Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Birmanka']Bilety

• jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł*
  • jednodniowa karta wjazdu 30, - zł*
  • karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł*
  • karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł*
* cena brutto

Czy ktoś się orientuje co oznacza taki bilet jednorazowy ?? Że można wejść na wystawę i poruszać się po całych tych targach czy tylko jeden sektor czy jak to jest ? :oops: Wybieram się, a jeszcze nie byłam w Poznaniu i właśnie się zastanawiam jak to jest :roll:
Ja to rozumien jako:

jednorazowy=jednodniowy

No i tak ja wyżej, jak wyjdziesz to już nie wejdzisz

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birmanka napisał(a):
Ale raczej na takim bilecie jedndniowym za 10 zł to mogę się poruszać po wszystkich tych pawilonach, w których odbywa się wystawa, tak ?

Raczej tak ponieważ nie ma takiego czegoś jak bilety przy poszczególnych ringach :) Birmanka w jakich dniach będziesz?

Posted

[quote name='Birmanka']Bilety

• jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł*
  • jednodniowa karta wjazdu 30, - zł*
  • karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł*
* cena brutto

Czy ktoś się orientuje co oznacza taki bilet jednorazowy ?? Że można wejść na wystawę i poruszać się po całych tych targach czy tylko jeden sektor czy jak to jest ? :oops: Wybieram się, a jeszcze nie byłam w Poznaniu i właśnie się zastanawiam jak to jest :roll:

a co oznacza
jednodniowa karta wjazdu od
karta parkingowa/samochod osobowy ????

Posted

Musiałek napisał(a):
a co oznacza
jednodniowa karta wjazdu od
karta parkingowa/samochod osobowy ????

Mysle że

jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* = wjazd samochodem na jeden dzień

karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* = na wszystkie dni taki karnet poprostu wjazdu

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Raczej tak ponieważ nie ma takiego czegoś jak bilety przy poszczególnych ringach :) Birmanka w jakich dniach będziesz?

Mam cichą nadzieję pojechać chociaż na 2 dni (piątek, sobta) a jakby się udało pojechać na 3 to już luxus :loveu: Ale to wszystko jeszcze się okaże jak to wyjdzie :roll:

Posted

Wydaje mi się, że bilety będą tylko "normalne" tzn ulgowych nie będzie, tak przynajmniej wynika z info na stronie MTP.
Cena katalogu ... też bym chciała wiedzieć, ale myśle, że pewnie będzie po jednym katalogu na każdy dzień osobno.

Posted

[quote name='Kasia_82']NIGDYNIGDY - dzieki za link ( posiadam go od dluzszego czasu - ale nie moge otworzyc).Problem polega w tym , ze ja nie znam hiszpanskiego ...

Link i mi się niestety nie otwiera- spróbuj może napisać mail'a do FCI i dowiedzieć się, czy mają jakiś aktualny adres.
Albo do samych Wenezuelczyków napisz :-)
A co do hiszpańskiego.... jeszcze go nie znasz, ale to się przecież zmieni ;-)

P.S. Przepraszamy za zejście z tematu :modla:

Posted

Bilety

• jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* - JEDNODNIOWY (na teren targów czyli na wszytskie pawilony :)
  • jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* - WJAZDÓWKA
    nie ma wczesniejszych rezerwacji
    oplata za postoj samochodu na 4 dni trwania wystawy - ale na specjalnie przeznaczonym do tego parkingu - to jest dla wystawcow zagranicznych ktorzy przyjezdzaja na wystawe przyczepami
  • karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł* - to co wyzej
* cena brutto

Cena Katalogu jeszcze nie jest znana - Katalog bedzie jeden na dzien

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']Bilety

• jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* - JEDNODNIOWY (na teren targów czyli na wszytskie pawilony :)
  • jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* - WJAZDÓWKA
    nie ma wczesniejszych rezerwacji
    oplata za postoj samochodu na 4 dni trwania wystawy - ale na specjalnie przeznaczonym do tego parkingu - to jest dla wystawcow zagranicznych ktorzy przyjezdzaja na wystawe przyczepami
  • karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł* - to co wyzej
* cena brutto

Cena Katalogu jeszcze nie jest znana - Katalog bedzie jeden na dzien

A czy psy zgłoszone np. na czwartek beda bez problemu mogły wejsc tez na teren wystawy w piątek i dni kolejne? Ja mam zgłoszone 2 na czwartek a 2 na piątek, kolezanka 1/czwartek i 1 /piatek, mysle, ze takich osób jest wiecej, warto wiedziec, czy nie bedzie kłopotu..

Posted

Karenina - z tego co zawsze praktykowano na kilkudniowych wystawach np u nas w Katowicach, zgłoszenie opłacone upoważnia na wejście z psem w czasie trwania wystawy.
Więc w czwartek czy w piątek czy w następne dni. Ty opłacasz wystawę a nie konkretny dzień wystawowy.

Posted

Czy ktoś ma miejsce w samochodzie i mógłby wziąść jedną osobę (bez psa) w czwartek na wystawę? Z górnego śląska,oczywiście dorzucę się do paliwa.

Posted

Videl napisał(a):
Czy ktoś ma miejsce w samochodzie i mógłby wziąść jedną osobę (bez psa) w czwartek na wystawę? Z górnego śląska,oczywiście dorzucę się do paliwa.

bądz ze mną w kontakcie,może dam radę!

Posted

MichalMi napisał(a):
aha, jeżeli ktoś wybiera się do Poznania pociągiem, to InterCity uruchomiło promocję biletów za 37 PLN w jedną stronę- my już skorzystaliśmy ;-)

Jak tanio!
420 labków...? Hm, jak narazie to mało trochę :) - jak na labki.