yoko100 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 tylko cos nie moge konta znalesc, bardzo bym prosila o podanie:) Quote
koosiek Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Numer konta jest w pierwszym poście: FUNDACJA AZYLU POD PSIM ANIOŁEM ul. Kosodrzewiny 7/9 04-979 Warszawa 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 z dopiskiem: "Flip i Flap z Szydłowca" Zacytuję, żeby nie zginęło: Może ktoś mógłby pojechać z fliperami na Dzień Ziemi? Zawsze to większa szansa, że ktoś ich zauważy... A na żywo są jeszcze fajniejsi, niż na zdjęciach Quote
Awit Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A gdzie te psiaki są teraz? I gdzie jest Dzień Ziemi i kiedy? Quote
koosiek Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Nie wiem konkretnie, gdzie są, już się w tym gubię. Chyba jeden jest w Jeziórku, drugi w Bobrowcu. Dzień Ziemi jest 25 kwietnia (niedziela) na Polach Mokotowskich. Quote
Awit Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Z tym Dniem Ziemi chodzi o to by pojechać po psiaki do tych miejscowości i być tam z nimi? Quote
koosiek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Nie wiem, czy pojechać po nich, to by trzeba było uzgodnić z Taubim lub Madalleną. Chodzi przede wszystkim, żeby pobyć z nimi na Polach, pokazać ludziom (można z azylu pożyczyć opaski "Szukam domu"). Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mysle, ze to dobry pomysl. Tylko trzeba znalezc osobe ktora po nie pojedzie, posiedzi z nimi i odwiezie na miejsce ;/ Quote
Awit Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja mogę z nimi pochodzić. Tylko nie wiem czy będę miała jak pojechać. Quote
koosiek Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Awit, byłoby świetnie :) Mamy miesiąc, transport się znajdzie :) A może za miesiąc już nie będzie potrzebny? :razz: Quote
mtf zalesie Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 moze bede wam mogla pomoc z transportem w obie strony ale nie mam czasu aby tam zostac Quote
taubi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 *********************************************************************** Quote
koosiek Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Awit']W jakich godzinach tam trza pobyć? Myślę, że to już zależy od tego, jak Tobie będzie pasowało i jak flipery by się tam czuły. Mtf, byłoby świetnie! Dogadajcie z Awit godziny, ok? I trzeba też z Taubim albo Madalleną uzgodnić, żeby zawiadomiono hotel, w którym będą wtedy flipery. Przy okazji... Pod opieką fundacji są nie tylko Flip i Flap - ale i Figo i Fago :) To dwa starsze, schorowane psiaki, którym już niewiele czasu zostało... Proszę, zajrzyjcie na ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/133223-FIGO-staruszek-z-chorym-sercem-pilnie-SZUKA-DT-inaczej-UMRZE-I-kolega-z-NOWOTWOREM Quote
Awit Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jakoś się dogadamy, najlepsze godziny takie gdy będzie najwięcej ludzi Quote
koosiek Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Najwięcej ludzi to od 11 do wieczora spokojnie, jeżeli dałabyś radę tak mniej więcej od 11 do 16 to byłoby świetnie (i jeśli flipery dadzą radę). Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Awit, a Ty będziesz z fliperami sama, czy ktoś Ci będzie pomagał? Bo może dałabyś radę zabrać jeszcze Kumpla - on też już długo siedzi w hotelu :( Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kto pospaceruje z Kumplem? To ,świetny psiak! Quote
Awit Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Rozmawiałam z córką:-) Nie obiecuję, ale mam nadzieję, że będzie chciała z tym maluszkiem pobyć. Od 11 do 16 spokojnie mogę tam być, tylko nie wiem czy dam radę je zabrać. Gdzie one wogole są? A czy ja jedna z dwoma dam sobie radę, nie będą chciały doskakiwać do innych psów itp? A wogóle to ktoś z dogo tam będzie? Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 To jak będziesz wiedziała - daj znać, będziemy i jemu szukać transportu (bo jest w zupełnie innym miejscu niż flipery). Gdzie flipery dokładnie są, to już pytanie do Madalleny lub Taubiego, bo ja się już w tym pogubiłam. Co do tego, czy dasz radę - myślę, że spokojnie, to są malutkie psiaki. Nie zauważyłam, żeby miały jakieś problemy z innymi psami. Największe zagrożenie z ich strony - możesz zaplatać się w smycze próbując ich obu ogarnąć ;) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Potrzebna jest druga osoba do drugiego Flipera. Byly dlugo odseparowane, nie wiadomo jak na siebie zareaguja. Smycze, nowi ludzie, halas, nowe miejsce i drugi pies. To zly pomysl, zeby trzymac je obok siebie :( Quote
koosiek Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Hm, wcześniej była mowa o osobie, która z nimi posiedzi, nie o osobach... [quote name='Madallena']Mysle, ze to dobry pomysl. Tylko trzeba znalezc osobe ktora po nie pojedzie, posiedzi z nimi i odwiezie na miejsce ;/[/QUOTE] Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wczesniej to moze mialam gorszy dzien i nie myslalam. Dzisiaj sugeruje to co napisalam. To dwa samce, ktore dlugo sie nie widzialy. Quote
Recommended Posts