Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasia napisał(a):
Mam wielkie pytanie, a zarazem prośbę! Czy mialby ktoś w piątek na zbyciu klatkę/transporter czy cokolwiek tego typu dla psa wielkosci beagle? Niestety wystawowy "domek" mojego psa zepsul się, nie pomyslalam o tym wczesniej, a ja nie mam gdzie umiejscowić malucha, ktory bedzie oczekiwal na swoją ocene podczas gdy ja będe wystawiac inne psy. Dodatkowo pies strasznie szybko nudzi sie wystawą i jedynie wyjęty z klatki tuż przed wejsciem na ring ladnie się prezentuje... Jestem w stanie oczywiście zaplacic za wynajęcie klatki/transporterka!

Agasia chętnie pomogłabym Ci, ale ja niestety na piatek już pożyczam koleżance na gończe klatke swoją:roll:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):
Mam pytanie do Poznaniaków. Czy w okolicy targów są parkingi strzeżone ? I jak od Targów daleko ?
Jakbym się nie zmieściła na Targach:evil_lol:

Targi maja swój własny parking. Musisz poszukać na targowych stronach.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Mam pytanie do Poznaniaków. Czy w okolicy targów są parkingi strzeżone ? I jak od Targów daleko ?
Jakbym się nie zmieściła na Targach:evil_lol:

Zawsze podczas organizacji targów pojawiaja sie dodatkowe parkingi platne, ja kojarze dwa jeden przy ul. Bukowskiej (I LO) i drugie na ul. Głogowskiej tak prawie na przeciwko MC Donlads`a .

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Będe na 4 dni, będe miała aparat (nie najlepszej jakości ale zdjecia robi:)) i laptopa (będe zgrywala zdjęcia jak mi się karta zapełni) wiec zbieram zamówienia na zdjęcia:)

Ja w takim razie bardzo prosze o softy - piatek, sedziowanie godzina 10:00 - bede chciala pozniej wstawic czesc na strone jesli nie masz nic przeciwko :cool3:

Posted

zakla napisał(a):
Bardzo chętnie dałabym się wykorzystać, ale niestety muszę przyznać, że obawiam się trochę czy brać aparat- to jest spora cyfróweczka z długa lufą, więc rzuca się w oczy:roll: A imion softów nie znam:crazyeye::lol:

OK rozumiem, jesli brat mialby sie martwic o swoj 'sprzecior', rzeczywiscie z takm aparatem trudno bedzie przejsc niezauwazonym a i nie wiadomo czy warynki na jego uzycie beda w takim tlumie ;) ...

A co do imion softow to zdaje sobie sprawe ze nie znasz ale wystarczylyby numerki startowe do porownania z katalogiem, bo patrzac na zdjecie psa ktorego wszesniej na oczy nie widzialam to i ja nie wymysle imienia :lol:

Posted

UTAAP napisał(a):
Ja w takim razie bardzo prosze o softy - piatek, sedziowanie godzina 10:00 - bede chciala pozniej wstawic czesc na strone jesli nie masz nic przeciwko :cool3:

Jasne, że nie mam nic przeciwko:) Tylko od razu ostrzegam, że nie będą o zdjęcia najlepszej jakości...

Posted

zakla napisał(a):
Lidka, w końcu sama wystawiasz morderce?:crazyeye: To będziemy Wam jeszcze bardziej kibicować:cool3: a jeżeli weźmiesz swój aparat to mogę Wam nawet zdjęcia porobić:lol: Duża konkurencja? Idziecie w championach?:razz:

Mam nadzieję, że nie, bo chyba trema by mnie zeżarła:evil_lol: . Ale na wystawie będę sama, tylko Natalia go wystawi. Zresztą pewnie będe sie wtedy tak stresować, że nie będę miała głowy do zdjęć :). Aparat oczywiście wezmę. Mogę zabrać też kamerę.
Wystawiamy się w champinach. Zgłoszona jest "pechowa" 13 ;) :evil_lol: .

Posted

My pomalutku zaczynamy odliczanie do światówki :lol:
Siedem...........................:lol:
I jak wiele osób nie możemy się doczekać!!!!
P.S. Oby pogoda się poprawiła, bo moze być ciekawie na drogach!!!

Posted

No śnieg zapowiadają tak do poniedziałku, na dalsze dni nie wiem...

Ja też całe szczęście jadę pociagiem, wiec problemów z jazdą nie powinno być :)

Siedem...........................

O kurcze, jeszcze tylko tyle dni? :lol:

Posted

"No śnieg zapowiadają tak do poniedziałku, na dalsze dni nie wiem...

Ja też całe szczęście jadę pociagiem, wiec problemów z jazdą nie powinno być :smile:"

- no nie wiem, nie wiem - dzisiaj mówili ,że niektóre pociagi mają po 3 godz. spóźnienia:crazyeye: :shake: .

Ale bądźmy dobrej myśli ... po niedzieli zapowiadają ocieplenie więc po śniegu nie powinno być ani śladu.:p

Posted

Ludek napisał(a):
Mam nadzieję, że nie, bo chyba trema by mnie zeżarła:evil_lol: . Ale na wystawie będę sama, tylko Natalia go wystawi. Zresztą pewnie będe sie wtedy tak stresować, że nie będę miała głowy do zdjęć :). Aparat oczywiście wezmę. Mogę zabrać też kamerę.
Wystawiamy się w champinach. Zgłoszona jest "pechowa" 13 ;) :evil_lol: .

Czemu pechowa - szczęśliwa właśnie (my też w niej w końcu jesteśmy ) :cool3:

Posted

[quote name='d_orka']"No śnieg zapowiadają tak do poniedziałku, na dalsze dni nie wiem...

Ja też całe szczęście jadę pociagiem, wiec problemów z jazdą nie powinno być :smile:"

- no nie wiem, nie wiem - dzisiaj mówili ,że niektóre pociagi mają po 3 godz. spóźnienia:crazyeye: :shake: .

Ale bądźmy dobrej myśli ... po niedzieli zapowiadają ocieplenie więc po śniegu nie powinno być ani śladu.:p

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no nie mow! :crazyeye: :crazyeye:

jak to dobrze, ze jade w piatek, a nie na "styk".....

d_orka z Sosnowca ;] skad dokladniej? ;]

Posted

PARSONRK napisał(a):
Czemu pechowa - szczęśliwa właśnie (my też w niej w końcu jesteśmy ) :cool3:

13 i jeszcze do tego w piątek :evil_lol:

Posted

Mam pytanko. Jade ze znajomymi, którzy wystawiają swoje psa w czwartek. Oni później wracają do domu a ja zostaje na reszte dni. Czy ja wtedy bede mogła wejść za darmo na tego psa w reszte dni? Czy jak to będzie?

Posted

Ja spytam jeszcze raz: Czy ktos mógłby mnie zabrać z dwoma kudłatymi w niedzielę po finałach do Krakowa albo do Katowic ? (Chodzi o jedno miejsce w aucie,bo jedna może jechac na podłodze a druga na kolanach)

Posted

[quote name='gudis']Pociagi maja aktualnie spoznienia (wiem bo pracuje w PKP :P ) ale nie przewyzszaja one 20 min , wiec luzik a z dworca do targow to raptem 5 min.

[quote name='d_orka']
dzisiaj mówili ,że niektóre pociagi mają po 3 godz. spóźnienia:crazyeye: :shake:

Może ktos podać jedną wersję ? Są spóźnienia czy nie ma ? O ile?