sylwiaskalska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Plan Sedziowania musi być może ukaże sie do drugim terminie aby mieli orietacje ile psów zostanie zgłoszonych. Na międzynarodówce - Sopot był plan wraz z godzinami wejścia. Więc trzeba czekać bo na pewno światówka = wiele psów :) Quote
newfie Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witajcie, ja dziś tu po raz pierwszy :oops: Psy juz trochę czasu mam, ale na to forum cóś nie mogłam trafić:roll: Wybieram się do Poznania (nie mogłabym przegapić światówki w Polsce) i stąd pytanko - czy jest tu jakiś nowofundland, który też się wybiera? Pozdrówka dla wszystkich Quote
flashka-g Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 nawet na helsinki byla lista ile psow z danej rasy na ktorym ringu. Taki maly plan sedziowania. Quote
Viz Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Kurcze jestem na siebie zla :roll: Przez ostatnie dni byłam tak zaaferowana toruńską krajówką, że zapomniałam psa zgłosić... i przepadł nam pierwszy termin. jest jeszcze drugi, ale opłata jest już TROSZKĘ wyższa :shake::shake: No nic, okazja jest tylko jedna, więc tak czy owak będziemy się wystawiać, w klasie pośredniej ;) Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja aż się boję ilości psów na tej wystawie ;) Gdzie bym nie słyszała, to każdy się wybiera... ;) Ciekawe jaka będzie konkurencja.. Chociaż w mojej rasie to już czuję, że.. ogromna.... Już nawet nie chcę myśleć o goldenach i labradorach, których na zwykłych krajówkach jest po 60-100 sztuk.... to co dopiero na światówce.. ale z drugiej strony, przy takiej konkurencji zdobyć BOBa, to dopiero sukces :) Quote
cockermanka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 panienkabubu napisał(a):Ja aż się boję ilości psów na tej wystawie ;) Nie tylko Ty :cool3: - moja rasa jest podzielona na cztery ringi...:crazyeye: ojjj...będzie co oglądać:multi: na dokładkę mam to szczęście,że VIII grupa jest w niedzielę,więc będę mogła zostać do finałów..tymbardziej,że mamy nocleg :multi: Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 cockermanka napisał(a):Nie tylko Ty :cool3: - moja rasa jest podzielona na cztery ringi...:crazyeye: ojjj...będzie co oglądać:multi: na dokładkę mam to szczęście,że VIII grupa jest w niedzielę,więc będę mogła zostać do finałów..tymbardziej,że mamy nocleg :multi: Bernardyny na dwa :-o :-o a zawsze było tak, że długowłose i krotkowłose były razem...... :-o strach się bać :roll: :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 panienkabubu napisał(a):ale z drugiej strony, przy takiej konkurencji zdobyć BOBa, to dopiero sukces :) Ale niestety pewnie nie zawsze sprawiedliwie ;) Quote
kalina. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 nawet na helsinki byla lista ile psow z danej rasy na ktorym ringu. Taki maly plan sedziowania. Może mi ktoś podac linka do takiej listy ile będzie psów z danej grupy na światówce??? Quote
Agnieszka K. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 kalinaM napisał(a):Może mi ktoś podac linka do takiej listy ile będzie psów z danej grupy na światówce??? Nikt takiego linka nie ma, bo jeszcze nie zakończono przyjmowania zgłoszeń:evil_lol: :evil_lol: . Może w listopadzie ......:cool1: Quote
kalina. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 będziemy walczyć!!!!!!! o tytuł: najpiękniejsze szczenie:eviltong: . Quote
sylwiaskalska Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Asta napisał(a):A my: o ocene doskonałą :lol: Nawzajem :) na razie w grupie młodzieży :) Quote
ARISEK Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 o wszystko co się da, choć doskonała ocena nas satysfakcjonuje..........startujemy w pośredniej i tu jak nigdy chyba pojawi sie sporo konkurentów :razz: Quote
gośku. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A ja mam pytanie. Jeździłam narazie na same krajówki i w konkurencji miałam do dwóch suczek, więc w poznaniu na pewno będzie więcej w mojej klasie. Czy sędzia na takiej światowej 'dzieli' sobie psy na taka grupę 'lepszą/gorszą'? Tak słyszałam. Czy każdy pies dostanie lokate, nawet jesli będzie np. 10/10? Mam nadzieje, że ktoś mnie zrozumie, bo trochę pomieszałam. :P :lol: Quote
puli Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Znowu muszę przypomnieć wszystkim pesymistkom/tom: DOGO jedzie na światówkę po BISa i BOG! Quote
BooBC Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Tak puli ja jadę po bisa :shiny: :lol!: :ylsuper: :lol!: :shiny: Quote
kalina. Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 a tytuł najpiekniejszego szczenięcia bedzie na cała wystawe czy w danej gr. Quote
Atena Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A ja jade po ZW. Młodzierzy:laugh2_2: No dobra, przynajmniej o ocene doskonałą:roll:. Mam nadzieje, że Roxy będzie pokazywac zęby i ladnie biec po ringu:razz: by nie skompromitować się przed hodowczynia Roxy :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A co tam jadę po zwycięstwo młodzieży :) :) zęby mój na szczęście pokazuje :) mam czas aby go przygotować :) Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Puli, staniemy na lokacie w otwartej :lol: A dalej co będzie zobaczymy, wiem że od tego piątku do światówki czeka nas od groma pracy Quote
Atena Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Moja nie chce pokazywać zebów i nie moge jej tego nauczyć :( Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Atena może ja coś poradzę na wystawie we Wrocławiu? ;) Chętnie pomoge, a wiesz że zawsze służe pomoca. Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 My jedziemy tylko po doskonałą :evil_lol: nie liczę na wiele ;) po co się potem rozczarowywać, zwłaszcza, że startujemy w otwartej :P Quote
Martach1 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja z Piccolem licze pocichu na BOB bo będzie w championach no ale niewiem :roll: . Z Lalą licze na doskonałą i może 4/5 lokate:roll: Quote
Recommended Posts