Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daisunia napisał(a):
o wlasnie ! dobre pytanie :lol:
Agasia dzieki za odpowiedz ;)

Lece uspokoic ze z Dowrca na teren MTP czyli wystawy to musicie tylko przejsc przez ulce ;) , no dobra, doiwe przedzielone torami tramwajowymi :razz:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tereny wystawiennicze Międzynarodowych Targów Poznańskich znajdują się w bezpośrednim sąsiedztwie dworca kolejowego (stacja Poznań Główny). A dokładnie zaraz na przeciwko, Daisuniu ty się nie martw ja mam b.dobrą orientacje w terenie ;) :multi: ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Słuchajcie, a ja mam problem, bo będę zmuszona jechać pośpiesznym z Katowic do Poznania (czy ktoś się wybiera w piątek 10.11. ok godziny 14 lub 16?;) ).
I teraz nie wiem, bo pani w okienku powiedziała mi, że nie ma rezerwacji w tym pociągu :( a jak mam stać 5 godzin w pociągu... jeszcze w dodatku z dużym psem, to nie wiem.. macie jakies pomysły?
ponawiam:
czy ktos sie wybiera w piatek 10.11. ok godz 14 lub 16 do poznania?
Ja jadę raczej pociągiem o 13:54 Niestety nie ma rezerwacji Pociąg jedzie aż z Przemyśla więc z miejscami może być różnie trzeba mieć nadzieję że nie pojedzie dużo osób;) O ile pamiętam to niestety dużo osób nim jeźdźi:placz: :placz: :placz: ale wiara czyni cuda Może przynajmniej pasażerowie nie będą robili problemów że z psami się jedzie bo to dopiero byłby kłopot

Posted

[quote name='panienkabubu']Słuchajcie, a ja mam problem, bo będę zmuszona jechać pośpiesznym z Katowic do Poznania (czy ktoś się wybiera w piątek 10.11. ok godziny 14 lub 16?;) ).
I teraz nie wiem, bo pani w okienku powiedziała mi, że nie ma rezerwacji w tym pociągu :( a jak mam stać 5 godzin w pociągu... jeszcze w dodatku z dużym psem, to nie wiem.. macie jakies pomysły?

a pani w oddziale poznańskim nie chciała mi podać chociaz stawki mojej klasy :( no i muszę czekac... wiecej czasu zajelo jej sciemnianie raczej, ze mam dac szanse innym ludziom, ktorzy chca sie dodzwonic, no ale tak czy siak nie sprawdzila mi stawki :( na szczescie potwierdzila przyjecie zgloszenia...

ponawiam:
czy ktos sie wybiera w piatek 10.11. ok godz 14 lub 16 do poznania?
Ja jadę raczej pociągiem o 13:54 Niestety nie ma rezerwacji Pociąg jedzie aż z Przemyśla więc z miejscami może być różnie trzeba mieć nadzieję że nie pojedzie dużo osób;) O ile pamiętam to niestety dużo osób nim jeźdźi:placz: :placz: :placz: ale wiara czyni cuda Może przynajmniej pasażerowie nie będą robili problemów że z psami się jedzie bo to dopiero byłby kłopot

Posted

[quote name='panienkabubu']

a pani w oddziale poznańskim nie chciała mi podać chociaz stawki mojej klasy :( no i muszę czekac... wiecej czasu zajelo jej sciemnianie raczej, ze mam dac szanse innym ludziom, ktorzy chca sie dodzwonic, no ale tak czy siak nie sprawdzila mi stawki :( na szczescie potwierdzila przyjecie zgloszenia...
[quote]

Widzisz, czytalam tu wiele razy ze nie mozna sie do nas dodzwonic, nadal telefonow jest bardzo duzo, najwazniejsze sa teraz tel od wystawcow zagranicznych ktorzy chca potwoierdzic czy wszytsko do nas dotarlo. NIe podajemy ilosciowek dlatego ze zbyt duzo czasu zajmuje znalezienie konkretnej rasy i klasy, i dlatego ze za OKOŁO DWA TYGODNIE BEDZIE PLAN SEDZIOWANIA NA WWW - i naprawde nic nie zmieni jesli dowiesz sie ile piesków masz teraz czy jak dowiesz sie tego za dwa tygodnie ? Prawda ? A dasz szanse innym na potwierdzenie zgłoszenia. I mysle ze nie jest to aż tak trudne do zrozumienia pisałam o tym juz wiele razy i mam nadzieje ze po raz ostatni.

Posted

[quote name='Martach1']Mam pytanko onośnie spisu zgłoszonych psów na wystawe. Kiedy on sie pokaże i czy bedą godziny wejść psiaków na ring wedłóg klas??

Nie bedzie spisu zgłoszonych psów - TYLKO PLAN SĘDZIOWANIA
tzn godziny oraz ilościowy "spis" psów w poszczególnych rasach i klasach.
Jak PISAŁAM wiele razy ma sie ukazać na stronie www wystawy światowej w drugiej połowie października.

Posted

Mnie ciekawi kiedy rozkleją plakaty na mieście na temat światówki;) Ja chyba wpadne na wszystkie 4dni bo wejsciowki sa tanie i mam blisko, wiec sobie wszystkie psy poogladam:razz:

Posted

[quote name='zpr']Czy ktaś jadący w czwartek na wystawę z okolic Opola, Brzegu miał by miejsce na 1 osobę bez psa? :roll:
Monika mam nadzieje że jakoś się zabierzesz, bo nocleg tu czeka na Ciebie:razz:

Posted

SPROSTOWANIE

Oznaczenie "KOR" na bilecie IC oznacza miejsce w przedziale od strony korytarza. Niestety panienka z okienka, z ktora rozmawial Tomek nie udzielila takiej informacji i mamy wymieniony bilet calkiem niepotrzebnie :roll:

Za bleblanie na PKP przepraszam :evil_lol: Trafil sie nam pewnie nowy, niedouczony lub gapowaty pracownik tej instytucji :eviltong:

Posted

Czy są już na stronie wystawy podane ilościowe stawki? Podobno mialy być podane pod koniec tego tygodnia i dalej nic. A jeśli są a ja przeoczylam to poprosze o linka.

Posted

słuchajcie mam takie pytanie gdzieś czytałam kiedyś że jeśli termin zgłoszenia psa na wystawe upłynął to można przyjechać z psem na wystawe i zapłaścić większą kwote na miejscu czy to prawda?

Posted

Savannah napisał(a):
Monika mam nadzieje że jakoś się zabierzesz, bo nocleg tu czeka na Ciebie:razz:

Lidzia będę na 1000%%%%
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

kalinaM napisał(a):
słuchajcie mam takie pytanie gdzieś czytałam kiedyś że jeśli termin zgłoszenia psa na wystawe upłynął to można przyjechać z psem na wystawe i zapłaścić większą kwote na miejscu czy to prawda?

Nie. Jeśli termin zgłaszania psów na wystawę minął to juz nic nie zrobisz. Za to jeśli zgłosiłaś psa w terminie, a nie oplaciłaś to mozesz jechać i na wystawie zaplacić tą większą kwotę. Tak czy siak, jak zgłaszasz to zapłacić za wystawę musisz.