Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jamników jest tylko 944:D mam nadzieje że wspólnymi siłami obstrykamy wszystkie:P Wezme laptopa to będzie się od razu zgrywać zdjęcia :D Mój aparat coś szwankuje ostatnio i boje się że nie dożyje światówki:(

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
U Nas 158 rudych, ładnie, ale liczyłam, że będzie ok. 200 :) :) :)

Hihi ;) Porównywalną liczbę w rasie, miałam w Sopocie 2005 :lol: :cool3:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
U Nas w seterach to niby dużo, ale jednak spodziewaliśmy się większej ilości ;)

No tak - na setery to napewno więcej niż na innych wystawach ;)
Wie ktoś może ile będzie psów faraona? ;)

Posted

Kurde to jest niesprawiedliwe. Większość ludzi wie ile jest pozgłaszanych psów w ich rasie a mi nikt nie chce udzielić takiej informacji. Powiedzcie jak to jest, że niektórzy wiedzą a innym się mówi, że stawka jest pod ścisłą tajemnicą ???? Moja znajoma nawet wie ile ma suk w swojej klasie

Interesuje mnie stawka dobermanów - ale tylko łączna ilość wszystkich

Posted

massima napisał(a):
Kurde to jest niesprawiedliwe. Większość ludzi wie ile jest pozgłaszanych psów w ich rasie a mi nikt nie chce udzielić takiej informacji. Powiedzcie jak to jest, że niektórzy wiedzą a innym się mówi, że stawka jest pod ścisłą tajemnicą ???? Moja znajoma nawet wie ile ma suk w swojej klasie

Hmm, znajomi, z ZK, znajomi, znajomych, ploteczki :lol:

Posted

jovanna napisał(a):
moj TZ jest fotografem wiec na pewno beagle obfoci jak mu powiem to i inne psiaki porobi, a mamy karty 1GB i 512 GB wiec bedzie na czym ;)

Ty, to masz dobrze!~:lol:

Posted

PO RAZ SETNY POWTÓRZĘ.

PLAN SEDZIOWANIA ( CZYLI PLAN SEDIOWANIA ROZDZIELONY NA KLASY Z UWZGLEDIONYM ILOSCIOWYM ZESTAWIENIEM W POSZCZEGOLNYCH KLASACH - prościej bedzie napisane ile jest np beagly w klasie otwartej (bardziej "prosciej" sie nie da)
PLAN SEDZIOWANIA BEDZIE DOSTEPNY POD KONIEC PAŹDZIERNIKA.

osoby ktore maja ilosciowki i wiedza ile czego w jakich rasach czy klasach najprawdopodobniej porostu odwiedzily nasz oddział, ponieważ nie podajemy tych informacji przez telefon, z powodow opisanych przeze mnie setki razy (wyżej)

TAK WIEC - PLAN SEDZIOWANIA BEDZIE NA STRONIE WWW WYSTAWY SWIATOWEJ POD KONIEC PAŹDZIERNIKA :lol:

(uważam ze to i tak szybko )

Mam nadzieje ze teraz jest to dla wszytskich zrozumiałe i że nie będę musiała tego pisać po raz kolejny za parę postów.

Posted

bety napisał(a):
Nitor-Nivalis - czy w planie sędziowania będzie podane dokładnie w którym pawilonie jest dany ring?

napewno bedzie podane to na potwierdzeniach. a czy konkretnie w planie sedziowania - zdaje sie ze tak, ale jutro sie dowiem.

Posted

Gazuś napisał(a):
Wie ktoś może ile będzie psów faraona? ;)

Cirneco jest ponizej 20 ( ja słyszałam o 17 sztukach).
Faraonów moze, byc koło 40 sztuk. Moze ale nie musi. Z tego co mówili mi czesi, to sędzia jakoś tak średnio pasujący jest, więc wszystko sie moze zdarzyc.
Dowiemy sie juz całkiem niedługo ;)

Posted

Ja juz wszystko wiem - wywiad dziala :D ale i tak super, ze Poznan wrzuci na strone - nie spodziewalam sie tego!

Jak by kogos flaty interesowaly to zgloszonych jest tylko 85 :(

PSY
championy 12
mlodziez 9
otwarta 12
posrednia 3
szczeniaczki 2
uzytki 4

SUKI
championy 9
mlodziez 13
otwarta 10
posrednia 7
szczeniaczki 1
uzytki 3

Posted

No wlasnie..
niektorzy wiedzą, niektórzy nie... mnie pani przez tel nie udzieliła takich informacji.. ale spoko oko, poczekam na stawki w internecie lub uruchomie sobie jakies kontakty :evil_lol: :evil_lol:
damy rade, to juz niebawem ;)

Posted

massima napisał(a):

jesli chcesz wiedziec ile jest dobermanow , jedz na sw marcina do poznania i sie dowiesz ! Ja wiem ile tam osob dzwoni , raz jakis hiszpan , raz wloch , niemiec , rosjanin i oni chca sie dowiedziec czy sa zgloszeni a nie ile jest psow w klasach

Posted

Znajomi zgłosili sukę setera irlandzkiegi: Born to be happy Zambi. Nie moga się dodzwonić do Poznania, na maile nikt im nie odpowiada. Zgłoszenie było wysłane pocztą elektroniczną. Mam goracą prośbe o sprawdzenie, czy taka suka jest zgłoszona. Z góry bardzo dziekuje w imieniu właścicieli.

Posted

panienkabubu napisał(a):
No wlasnie..
niektorzy wiedzą, niektórzy nie... mnie pani przez tel nie udzieliła takich informacji.. ale spoko oko, poczekam na stawki w internecie lub uruchomie sobie jakies kontakty :evil_lol: :evil_lol:
damy rade, to juz niebawem ;)

stawek w necie nie ma się co spodziewać bo to podobno niezgodne z regulaminem :shake: podanę mogą być tylko ilości zgłoszonych psów w poszczególnych rasach i klasach.