosztują wystawy i hodowla.I tak ludzie wiedzą lepiej.Kiedyś jak nie udałam się na rodzinną imprezę,bo wystawa,to się rodzina oburzała.Teraz mówię,że dają talon(na balon:evil_lol: ) i robię tajemniczą minę:lol: Nie kłamię(talon na katalog), a rodzina łamie sobie mózg na co? Mam niejakie podejrzenia,że autor tego tekstu biesiadował z moją rodzinką! Chyba ,że naprawdę Pedigree wyciągnie asa z rękawa?!:multi: Nesunia,nie dokazuj bo może się polać...........alkohol zawarty we krwi! Quote
Nesuniaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Widze, że u niektórych szykuje się niedostatek krwi w alkoholu :evil_lol: Quote
Godelaine Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Puli... Ty jedziesz TLK? Szkoda :( Ja jadę pośpiechem godzinę później (tyle że z Gliwic). Zagapiłam się i nie kupiłam sobie biletu w promocji. No i nie chce mi się więcej dopłacać za psa. Tym bardziej, że czasowo to tylko pół godziny. A może ktoś jedzie tym "moim" pociągiem w środę? W Poznaniu jest o 14:14. Quote
Recommended Posts