panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Eurasierka napisał(a):W czwartkowym InterCity 6:20 z Warszawy też chyba będzie pusto... :crazyeye: wszyscy tacy burżuje, że się własnym autem będą wozić...? :diabloti: No, że o 6 rano pustki to ja jestem jeszcze w stanie to zrozumieć, ale żeby takim popołudniem jak ja, po 13, wręcz nawet przed 14tą.... żeby nie jechać? ;) Przecież to i już po obiedzie i wogóle ;) No wiecie co ;) Quote
Diamant Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A może ktos mi podpowie bardziej doswiadczony - wystawiam 3 AST-y jak waszym zdaniem powinnam ię ubrać ?? Mam naszykowane jasne spodnie z zakietem - ale czy to pasuje do tej rasy ?? Ehhhhh jestem w kropce - normalnie to ja z moimi "potfforami" biegam na "sportowo" po ringach........... Pozdrawiam. Quote
Różyczka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 panienkabubu napisał(a):mam rozumieć, ze nikt z dogo nie jedzie pociagiem z katowic do poznania w piatek w poludnie? :cool3: :cool3: :mad: Jeżeli nic się nie zmieni to ja jadę w piątek po południu pisałam ci to parę/paręnaście stron wcześniej. Pozdrawiam Quote
Różyczka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Na dzień dzisiejszy 13:54 bo mam nadzieję że ze wszystkim się wyrobię w najgorszym przypadku 15:54 ale nim do Poznania nigdy nie jechałam więc pewnie zostanę przy mojej starej wersji Quote
Różyczka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tylko że będę jechała prawie napewno w klasie pierwszej bo on ma dużą frekwencję i niełatwo znaleźć miejsca a nie chcę stać do Wrocławia bo tam duża część ludzi wysiada Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Różyczka napisał(a):Na dzień dzisiejszy 13:54 bo mam nadzieję że ze wszystkim się wyrobię w najgorszym przypadku 15:54 ale nim do Poznania nigdy nie jechałam więc pewnie zostanę przy mojej starej wersji Różyczka napisał(a):tylko że będę jechała prawie napewno w klasie pierwszej bo on ma dużą frekwencję i niełatwo znaleźć miejsca a nie chcę stać do Wrocławia bo tam duża część ludzi wysiada mimo wszystko jak dojrzysz gdzies bernardyna i dwoch ludkow to podbijaj śmiało ;) my wsiadamy w myslowicach wiec jak sie uda to zajmiemy jakas miejscowke ;) Quote
Różyczka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 świetny pomysł żeby wsiąść przed Katowicami szkoda że ja mogę tylko w Katowicach Zawsze to łatwiej o miejsce bo albo już jest albo w Katowicach się zwolni a wy będziecie już w pociągu i zajmiecie Jak tylko zauważę bernardyna to podejdę a jak nie to może w pociągu się zobaczymy niby długi ale koniec przecież jakiś ma Quote
Różyczka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ty wiesz o której dokładnie jedziesz? Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Różyczka napisał(a):A ty wiesz o której dokładnie jedziesz? wysyłam PW, zeby nie zasmiecac watku Quote
Gazuś Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Diamant napisał(a):A może ktos mi podpowie bardziej doswiadczony - wystawiam 3 AST-y jak waszym zdaniem powinnam ię ubrać ?? Mam naszykowane jasne spodnie z zakietem - ale czy to pasuje do tej rasy ?? Ehhhhh jestem w kropce - normalnie to ja z moimi "potfforami" biegam na "sportowo" po ringach........... Pozdrawiam. Jasny kostium jak najbardziej OK moim zdaniem - czysto i elegancko :) Ja ogólnie nie lubie sportowych strojów na wystawie. Co swięto to święto. Quote
gudis Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 niby wystawa swiatowa to prestiz , nie jeden sedzia pewno bedzie w garniturze - proponuje stroje w miare eleganckie zamiast dresiku :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja nawet jestem pewna, że WSZYSCY sędziowie będa w garniturach. O paniach - nie wspomnę, bo to też będzie rewia mody... Pzdr. Quote
Ludek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Ludek']Przeraziłam się Waszymi korkowymi opowieściami i udało mi się załatwić jeszcze jeden nocleg więc jadę do Poznania w czwartek:multi: . Nie chcę tłuc się po Poznaniu autem. Czy ktoś może mi napisać jak najsensowniej dojechać komunikacją i ile czasu muszę sobie mniej więcej zarezerwować. Będę mieszkać na ul. Jabłonowskiej. Ponawiam swoje pytanie. Poznaniacy pomóżcie.:modla: Quote
Ludek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 zakla napisał(a):I tak trzymam kciuki:lol: A zdjęcia mogę porobić, i film nagrać też mogę, w końcu już mam wprawę:evil_lol: Nie bądź przesądna, będzie dobrze:loveu: E tam przesądna nie jestem. Byle Milo nie zjadł konkurencji i zęby zechciał pokazać, bo po ostatnich wizytach u weta mamy z tym problem:(. Quote
JustynaJK Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wystawa zbliża się dużymi krokami i emocje rosną!!! Quote
Asiaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oj, tak,tak. V grupa prezentowana jest w czwartek, a więc zostało nam już tylko...5 dni na ostatnie poprawki, przymiarki, ćwiczenia itp.:lol: Pzdr. Quote
Smile of Red Witch Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mam pytanie kto z was wraca w sobote do Warszawy i mialby miejsce dla jednej osoby + psa, oczywiscie dokladam sie do kosztow transportu :) Quote
massima Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wielkie podziękowania dla NITRO-NIVALIS za wysłanie potwierdzenia ponownie do mnie DZIĘKUJĘ Quote
kika22 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Diamant napisał(a):wystawiam 3 AST-y A w której klasie jeśli można wiedzieć? Quote
kivik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 panienkabubu napisał(a):No, że o 6 rano pustki to ja jestem jeszcze w stanie to zrozumieć, ale żeby takim popołudniem jak ja, po 13, wręcz nawet przed 14tą.... żeby nie jechać? ;) Przecież to i już po obiedzie i wogóle ;) No wiecie co ;) A czyktokolwiek ze Śląska jedzie w czwartek rano pociągiem? I czy ktoś mógłby mi doradzić , którą opcję wybrać, bo sama nie wiem.. 2 pociągi: jeden jest w Poznaniu o 6 rano a drugi o 10. Wystawiam psa na samym końcu w weteranach, więc na pewno zdąże sie przygotować. Quote
Blue of Blues Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hm mam pytanko jak wyglądają te pawilony czy mozemy tam liczyć na jakieś ogrzewanie? bo jesli nie to mój czerwony kombinezon na krótki rękaw w niczym mi nie pomoze :( Quote
Różyczka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jeśli mieć na względzie psiaka żeby się tyle czasu nie męczył to później a jeśli chce się obejrzeć inne psy bo to przecież światowa to wcześniejszym Ja to ci raczej nie pomogłam:) Quote
Różyczka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 W zeszłym roku w hali ze sznaucerami było zimno jak nie powiem co Ale może na światówkę mrozić nie będą tym bardziej że już spadł śnieg Jeśli nie to chociaż emocje będą gorące Quote
Diamant Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 kika22 napisał(a):A w której klasie jeśli można wiedzieć? A pewnie,ze mozna :) Psy młodzież,Suki młodzież i Suki Championy :cool3: Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz w sprawie "stroju" ;) Quote
Recommended Posts