Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gośka napisał(a):
Ja wysłałam zgłoszenie i potwierdzenie wpłaty listem (zwykłym, nie wiem czy dobrze zrobiłam:roll: ) a rodowód i championaty poszły mailem. Widzę że jest tu sporo osób z ZK poznańskiego, które angażują się w organizację, więc głównie do nich to pytanie: muszę dzwonić i potwierdzać? wiem że macie teraz ful pracy i zawalenie papierami, więc jeśli to moje zgłoszenie na pewno dojdzie to chyba bez sensu zawracać ludziom głowę, a z drugiej strony nie chciałabym "wylądować" w otwartej (jeśli przegrywać to z klasą:lol: ;) ). Potwierdzenia na maila nie dostałam, ale i nie spodziewałam się go wysyłając tylko na mail "gołe" ch i rodowód.

Jeśli nie udało nam sie dopoasować jakiegoś zgłoszenia zalegającym championatem - to napewno zadzownimy i poinformujemy ze oczekujemy na championat :)

Jesli bardzo chcesz sparwdzic czy wszytsko ok, naajlepiej zadzownic, za około połtora tygodnia.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Ależ my podobne ..... ja te wybieram się na wystawe do Poznania i też to będzie moja pierwsz waystawa w życiu moim i mojej suczki :razz: :lol: :razz:

Prawdę mówiąc, sama zgłosiłabym młodego na jego pierwszą wystawę do Poznania, ale dopiero w grudniu będzie miał pół roku :-(
Bez względu na wyniki to byłby DEBIUT!!!

Posted

ja z pytaniem..ktos bedzie jechal w piatek z Bydgoszczy albo przez Bydgoszcz i mialby miejsce dla mnie i pieska w autku ? Oczywiscie do kosztow sie dorzucam...

A jesli nie to trudno, poturlam sie pociagiem w dwie strony bo bede tylko jeden dzien na wystawie....Tylko jak ja Angie do kaganca naklonie yhhh...

Posted

Mam pytania.
Kto jedzie pociagniem z Gdańska do Poznania i w jaki dzien?

Moze ktos jadacy z Gdańska ma miejsce w samochodze dla dwóch lub jednej osoby, bez psa. Do kosztow sie oczywiscie dorzuce.

Posted

jovanna napisał(a):
ja z pytaniem..ktos bedzie jechal w piatek z Bydgoszczy albo przez Bydgoszcz i mialby miejsce dla mnie i pieska w autku ? Oczywiscie do kosztow sie dorzucam...

A jesli nie to trudno, poturlam sie pociagiem w dwie strony bo bede tylko jeden dzien na wystawie....Tylko jak ja Angie do kaganca naklonie yhhh...

Zacznij już teraz, najlepiej sprawdza sie pasztet w kaganiec i niech psiak go wylizuje ze środka, z czasem dopiero zapinasz, nie od razu :)

Posted

blaira napisał(a):
Dziekuje Puli, to bylo w skrocie dla takiej ulomnej jak ja :lol::evil_lol:
Hmmm ja jestem nad zastanawianiem sie a propo Autokaru lub predzej Busika na swiatowke na piatek, ale to dopiero pomysl. Nie szukalam jeszcze zadnego przewoznika:cool1:

haha, to jak będziesz czegoś szukała daj znać!
Ja samochodem tłuc się nie chcę ze względu na psa- nie lubi jeździć i znając życie zapakujemy się do jakiegoś IC i każdemu wyjdzie to na zdrowie ;)

Posted

jovanna napisał(a):

Ja mieszkam w Żninie, ale mój tata bedzie jechał z Bydgoszczy do Żnina zabrać mnie i Hawane, zaprosiłam na czas światówki moja znajoma z Węgier, ale nie wiem jeszcze czy przyjedzie, a jeśli tak to ile psiaków weżmie. Psy to seterki wiec troszke miejsca zajmom.
Jeszcz nic nie jest pewnego...

nie zauważyla - wy chcecie jechac w piatek, a my jedziemy niedziele

Posted

4 osoby szukają noclegu w Poznaniu na weekend 10-12 listopada.
Za drobną opłatą ;] Dach nad głową- wynajem jednego pokoju z możliwością skorzystania z łazienki.

O kontakt prosze na PW. (heather)
gg: 894 25 24
lub na mój numer kom. 605 992 983

Możliwość noclegu prosiłybyśmy aby zgłaszć i potwierdzić do 06.11 abysmy wiedziały na czym stoim i nie zostały na lodzie ;d

Posted

[quote name='Elitesse']szukam noclegu dla grupy Wegierskich wystawcow - niekoniecznie musi byc w Poznaniu - moze byc do 30 km
jesli ktos cos wie prosze o kontakt e mail lub PM

Wysylam PW :)

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Ola14 ja będę jechać z Gdańska, z tym że nie wiem jak się zmieścimy w 4 osoby plus akita :lol:

dalibysmy rade :razz: :lol:

Ale z tego co wiem, to ty jedziesz w srode(czwartek?) a ja chce dopiero w piatek :-( Mam nadzieje, ze ktos sie zglosi do tego czasu, a jak nie to zostaje pociag :p

Posted

Ja jadę w środę pociągiem lub polskim expressem, przez Toruń i Inowrocław więc jakby ktoś chciał się przyłączyć do podróży to zapraszam :cool3:
Heh i nadal jestem wolna w każdy dzień, więc mogę pomóc lub wystawić psa :) Pozdrawiam

Posted

panienkabubu napisał(a):
dostałam informację z Poznania, że stawki będą już w październiku :cool3:

To będą plany sędziowania - czyli ilości psów w rasach i klasach - nic więcej - termin określiłabym na raczej przed wystawowy :)