aga_ostaszewska Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dostalam potwierdzenie z cudnie brzmiacym numerkiem startowym 10127 :multi: Quote
MichalMi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 słuchajcie, na potwierdzeniu jest info: "przyjmowanie psów od godz. 7.00 do 9.00" A jak wygląda sprawa z psami, które będą przed 10:00? Quote
Yoko Ono Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Savannah napisał(a):Yoko Ono może w tym pensjonacie: Wrzos, na ul. św.Antoniego 6 tel. (061)8700121 ??? Mam nadzieje że w pore znajdziesz :) Niestety nic nie mają, :shake: wpadne zaraz w depresje:grab:, noclegu nie mam, potwierdzenia też nie mam,a widze że wiekszosc ma juz numerki :wallbash: POMOCY !! Quote
blaira Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Yoko jezeli jedziecie autkiem i macie mozliwosc dojechania na wystawe, to moze udaloby sie zalatwic wam nocleg w hotelu, jezeli sa miejsca wolne a miesiac temu dzownilam i sama rezerwowalam, ale tak jak wspomnialam to ok 50-60 km od poznania Quote
Toller Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Yoko Ono napisał(a):Niestety nic nie mają, :shake: wpadne zaraz w depresje:grab:, noclegu nie mam, potwierdzenia też nie mam,a widze że wiekszosc ma juz numerki :wallbash: POMOCY !! Poszukam w mailach- ktoś mi pisał że dzwonił 2 dni temu, i były gdzieś wolne miejsca. Dam znać jak znajdę. Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Yoko Ono napisał(a):Niestety nic nie mają, :shake: wpadne zaraz w depresje:grab:, noclegu nie mam, potwierdzenia też nie mam,a widze że wiekszosc ma juz numerki :wallbash: POMOCY !! szkoda :cool1: chciałam pomóc a tu kicha:cool1: Quote
Yoko Ono Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dziękuje Wam wszystkim za dobre chęci, jesteście kochani, sluchajcie mam numerek 10550 piękny, pojawia sie światełko w tunelu ;) będzie dobrze :) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Gos d`Atura Telefon na targi który tutaj podano nie dotyczy rezerwacji na normalny parking ale rezerwacji parkingu strzeżonego na który konieczna jest rezerwacja, dotyczy do głównie osób zagranicznych którzy przyjada przyczepami camingowymi czy caravanami, i chca tam sobie pomieszkać :) Na normalne parkingi rezerwacji nie ma, będzie tak jak co roku - wjazd kosztuje 30 zł, i bez paniki wszyscy wjadą. .:::Gosia:::. "Mam jeszcze jedno pytanie. Czy KAŻDY pies na światowej dostanie karte oceny?" Tak oczywiście Yoko Ono może tutaj http://hotele.skoczynska.pl/ Gonia Dzięki:loveu: Quote
mkkm Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witam Wszystkich, czy dobrze zrozumiałam, że na teren wystawy można wjechać za 30 zł?? Parę lat temu chcieli 50 zł? Może dałam się nabrać....? Quote
Yoko Ono Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a): Yoko Ono może tutaj http://hotele.skoczynska.pl/ Nitor-Nivalis tam nie ma nic, zupełnie nic...:placz: Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 mkkm napisał(a):Witam Wszystkich, czy dobrze zrozumiałam, że na teren wystawy można wjechać za 30 zł?? Parę lat temu chcieli 50 zł? Może dałam się nabrać....? hmm a może być w niedużej odległości od Poznania? Quote
jovanna Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nitor-Nivalis odebralas PW ode mnie ?...;) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jovanna napisał(a):Nitor-Nivalis odebralas PW ode mnie ?...;) tak zaraz odpisze ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Yoko Ono napisał(a):Nitor-Nivalis tam nie ma nic, zupełnie nic...:placz: zadzwoń do nich pod podany nr telefonu, moze ci cos znajda, nie koniecznie w poznaniu ale moze w okolicach Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Yoko Ono napisał(a):Nitor-Nivalis tam nie ma nic, zupełnie nic...:placz: Yoko Ono może jednak w Luboniu poszukasz? to jest bardzo blisko Poznania. tu masz hotele w Luboniu i okolicy blisko Poznania. http://www.eholiday.pl/noclegi-lubon-hotel.html Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 spróbuj też tu szukać hoteli: http://www.emeteor.pl/ Quote
Agasia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czy ktos z o/poznan moglby podac mi poprawny faks? Dzisiaj po poludniu probowalam wyslac cos faksem i nie bylo zadnego polaczenia, glucha cisza... Quote
Yoko Ono Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Gos d`Atura Telefon na targi który tutaj podano nie dotyczy rezerwacji na normalny parking ale rezerwacji parkingu strzeżonego na który konieczna jest rezerwacja, dotyczy do głównie osób zagranicznych którzy przyjada przyczepami camingowymi czy caravanami, i chca tam sobie pomieszkać :) Na normalne parkingi rezerwacji nie ma, będzie tak jak co roku - wjazd kosztuje 30 zł, i bez paniki wszyscy wjadą. .:::Gosia:::. "Mam jeszcze jedno pytanie. Czy KAŻDY pies na światowej dostanie karte oceny?" Tak oczywiście Yoko Ono może tutaj http://hotele.skoczynska.pl/ Gonia Dzięki:loveu: Nitor-Nivalis napisał(a):zadzwoń do nich pod podany nr telefonu, moze ci cos znajda, nie koniecznie w poznaniu ale moze w okolicach Dzwoniłam w ciągu dnia, i nic... Quote
Yoko Ono Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Savannah napisał(a):spróbuj też tu szukać hoteli: http://www.emeteor.pl/ Super, dziękuje na pewno podzwonie jutro z pracy,na pewno dam znać. Pozdrawiam, Monika Quote
Nitor-Nivalis Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Agasia napisał(a):Czy ktos z o/poznan moglby podac mi poprawny faks? Dzisiaj po poludniu probowalam wyslac cos faksem i nie bylo zadnego polaczenia, glucha cisza... tel 0618557414 faks jest automatyczny Quote
Gośka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Zaczynam się martwić, widzę że większość ma już numerki, listonosz był, listy przyniósł, ale z Poznania nic nie ma :( Dzwoniłam do oddziału jak jeszcze było przyjmowanie zgłoszeń i upewniałam się czy jesteśmy. Czy jest możliwe żeby nas pominęli w późniejszym katalogowaniu? :roll: Nie chcę dzwonić bo pewnie i tak mają urwanie kabla, no i w razie czego nic już nie wskóram. Quote
Savannah Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Gośka napisał(a):Zaczynam się martwić, widzę że większość ma już numerki, listonosz był, listy przyniósł, ale z Poznania nic nie ma :( Dzwoniłam do oddziału jak jeszcze było przyjmowanie zgłoszeń i upewniałam się czy jesteśmy. Czy jest możliwe żeby nas pominęli w późniejszym katalogowaniu? :roll: Nie chcę dzwonić bo pewnie i tak mają urwanie kabla, no i w razie czego nic już nie wskóram. Nie martw sie napewno dojdzie do Ciebie :) Tak jak pisała Nitor-Nivalis, numerki są wysylane partiami to dlatego nie każdy dostanie w tym samym czasie. Spokojnie :) Quote
Gośka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzięki Savannah uspokoiłaś mnie trochę. Może to dlatego że mieszkam na zad...piu ;) Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi psa nie przyjęli, zawsze staram się dzwonić i upewniać że wszystko przeszło i jest ok, tym razem również, wpłata w terminie, zgłoszenia też, telefon był zrobiony informacja zwrotna pozytywna, więc CZEKAM!!! :p Quote
hanik Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 My nocujemy w gospodarstwie agroturystycznym ok 40 km przed Poznaniem. Za Gnieznem. Płacę 30 zl za nocleg. Piesek gratis. Miesiąc temu wszystkie miejsca tam były wolne. Jakby co mogę*dać*namiary:lol: Quote
Recommended Posts