Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez ależ mi nie o to chodzilo!
Chodzi tylko o to że bardzo trudno bylo znaleźć aktualne informacje o psiakach. A czytanie 20 stron hopania.. no to chyba na tylko mocne nerwy ;)
Piszmy coś wartościowego i z sensem by milo się czytalo ;)
Więc co u maluchów?
Czy są jakieś nowe zdjęcia?

Posted

na większości wątków nowe informacje zamieszcza się zazwyczaj w pierwszym poście, aby czytelnik nie musiał się przebijać przez dziesiątki postów
gdyby nie te "hopki" to Flipery szybko by spadły na same dno dogomanii, gdzie nie ujrzy ich żaden potencjalny sponsor
trudno, żeby Aimez_moi sama z sobą prowadziła sensowne rozmowy, skoro nikt tu nie zagląda :(

Posted

Zaraz zaraz. Wszystkie aktualne informacje w pierwszym poście. Wczoraj uaktualniłam go do końca - ale były to niewielkie zmiany, typu zamienienie "pojadą do hotelu" na "pojechały do hotelu".

Posted

no i super :) ja własnie po nowości zaglądam do pierwszego postu
i wcale nie powiedziałam, że w tym wątku pierwszy post nie był prowadzony jak trzeba, uważam, że do tej pory też było ok, po prostu u Fliperów niewiele się dzieje, więc i nowinek mało

Posted

Kana napisał(a):

Ale co jakiś czas można przeczyścić temat dla przejrzystości z hopania ;)

tego nie neguję, próbowałam jedynie uzasadnić konieczność hopania
a że warto hopki od czasu do czasu posprzątać - to jest racja

Posted

Ok Koosiek tu nikt nie ma do Ciebie o to pretensji, tylko rozumiem AIMEZ-MOI ze moglo jej sie przykro zrobic, bo bardzo sie satara a tu czyszczenie watku z jej hopkow bez nich watek umieral by po woli i coraz mniej osob tu by zagladalo

Posted

Ale nikt Aimez hopać nie zabrania :) Po prostu ten wątek składał się prawie wyłącznie z hopek i faktycznie komuś, kto chciałby poznać historię fliperów, byłoby ciężko przez niego przebrnąć. Proponuję więc robić to inaczej - po każdej hopce kasować hopkę poprzednią - w ten sposób wątek bedzie czytelny, ale i stale podnoszony.

Aimez i tak robi baaardzo dużo poza dogo - i to jest najważniejsze, bo mnie siedzieć przed monitorem jest łatwo, a ona i reszta dziewczyn codziennie ratują szydłowieckie psiaki...

Posted

Dzis byl pierwszy e-mail w sprawie Flipa?
cytat e-maila:
witam chcialam sie zapytac czy 2 letni flip nadaje sie do adopcji do
domu z dziecmi? jest cierpliwym pieskiem czy szybko pokazuje zeby? Czy
wiadomo jak chodzi na smyczy? czy ciagnie? Jak dlugo jest juz w
schronisku? dziekuje z góry za odpowiedz

Posted

taubi napisał(a):
Dzis byl pierwszy e-mail w sprawie Flipa?
cytat e-maila:

No to super!!!! oby się coś z tego "urodziło" dobrego :D

Posted

[quote name='taubi']Dzis byl pierwszy e-mail w sprawie Flipa?
cytat e-maila:

Super, oby ten dom nadawał się dla Flipa :)

Kana, oba psiaki są w Jeziórku.

Posted

koosiek
Flip jest w Jeziorku
Flap jest w Bobrowcu.

W srode zamiana, Flap przyjedzie do jeziorka FLip jedzie na kastracje. CHYBA (jak znajde czas, zeby je przewiezc, bo niekt inny tego za mnie niestety nie zrobi :( ) No chyba, ze ktos inny jest chetny?

Posted

[FONT=Georgia]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im MY. Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/FONT]

[FONT=Georgia]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=7]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ" [/FONT]

[FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT]

[FONT=Georgia]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/FONT]

[FONT=Georgia]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/FONT]

[FONT=Georgia]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/FONT]

[FONT=Georgia]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne. Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/FONT]

[FONT=Georgia]Zapraszamy również inne Fundacje do przyłączenia się do akcji.[/FONT]

[FONT=Georgia]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/FONT]

[FONT=Georgia]www.psianiol.org.pl[/FONT]

[FONT=Georgia]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/FONT]

[FONT=Georgia]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/FONT]

[FONT=Georgia]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/FONT]

[FONT=Georgia]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/FONT]

Posted

w górę flapki. Ja jestem tak zagoniona przez obronę, że znalazłam na razie tylko jedną rzecz na bazarek :( jakbyście robiły jakiś bazarek dla Fliperków to dajcie znać, zrobię zdjęcie i krótki opis... rzadko zaglądam, bo przez większość czasu piszę prace i robię grafiki.