Vlk Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 to podzielę fanty i coś jeszcze dodam, bo mam kandydata do pilnej operacji, któremu też bazarek się przyda. Więc zabieram się do pracy, żeby coś stworzyć na te bazarki :) Quote
golf Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='koosiek']Vlk, przekaż na inne biedy. Taubi nie rozlicza się ze mną od kilku miesięcy, nie chcę, żebyście miały problemy z powodu nierozliczonego bazarku. Jeżeli mogę coś zasugerować, to dziewczyny, które zostały w Szydłowcu bez pomocy fundacji, mają całą masę bid pod opieką i każdy grosz im się przyda - n.p. na Casperka: http://www.dogomania.pl/threads/187859-CmentarnyDuszekCASPER-kleszczowy-potworek-PILNY-DT-awaryjny-DT-do-konca-czerwca ja sie juz skontaktowalam z Ciotkami z Szydlowca i zorganizuje dla nich bazarek z fantow od asiaf1(przekazala je na Szydlowiaki) i swoich. Vlk, jesli masz cos dorzucic to daj znac, to zbiorczo wystawie dla nich jeden bazarro. Nie za bardzo mam jak monitorowac bazarro , ale wyprodukowac moge :) Quote
koosiek Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Dziewczyny na pewno będą Wam bardzo wdzięczne, bo sytuację maja naprawdę nieciekawą :( Quote
koosiek Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Uzupełniam wpłatę na flipery: KWIECIEŃ Sylwia - 20 zł Quote
golf Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 krótka relacja z domu Flipa: :) "....., wczoraj byli u nas moi rodzice, ktorzy widzieli Flipa okolo 2 tygodnie po tym jak do nas przyszedl i stwierdzili ze to jest wreszcie normalny pies bo biega po mieszkaniu, dywan ciągnie za róg ( jaak zdezeluje obecny to nie mamy w planach kupować kolejnego hihih) a najlepsze jest to ze zaczepia szczekając i wydając dziwne dzwięki i dokazuje co nie miara :) czasem zdarza nam sie gdzies na weekend wyjechac i jak nie ma mozliwosci zabrania Flipa to zostawiamy go u drugich rodzicow gdzie jest rotweiler- suczka i świetnie się dogadują, a Flip już zaufał nam na tyle ze wie ze po niego wrócimy i zachowuje się spokojnie." Flipek za miesiac idzie na kastracje. Quote
koosiek Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Fajnie, że u Flipa wszystko gra :) Quote
tomi_olch Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dodałem Flipa na portal ogłoszeniowy: www.ofertynatopie.pl Niech każdy z nas doda ogłoszenie, wtedy pieski znajdą nowego właściciela. Quote
koosiek Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A po co im nowy właściciel? Oba mają już domy... Quote
anita_happy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Flip ma BRATA - tez z ulicy :P rozrabiają razem Quote
golf Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Brat mial zajmowac sie rozyrywka Flipa,co by nie demolowal mieszkania,jak widac nie udalo sie ;P Quote
anita_happy Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 kto powie - co tym razem nieprzeżyło Quote
golf Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja nie wiem co im do glow przychodzi. Z kiedy ta jest zdjecie? Kinga byla u mnie w czw wieczorem po zagrode, zeby chlopaki w ciagu dnia nie mialy dostepu do pokoju. Ciekawe czy sforsowaly... Quote
Recommended Posts