__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kurcze, piesku, nie obsikuj kominka :( może mu jakiś badyl przynieść koło kominka, niech jego obsikuje, a potem wynieść na dwór? Quote
Yana Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 __Lara napisał(a):Kurcze, piesku, nie obsikuj kominka :( może mu jakiś badyl przynieść koło kominka, niech jego obsikuje, a potem wynieść na dwór? a może kupić taki preparat przeciw obsikiwaniu ? Quote
IKA & SONIA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Takie znaczenie terenu może też być spowodowane stresem. Mój psiak po miesiącu obsikiwania poczuł się pewnie i na szczęście to ustąpiło. Gorzej jak to jest spowodowane innymi czynnikami. A czy Flip był kastrowany? Quote
Piromanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A niech mnie dunder świśnie!!!! Flip w domu!!!! Bądź grzeczny chłopaku, nie sikaj na kominek, bo nieczęsto się taki dom trafia!!!! Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Piromanka napisał(a):A niech mnie dunder świśnie!!!! Flip w domu!!!! Bądź grzeczny chłopaku, nie sikaj na kominek, bo nieczęsto się taki dom trafia!!!! Chyba Flap ;) Quote
Piromanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 __Lara napisał(a):Chyba Flap ;) FLIP, cioteczko! Flap już dawno w domu. Quote
koosiek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Flip, Flip, Flap już jakiś czas temu znalazł dom :) Quote
Awit Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Miejmy nadzieję, że nadal w domu i, że Państwo coraz bardziej zakochani... I że nie sika na kominek. Bo m-c czekać, aż zaprzestanie sikania to jednak długo i nie każdy domek by wytrzymał<tfu tfu> A kastrowany nie jest. Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A, wszystko mi się pomieszało :eviltong: to zmieńcie tytuł wątku :) Quote
koosiek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 __Lara napisał(a):A, wszystko mi się pomieszało :eviltong: to zmieńcie tytuł wątku :) Jeszcze nie, nie zapeszmy ;) Quote
golf Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Witam serdecznie, Flip już się chyba zaklimatyzował, na noc odrodzilismy salon i kuchnie -miał dla siebie cały przedpokój. Środa wieczór i cały czwartek obfitowały w dosłownie w każdej godzinie zaznaczanie terenu, już nie tylko kominek, ale stół, safki nawet dywanu nie oszczedził. 2 noc była spokojna, zero niespodzianek. Dzisiaj jak na razie spokojnie i chyba już zaznaczył wszystkie możliwe miejsca, które mógł zaznaczyc :) wychodzimy na spacery co okolo 2-3h. nasz dzisiejszy trzeci spacer trwał ponad 2godziny i musiałam w polowie drogi powrotnej wziac Flipa na ręce bo kładł się i nie chciał iść. Jak na razie zaobserwowalismy, ze boi sie innych psów - nawet tych najmniejszych. Chłopak wyjechał do poniedziałku wieczora co jest dosyć niekorzystne dla Flipa bo przyzwyczai się bardziej do mnie. Najlepiej jak jestem w tym samym pomieszczeniu psiak bo jak straci mnie z oczu to chodzi i szuka. Jak sprawdzi gdzie jestem to dopiero wraca na miejsce. Flip jest wielkim pieszczochem - jak leze na dywanie to od razu przychpdzi i chce się bawić. Je bez najmniejszych problemow i z wyproznianiem nie ma problemu. A teraz uwaga ! Flip szczeknął jak zobaczyl psa w telewizji. !!!! :) Napisze więcej jak lepiej poznamy naszą pociechę. (na początku lipca jedziemy z Flipem na mazury na weekend :)) A tymczasem dołączam kilka zdjęc z wczorajsego spaceru i dzisiejszej zabawy. zdj bedą póżniej, gdyż walcze z wodą 3majata Ciotki kciuki!!!mocno mocno mocno!!! Quote
Awit Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 O mateńko!! Jaki piękny opis. Fliperek kochany poobsikiwał i skończył. Kochany boi się psów, maleńki nasz taki bojaźliwy. Trzymam kciuki!! I jednocześnie proszę, wejdźcie na wątek Lileczki z podpisu pod banerkami, waży 3kg i jest na granicy życia:-( Quote
Piromanka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No Flipciu, trafił Ci się dobry domek. Czekamy na wstawienie tych zdjęć. Quote
Vlk Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nie było mnie parę dni a tu takie fajne wieści :) super :) Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zagladam tu po cichutku codziennie....... bardzo sie ciesze, ze maluszek w nowym domku......baaaaardzo.....:):) Quote
golf Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wiadomosc z 5 czerwca Flip bardzo dzielnie znosi zostawanie samemu w mieszkaniu, ma caly przedpokoj dla siebie podczas nieobecnosci. Został już 2 razy sam, i raz w piątek na niecale 2godziny i dzisiaj na 4godziny. Przed wyjsciem Flip nie ma sily martwic sie ze wychodze bo minimum godzine chodzimy po dworze. A po powrocie dostaje psie ciastko jako nagrode za odwage :) Quote
Awit Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Albo z tym dogo coś nie tak dziś, albo mam płaczliwy wieczór:-( Fliperku jaki jesteś szczęśliwy, jak ja się cieszę, sen z oczu spędzałeś zapewne nie tylko mnie... Masz własny domek, dywan, podłogę, kocyk, no masz nareszcie.... Przepiękne zdjęcia, po prostu przepiękne:-) Quote
Yana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 piękne zdjęcia :-) bardzo się cieszę, że chłopaki już w domu :-) Quote
koosiek Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Flip w swoim pałacu :) A co z Flapem? Chciałabym zobaczyć i jego zdjęcia w nowym domu... Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Rewelacja....:):) Flipus ....szczescia maluchu.....:):) Quote
Vlk Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a jak tam z długiem Flipciów? Został? Bo nie wiem, co z tym bazarkiem i fantami, jeśli nie są potrzebne to bym na inną bidę podesłała... Quote
Vlk Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 nie umiałam tutaj trafić po zmianie tytułu a w subskrypcjach mam burdel :D zapomniałam, że Flip i Flap fliperami bywały zwane :D Quote
koosiek Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Vlk']a jak tam z długiem Flipciów? Został? Bo nie wiem, co z tym bazarkiem i fantami, jeśli nie są potrzebne to bym na inną bidę podesłała... Vlk, przekaż na inne biedy. Taubi nie rozlicza się ze mną od kilku miesięcy, nie chcę, żebyście miały problemy z powodu nierozliczonego bazarku. Jeżeli mogę coś zasugerować, to dziewczyny, które zostały w Szydłowcu bez pomocy fundacji, mają całą masę bid pod opieką i każdy grosz im się przyda - n.p. na Casperka: http://www.dogomania.pl/threads/187859-CmentarnyDuszekCASPER-kleszczowy-potworek-PILNY-DT-awaryjny-DT-do-konca-czerwca Quote
Recommended Posts