bagsiks Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nessunia ja będe miał aparat :D 400 zdjęć albo jakoś tak :D Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A jamników jest tylko 944:D mam nadzieje że wspólnymi siłami obstrykamy wszystkie:P Wezme laptopa to będzie się od razu zgrywać zdjęcia :D Mój aparat coś szwankuje ostatnio i boje się że nie dożyje światówki:( Quote
Gazuś Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):U Nas 158 rudych, ładnie, ale liczyłam, że będzie ok. 200 :) :) :) Hihi ;) Porównywalną liczbę w rasie, miałam w Sopocie 2005 :lol: :cool3: Quote
Eurasierka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 a czy ktoś mi może skrobnie, ile będzie eurasierów?... bo nie wiem :-( Sabry nie zgłosiłam, ale bardzo bym chciała pojechać sama i popatrzeć... ploooooose... :modla: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 U Nas w seterach to niby dużo, ale jednak spodziewaliśmy się większej ilości ;) Quote
Gazuś Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):U Nas w seterach to niby dużo, ale jednak spodziewaliśmy się większej ilości ;) No tak - na setery to napewno więcej niż na innych wystawach ;) Wie ktoś może ile będzie psów faraona? ;) Quote
massima Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Kurde to jest niesprawiedliwe. Większość ludzi wie ile jest pozgłaszanych psów w ich rasie a mi nikt nie chce udzielić takiej informacji. Powiedzcie jak to jest, że niektórzy wiedzą a innym się mówi, że stawka jest pod ścisłą tajemnicą ???? Moja znajoma nawet wie ile ma suk w swojej klasie Interesuje mnie stawka dobermanów - ale tylko łączna ilość wszystkich Quote
Gazuś Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 massima napisał(a):Kurde to jest niesprawiedliwe. Większość ludzi wie ile jest pozgłaszanych psów w ich rasie a mi nikt nie chce udzielić takiej informacji. Powiedzcie jak to jest, że niektórzy wiedzą a innym się mówi, że stawka jest pod ścisłą tajemnicą ???? Moja znajoma nawet wie ile ma suk w swojej klasie Interesuje mnie stawka dobermanów - ale tylko łączna ilość wszystkich Hmm, znajomi, z ZK, znajomi, znajomych, ploteczki :lol: Quote
jovanna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 moj TZ jest fotografem wiec na pewno beagle obfoci jak mu powiem to i inne psiaki porobi, a mamy karty 1GB i 512 GB wiec bedzie na czym ;) Quote
Gazuś Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 jovanna napisał(a):moj TZ jest fotografem wiec na pewno beagle obfoci jak mu powiem to i inne psiaki porobi, a mamy karty 1GB i 512 GB wiec bedzie na czym ;) Ty, to masz dobrze!~:lol: Quote
Nesuniaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja się zastanawiam czy zainwestować w karte ale to chyba bez sensu bo mój aparat ledwo się trzyma:( Lepiej dozbieram kase i aparat kupie... Quote
Nitor-Nivalis Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 PO RAZ SETNY POWTÓRZĘ. PLAN SEDZIOWANIA ( CZYLI PLAN SEDIOWANIA ROZDZIELONY NA KLASY Z UWZGLEDIONYM ILOSCIOWYM ZESTAWIENIEM W POSZCZEGOLNYCH KLASACH - prościej bedzie napisane ile jest np beagly w klasie otwartej (bardziej "prosciej" sie nie da) PLAN SEDZIOWANIA BEDZIE DOSTEPNY POD KONIEC PAŹDZIERNIKA. osoby ktore maja ilosciowki i wiedza ile czego w jakich rasach czy klasach najprawdopodobniej porostu odwiedzily nasz oddział, ponieważ nie podajemy tych informacji przez telefon, z powodow opisanych przeze mnie setki razy (wyżej) TAK WIEC - PLAN SEDZIOWANIA BEDZIE NA STRONIE WWW WYSTAWY SWIATOWEJ POD KONIEC PAŹDZIERNIKA :lol: (uważam ze to i tak szybko ) Mam nadzieje ze teraz jest to dla wszytskich zrozumiałe i że nie będę musiała tego pisać po raz kolejny za parę postów. Quote
bety Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nitor-Nivalis - czy w planie sędziowania będzie podane dokładnie w którym pawilonie jest dany ring? Quote
Nitor-Nivalis Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bety napisał(a):Nitor-Nivalis - czy w planie sędziowania będzie podane dokładnie w którym pawilonie jest dany ring? napewno bedzie podane to na potwierdzeniach. a czy konkretnie w planie sedziowania - zdaje sie ze tak, ale jutro sie dowiem. Quote
karenina Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Gazuś napisał(a):Wie ktoś może ile będzie psów faraona? ;) Cirneco jest ponizej 20 ( ja słyszałam o 17 sztukach). Faraonów moze, byc koło 40 sztuk. Moze ale nie musi. Z tego co mówili mi czesi, to sędzia jakoś tak średnio pasujący jest, więc wszystko sie moze zdarzyc. Dowiemy sie juz całkiem niedługo ;) Quote
Martyna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja juz wszystko wiem - wywiad dziala :D ale i tak super, ze Poznan wrzuci na strone - nie spodziewalam sie tego! Jak by kogos flaty interesowaly to zgloszonych jest tylko 85 :( PSY championy 12 mlodziez 9 otwarta 12 posrednia 3 szczeniaczki 2 uzytki 4 SUKI championy 9 mlodziez 13 otwarta 10 posrednia 7 szczeniaczki 1 uzytki 3 Quote
bajadera Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A ja się jeszcze raz pytam, moze komuś z terrieromaniaków wiewiórki powiedziały coś o skye terrierach. Quote
panienkabubu Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No wlasnie.. niektorzy wiedzą, niektórzy nie... mnie pani przez tel nie udzieliła takich informacji.. ale spoko oko, poczekam na stawki w internecie lub uruchomie sobie jakies kontakty :evil_lol: :evil_lol: damy rade, to juz niebawem ;) Quote
szaraduszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nitor-Nivalis mogę się przypomnieć z moją sprawą? czy jesteśmy zgłoszone? Quote
AngelOfDeath Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 massima napisał(a):Kurde to jest niesprawiedliwe. Większość ludzi wie ile jest pozgłaszanych psów w ich rasie a mi nikt nie chce udzielić takiej informacji. Powiedzcie jak to jest, że niektórzy wiedzą a innym się mówi, że stawka jest pod ścisłą tajemnicą ???? Moja znajoma nawet wie ile ma suk w swojej klasie Interesuje mnie stawka dobermanów - ale tylko łączna ilość wszystkich jesli chcesz wiedziec ile jest dobermanow , jedz na sw marcina do poznania i sie dowiesz ! Ja wiem ile tam osob dzwoni , raz jakis hiszpan , raz wloch , niemiec , rosjanin i oni chca sie dowiedziec czy sa zgloszeni a nie ile jest psow w klasach Quote
AgaOpa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Znajomi zgłosili sukę setera irlandzkiegi: Born to be happy Zambi. Nie moga się dodzwonić do Poznania, na maile nikt im nie odpowiada. Zgłoszenie było wysłane pocztą elektroniczną. Mam goracą prośbe o sprawdzenie, czy taka suka jest zgłoszona. Z góry bardzo dziekuje w imieniu właścicieli. Quote
rysiczka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dla wszystkich jamnikarzy-ilosc zgloszonych psow podana jest na stronie klubu jamnika,psy sa juz podzielone na klasy.Liczba jest imponujaca ponad 900 samych jamnikow!!! Quote
boksiedwa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 panienkabubu napisał(a):No wlasnie.. niektorzy wiedzą, niektórzy nie... mnie pani przez tel nie udzieliła takich informacji.. ale spoko oko, poczekam na stawki w internecie lub uruchomie sobie jakies kontakty :evil_lol: :evil_lol: damy rade, to juz niebawem ;) stawek w necie nie ma się co spodziewać bo to podobno niezgodne z regulaminem :shake: podanę mogą być tylko ilości zgłoszonych psów w poszczególnych rasach i klasach. Quote
bognik Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A ja mam takie pytanie: Czy na wystawie muszę miec rodowód, czy wystarczy tylko kopia? Quote
puli Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A jak weźmiecie rasę,to nie chciałabyś mieć od razu wpisu w rodowodzie? Quote
Recommended Posts