Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to podzielę fanty i coś jeszcze dodam, bo mam kandydata do pilnej operacji, któremu też bazarek się przyda. Więc zabieram się do pracy, żeby coś stworzyć na te bazarki :)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Vlk, przekaż na inne biedy. Taubi nie rozlicza się ze mną od kilku miesięcy, nie chcę, żebyście miały problemy z powodu nierozliczonego bazarku. Jeżeli mogę coś zasugerować, to dziewczyny, które zostały w Szydłowcu bez pomocy fundacji, mają całą masę bid pod opieką i każdy grosz im się przyda - n.p. na Casperka: http://www.dogomania.pl/threads/187859-CmentarnyDuszekCASPER-kleszczowy-potworek-PILNY-DT-awaryjny-DT-do-konca-czerwca

ja sie juz skontaktowalam z Ciotkami z Szydlowca i zorganizuje dla nich bazarek z fantow od asiaf1(przekazala je na Szydlowiaki) i swoich.
Vlk, jesli masz cos dorzucic to daj znac, to zbiorczo wystawie dla nich jeden bazarro.
Nie za bardzo mam jak monitorowac bazarro , ale wyprodukowac moge :)

• 3 months later...
Posted

krótka relacja z domu Flipa: :)

"....., wczoraj byli u nas moi rodzice, ktorzy widzieli Flipa okolo 2 tygodnie po tym jak do nas przyszedl i stwierdzili ze to jest wreszcie normalny pies bo biega po mieszkaniu, dywan ciągnie za róg ( jaak zdezeluje obecny to nie mamy w planach kupować kolejnego hihih)
a najlepsze jest to ze zaczepia szczekając i wydając dziwne dzwięki i dokazuje co nie miara :)
czasem zdarza nam sie gdzies na weekend wyjechac i jak nie ma mozliwosci zabrania Flipa to zostawiamy go u drugich rodzicow gdzie jest rotweiler- suczka i świetnie się dogadują, a Flip już zaufał nam na tyle ze wie ze po niego wrócimy i zachowuje się spokojnie."

Flipek za miesiac idzie na kastracje.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

ja nie wiem co im do glow przychodzi.
Z kiedy ta jest zdjecie? Kinga byla u mnie w czw wieczorem po zagrode, zeby chlopaki w ciagu dnia nie mialy dostepu do pokoju.
Ciekawe czy sforsowaly...