Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, zgadza sie ze zdjecie jest wlasnoscia autora, nie mniej jednak mam wrazenie ze jest ono niejako wykorzystane do reklamy ich firmy- a ja ani nie karmie Pedigree a co wiecej uwazam, ze jest to g... nie karma :shake:
Sama nie wiem co o tym myslec :roll:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wcale nie skojarzyłam sobie zdjęcia z tym że mozesz karmić swojego psa ta karmą - skojarzyłam po prostu z jakąś wystawą i tyle - chyba nie ma o co się obruszać ;) tym bardziej że nie jest podana ani hodowla ani przydomek psa :)
poza tym jakbyś nie poruszyła tematu to pewnie i tak większośc nie zwróciłaby na to uwagi ;););)

Posted

kingula napisał(a):
Tak zwlaszcza zdjecie mnie i mojego psa z leszczynskiej wystawy- dziwne ze nikt mnie o zdanie przed publikacja nie zapytal :/

Tez dostalam tego maila i nie skojarzylam go z karma tylko wystawa - bo taki jest jego temat. A zwrocilam za to uwage na pieknego psa, tym bardziej ze znajoma chce sobie takiego kupic na wiosne i ja mam jej go poszukac od hodowcy.
A poza tym ktos wczesniej juz to napisal ze na wystach jest od groma fotografow i pstrykaja zdjecia i jesli ktos zdecycuje sie wystawiac piesia mimo wolnie zgadza sie na publikacje fotek w roznych miejscach. Wiec bym to zlala na twoim miejscu

A Piesek cacy ;)

Pozdrawiam

Posted

kingula napisał(a):
Chyba juz zadnej gorszej nie stac na taka reklame :roll:

niektore teoretycznie "lepsze" a wyrzadzaja wieksza krzywde:) A Pedigree to komercha;) ale to juz nie ten temat;]

Ciekawe czy spotkam kogos z pociagu znajomego z psiakiem:p

Posted

[quote name='karenina']http://www.pedigree.pl/psygora/pl-PL/Temat%20miesiaca

Niezwykle pouczajacy temat. Zwłaszcza wprowadzenie.

Zwycięstwo w niej oznacza dla hodowcy ogromne uznanie w środowisku i oczywiście wiąże się z niemałą nagrodą pieniężną.

To wycinek artykułu. Zwycięstwo oczywiście w Poznaniu. Gdzie są informacje na ten temat ile i za jakie zwycięstwo? Ja nigdzie nie widziałam:( Obawiam się że tylko Pedigree widziało..a może się mylę..

Posted

[quote name='kivik']Zwycięstwo w niej oznacza dla hodowcy ogromne uznanie w środowisku i oczywiście wiąże się z niemałą nagrodą pieniężną.
To wycinek artykułu. Zwycięstwo oczywiście w Poznaniu. Gdzie są informacje na ten temat ile i za jakie zwycięstwo? Ja nigdzie nie widziałam:( Obawiam się że tylko Pedigree widziało..a może się mylę..
Tez mnie zastanowił ten fragment....:roll:...no,chyba,że Pedigree przewidziało nagrody pieniężne...

Posted

cockermanka napisał(a):
Tez mnie zastanowił ten fragment....:roll:

regularnie spotykam sie z pytaniami, ile zarabiam na wystawach...bo przecież dla przyjemnosci nie mozna tego robic..tylko dla kasy...i ten artykul to powszechne myslenie potwierdza:(

Posted

Gonia napisał(a):
Ja sie nie będę nad tym zastanawiać i ustawiam się od razu przy kasie:cool2: :sweetCyb: :drink1:

Zajmij mi kolejkę:lol::happy1:

Posted

Gonia napisał(a):
Oki,tylko zabierz dużą torbę na mamonę:evil_lol: Razem se poczekamy i dla zabicia czasu :drinking: :terazpol:

to rozumiem:drinka::evil_lol: wezme plecak...

Posted

O interesy swoje i psa trzeba dbać:loveu:
Jak mnie ktoś pyta ile zarabiam na wystawach,to odpowiadam,że mało,bo to od wagi psa zależy:evil_lol:
A tak przy okazji tego,że właściciele zwycięzkiego psa więcej na nim zarabiają,to krycie ZwSw z 2003r kosztuje tyle samo,co krycie ZwEu z tego samego roku i o 150 Euro mniej niż psem z 3-ma championatani krajów skandynawskich:loveu:

Posted

No widze ze dopiero kivik wyłapała o co mi chodziło.

Gonia, a Ty co, w zakopcu sie nie obłowiłas :evil_lol: za ten BIS :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A na powaznie, to Pedigree walneło jak łbem o beton. Ja sie pozniej ludziom tłumacze ze kasy sie nie dostaje na wystawach jak ludzie sa peni ze te puchary sa szczero złote, a z pucharem sie dostaje koperte.. No ale jak pisze o tym taka znana wszystkim firma to to musi byc prawda ...

Posted

Karenina,a ty musisz publicznie tu podawać,jak się w Zakopcu razem obłowiłyśmy?Zaraz mi tu skarbówkę przyślą:evil_lol: Słuchajcie,ja już nie mam siły tłumaczyć,ile mnie kosztują wystawy i hodowla.I tak ludzie wiedzą lepiej.Kiedyś jak nie udałam się na rodzinną imprezę,bo wystawa,to się rodzina oburzała.Teraz mówię,że dają talon(na balon:evil_lol: ) i robię tajemniczą minę:lol: Nie kłamię(talon na katalog), a rodzina łamie sobie mózg na co?
Mam niejakie podejrzenia,że autor tego tekstu biesiadował z moją rodzinką!
Chyba ,że naprawdę Pedigree wyciągnie asa z rękawa?!:multi:
Nesunia,nie dokazuj bo może się polać...........alkohol zawarty we krwi!

Posted

Puli... Ty jedziesz TLK? Szkoda :( Ja jadę pośpiechem godzinę później (tyle że z Gliwic). Zagapiłam się i nie kupiłam sobie biletu w promocji. No i nie chce mi się więcej dopłacać za psa. Tym bardziej, że czasowo to tylko pół godziny.

A może ktoś jedzie tym "moim" pociągiem w środę? W Poznaniu jest o 14:14.