Piromanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Vlk napisał(a):a jak z ich długiem? Ciągle rośnie.......... Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 taubi jest calkowicie odciety od dogo. Wszelkie pytania zwiazane z ktorymkolwiek z psakow prsze kierowac bezposrednio do niego 0 501 258 303. Quote
Awit Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Z mtf mam się dogadać co do spacerów z Flipem po polach. Madallena mam nadzieję, że się spotkamy tam i będę miała do kogo gębę otworzyć. A czy ktoś coś umie mi powiedzieć o Flipie? Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 zadzwoncie do taubiego i ustalcie co i jak. Bo ja nie wiem jak to jest na tym Dniu Ziemi i czy flip ma tam jechac ;/ Quote
koosiek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Z Taubim kontaktowałam się wczoraj, na moją prośbę zadzwonił do Mtf i Awit i, o ile wiem, wszystko jest już dogadane. Quote
Vlk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dalej? No ja mam już w końcu kilka fantów na bazarki, w ciągu najbliższych dni zrobię fotki :) Byłby ktoś chętny do poprowadzenia bazarku? Ja nie dam rady regularnie tego updejtować itp... Quote
golf Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czy Flip bedzie w niedziele na Polach? jesli tak to w jakich godzinach? Quote
mtf zalesie Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 od okolo 11-tej dalej pytaj awit bo ja tylko wioze Quote
Awit Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Flip potrzebuje chusteczki z napisem SZukam Domu....... Po 11 będę do około 16? Mtf jakoś się tam spotkamy, bo ja nie znam tych pól. Poproszę powiedzcie mi w razie czego do kontakt podawać? Do Taubiego? Quote
koosiek Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Awit']Flip potrzebuje chusteczki z napisem SZukam Domu....... Po 11 będę do około 16? Mtf jakoś się tam spotkamy, bo ja nie znam tych pól. Poproszę powiedzcie mi w razie czego do kontakt podawać? Do Taubiego? Zaraz wyślę sms do jednej z wolontariuszek, może uda się wziąć chustkę z azylu. Myślę, że możecie się przyłączyć do dziewczyn, które będą z Vivą (z azylowymi seniorkami), one były w zeszłym roku, więc Pola znają ;) Co do kontaktu, to myślę, że albo tel. do Taubiego, albo mail azylowy: azyl@psianiol.org.pl EDIT: chustka dla Flapa będzie czekała u dziewczyn z azylu :) Quote
P78 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Wywietrzył się chłopak na Polach, ale nerwowo było dla Niego... Dobrze, że Beza go wspierała :) Quote
Awit Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 No dobra, domu nie znalazł, ludzie tylko patrzyli, Beza szczekała. Ale gdyby nie Beza, Flip by swój czas spędził na początku pól, ponieważ im głębiej z nim wchodziłam, tym mocniej się denerwował. Przy Bezie Flipek spędził czas wśród ludzi i psów, wąchał trawkę, konsumował trawkę, zjadł kawałek znalezionego warkoczyka oscypka, sikał i dwa razy zrobił kupę. W aucie u Mtf... i na trawce. To bardzo fajny psiak:-) Przytulał się, dawał buzi, ocierał ciałkiem o mnie, kładł się na trawkę. Marnuje się bez swojego człowieka:-( Quote
koosiek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Szkoda :( Ale przynajmniej wyrwał się na jeden dzień z kojca - bardzo Wam Mtf i Awit dziękuję :) A dostałyście chustkę dla niego? Piromanko, czy mogłabym prosić Cię o kilka nowych ogłoszeń dla Flipa? Trzeba mu w końcu znaleźć ten dom... Quote
P78 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Awit, toż ja caaała w skowronkach, że się wywietrzyli oboje :) Zapomniałas dodać, że obsikał Olce plecak, hehe :) Quote
Awit Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Oj, nie pisałam o plecaku, nie pisałam o kupie tam gdzie nie powinno jej być:-) Nie brałam chustki od dziewczyn z azylu, bo nie wiedziałam, że mają, ponieważ nie wchodziłam w niedzielę rano do komp. A dziewczynki słowem nie wspomniały, że mają, tak bardzo były zaangażowane w promowanie tych cudeniek starszawych. Zachwyciłam sie Princessą:-) Quote
Vlk Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ok, już się ogarnęłam. Masakra jak mi wszystko ostatnio wolno idzie. Czy ktoś będzie zakładał fliperkom jakiś bazarek? Bo zrobiłam już zdjęcia i bym mogła wtedy podesłać na maila, żeby podłączyć moje fanty ;). W ogóle miałam problem tutaj trafić po zmianie tytułu, gapa jestem ;D Quote
Awit Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Słuchajcie jest źle. Wiem, że odeszła za TM sąsiadka Flipa, bratnia jego dusza. Przyjaciółka, dzięki której Flip mógł w niedzielę popatrzeć na świat:-( Nie wiem, jak on tam się czuje teraz bez niej. Gdy wychodził na Dzień Ziemi, ona tam była. Potem cały dzień razem, obok siebie, wspólna miseczka z wodą, pyszczek w pyszczek:-( Później tęsknie patrzył za nią, tak tęsknie, że musiałam go zanieść do auta przez skrzyżowanie:-( Wrócił do kojca, czuł jeszcze jej zapach na sobie, czuł jej zapach obok, przez ogrodzenie....... Czekał...a ona nie wróciła:-( A on jest taki mały, taki bezbronny i taki samotny:-( Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 o rany! A co tej malej szczekaczce sie stalo ze tak nagle? przeciez byl pomysl, zeby je we dwojke wsadzic do kojca:(:( Quote
P78 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tak :( została uspiona, miła ogromnego raka :((( Jestem tak samo w szoku, brak mi słów jak mi jej żal... :( Ten piesek został i przeżywa na bank rozstanie, byli razem przez 5 miesiecy w sumie :( Quote
P78 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jak on na koty reaguje? Jak na inne psy? :( Ze wszystkich sił pomoge Go wyciągnąć, on sam tam nie może zostać :( I co z jego oczami?????????? Przecież miał tak strasznie czerwone :( ktos to oglądał...? Quote
Awit Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czy ktoś coś wie o Flipie co do kotów? Z tego co ja zaobserwowałam, nie obszczekiwał psów, nie reagował raczej. A na większe reagował lekkim strachem. Te małe azylowe były obok ale Flip był obojetny. A co z oczami? Mtf powiedział, że jak nie ma ropnej wydzieliny to nie jest źle. Ale wg mnie powinien zobaczyć go wet. To może być sprawa alergiczna i na też stosuje się odpowiednie krople. Golf się nie odzywa..... Quote
P78 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Absolutnie musi go wet zobaczyc! Oczy ma w bardzo zlym stanie :( Quote
P78 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ola podjedzie do Niego, musi zalatwic swoje sprawy do konca..., aha i zrobi mu nowe fotki i wyprowadzi na spacerek :) Quote
koosiek Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Awit, a co się dzieje z jego oczami? Quote
Recommended Posts