bajadera Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nitor-nivalis - ale ci, co wysłali pocztą nie dostają na razie żadnych potwierdzeń ? Ja wysłałam w pierwszej połowie lipca cały komplet pocztą. I nic nie dostałam. Quote
BooBC Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 puli napisał(a):Sirion - w Poznaniu Cię namierzę,bo wystawiamy sie w czwartek,ale będę do końca My też się w czwartek wystawiamy :razz: :cool3: :razz: Quote
Yoko Ono Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witam, a ja wystawiam w piątek i zostaje do soboty :cool3: Pozdrawiam, Monika Quote
Florka_xyz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 My się wystawiamy w : czwartek,(piątek??),sobote i niedzele :) Quote
Agnieszka K. Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja mam inne pytanie, może ktoś z oddziału poznańskiego będzie wiedział: jak to będzie z katalogami (rozumiem że będzie 4 - po jednym na każdy dzień). Czy wystawiając psa n.p. w czwartek, to dostane katalogi z wszystkich dni? A jeśli nie dostanę, to czy będzie mozna kupić w czwartek pozostałe katalogi? Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='sirion']Nitor-nivalis - ale ci, co wysłali pocztą nie dostają na razie żadnych potwierdzeń ? Ja wysłałam w pierwszej połowie lipca cały komplet pocztą. I nic nie dostałam. Potwierdzenia będą wysyłane tak jak z każdej normalnej wystawy czyli jakieś 2 - 3 tygodnie przed terminem wystawy :) wlasnie dlatego nie otrzymałaś JESZCZE potwierdzenia zgłoszenia :) Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Agnieszka K. napisał(a):A ja mam inne pytanie, może ktoś z oddziału poznańskiego będzie wiedział: jak to będzie z katalogami (rozumiem że będzie 4 - po jednym na każdy dzień). Czy wystawiając psa n.p. w czwartek, to dostane katalogi z wszystkich dni? A jeśli nie dostanę, to czy będzie mozna kupić w czwartek pozostałe katalogi? Katalogi beda 4, oczywiscie dostaniesz katalog tylko z tego dnia w którym bedziesz wystawiać, ale z cala pewnoscia będziesz mogla w czwartek zakupić katalogi ze wszytskich dni. Quote
bajadera Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Potwierdzenia będą wysyłane tak jak z każdej normalnej wystawy czyli jakieś 2 - 3 tygodnie przed terminem wystawy :) wlasnie dlatego nie otrzymałaś JESZCZE potwierdzenia zgłoszenia :) Bo tu wszyscy o jakiś potwierdzeniach. Rozumiem, że ci, co wysyłali mailem, dostają po prostu potwierdzenie, że mail doszedł, bo to może robić automat. I to mnie zmyliło. Quote
fidekangela Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Będe w każdy dzień bo mam psy na handling. Jestem ciekawa jak to wszytsko będzie wyglądało .. jak Poznań to przygotuje ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='sirion']Bo tu wszyscy o jakiś potwierdzeniach. Rozumiem, że ci, co wysyłali mailem, dostają po prostu potwierdzenie, że mail doszedł, bo to może robić automat. I to mnie zmyliło. Tak dokladnie wszyscy ktorzy wyslali maila dostali automatyczne potwierdzenie wyslania zgloszenia. Wszyscy natomiast otrzymają potwierdzenie pocztą mniej więcej na 3 - 2 tygodni przed terminem wystawy, - wraz z numerkiem i karteczka na katalog ( opłacone zgłoszenia) :) Quote
aleb Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ile mniej więcej bedzie kosztować 1 katalog??? Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 aleb napisał(a):A ile mniej więcej bedzie kosztować 1 katalog??? Szczerze to nie mam pojęcia ale postaram sie jutro dowiedzieć :) Quote
aleb Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nitor dzieki :) Chętnie się dowiem ile to bedzie kosztować, by być przygotowanym z finansami :razz: Quote
Bejka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witam! Wybieram się na wystawę do Poznania ze swoim psem. To będzie pierwsza wystawa w moim i mojej suni życiu. Mam do Was pytanie. Jeśli zgłoszę psa mailem, to w jaki sposób przesłać potwierdzenie wpłaty? Mam konto w banku PKO BP i nie mam możliwości wysłania potwierdzenia ze strony. Czy mam w takim razie wpłacić pieniądze w banku i przesłac pieniądze pocztą? W jaki sposób Wy praktykujecie takie zgłaszanie psa na wystawę na odległość? Serdecznie pozdrawiam. Quote
Atena Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja, a raczej ojciec, wpłacał przez internet pieniądze i dowód wpłaty poprostu wydrukował i wysłał pocztą;) Quote
UTAAP Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja jesli zglaszam psa mailem na wystawe, to robie adnotacje w zgloszeniu, ze potwierdzenie wplaty dosle poczta. Oplacam na poczcie i...wysylam w kopercie, albo pisze ze dosle w mailu i jak juz mam oplacone, to robie wyrazna fotke cyfrowka i wysylam te fotke jako zalacznik w mailu ;) Quote
jolly_94 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Bejka napisał(a):Witam! Wybieram się na wystawę do Poznania ze swoim psem. To będzie pierwsza wystawa w moim i mojej suni życiu. Łał, Bejka, gratuluję odwagi! Debiut na światówce, no no ;) Trzymam kciuki! Quote
Gośka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja wysłałam zgłoszenie i potwierdzenie wpłaty listem (zwykłym, nie wiem czy dobrze zrobiłam:roll: ) a rodowód i championaty poszły mailem. Widzę że jest tu sporo osób z ZK poznańskiego, które angażują się w organizację, więc głównie do nich to pytanie: muszę dzwonić i potwierdzać? wiem że macie teraz ful pracy i zawalenie papierami, więc jeśli to moje zgłoszenie na pewno dojdzie to chyba bez sensu zawracać ludziom głowę, a z drugiej strony nie chciałabym "wylądować" w otwartej (jeśli przegrywać to z klasą:lol: ;) ). Potwierdzenia na maila nie dostałam, ale i nie spodziewałam się go wysyłając tylko na mail "gołe" ch i rodowód. Quote
Bejka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 UTAAP napisał(a):Ja jesli zglaszam psa mailem na wystawe, to robie adnotacje w zgloszeniu, ze potwierdzenie wplaty dosle poczta. Oplacam na poczcie i...wysylam w kopercie, albo pisze ze dosle w mailu i jak juz mam oplacone, to robie wyrazna fotke cyfrowka i wysylam te fotke jako zalacznik w mailu ;) Dzięki! Tak dzisiaj zrobię. Wyślę im zgłoszenie mailem, a potem cyfrówką zrobię zdjęcie. O rany, jak oni się w tym wszystkim połapią.. Quote
Bejka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 jolly_94 napisał(a):Łał, Bejka, gratuluję odwagi! Debiut na światówce, no no ;) Trzymam kciuki! Ano tak, mój pies będzie miał wtedy niecałe 10 miesięcy. Dzięki za kciuki, oj przydadzą się. Quote
bajadera Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='jolly_94']Łał, Bejka, gratuluję odwagi! Debiut na światówce, no no ;) Trzymam kciuki! Też tak kiedys zrobiłam. Debiut był podwójny bo i pies i ja w roli handlera i to za granicą na światówce w Amsterdamie. Pies uciekł mi na ringu z ringówki !:evil_lol: No ale był w sumie drugi w klasie młodzieży. Quote
BooBC Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Bejka napisał(a):Witam! Wybieram się na wystawę do Poznania ze swoim psem. To będzie pierwsza wystawa w moim i mojej suni życiu. Ależ my podobne ..... ja te wybieram się na wystawe do Poznania i też to będzie moja pierwsz waystawa w życiu moim i mojej suczki :razz: :lol: :razz: Quote
bognik Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Moja i mojej suni to będzie druga wystawa (po 6 miesięcznej przerwie :razz: ) :p Quote
Viz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Słuchajcie. Ja i koleżanka szukamy noclegu na całą wystawę. Z dwoma małymi, niekłopotliwymi psami. Znacie jakiś niedrogi pensjonat, który przyjąłby psy? Bo bardzo mi zalezy, by zostać wszystkie 4 dni. :razz: Quote
aleb Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nitor czy już wiesz coś na temat katalogów? :) Quote
Recommended Posts