Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker, śrut nie zawsze jest z ołowiu. A jeżeli tkwi głęboko, wydaje mi się, że jego wyjęcie może mieć jeszcze gorsze skutki, niż zostawienie go :-(
Dzięki za deklarację :) Od tej Cudnej Belli? ;)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fliperki będą w Jeziórku gdzie jest Goldi.
Flip już tam jest, a Flap dalej u weta w Bobrowcu.
Byłem wczoraj u Flipa robiłem kilka zdje ale są bylejakie wrzuci je Madallena bo jej aparatem były robione. Flip jest taki sycyeđliwz i wesoły szybko trzeba mu domek znaleśc.
A u Flapa to niestety złe wiadomości jego kaszel nie był spowodowany kaszlem kenelowym tylko Flap ma problemy z tchawicą, ale to nie przeszkadza. Będzie miał robione prześwietlenie i zobaczymy czy zostanie to potwierdzone.

Posted

taubi napisał(a):
Trzeba się brac mocno za ogłoszenia Flipa on świetnie nadaje się do domu jest taki kochany może nie wspólne ogłoszenia tylko oddzielne...

A może jedno z zaznaczeniem, że mogą iść pojedyńczo do adopcji, a może akurat trafi się ktoś, kto weźmie dwa?:roll:Wiem marzenia, ale może...

Posted

ja chyba jutro bede w Jeziorku , to postaram sie zrobic Flipowi jakieś super fotki!

co do odzewu z ogloszenia w Metrze, to dzwonila jedna pani, z ktora bylam u Flipa w klinice.
Pani bardzo miła,bardzo jej sie Flap podobal, ale nic nie obiecywala.
Do dzis sie nie odezwala wiec...szukamy dalej...

http://www.dogomania.pl/threads/175689-Flipery-biedaki-z-SzydA-owca-Buty-portfel-atlas-kufel-na-piwo-i-roA-noA-ci?p=13698590#post13698590

BAZAREK dla FLIPEROW

Posted

Byłam dziś u Flipa i Goldiego w hoteliku.
Flip byl z nami na ponad godzinnym spacerze.
Ładnie chodzi na smyczy, ma bardzo dużo nie spożytkowanej energii.W połowie spaceru zachcialo mu sie zabaw, i podskokow!!Jest uroczy, i bardzo przymilny, choc z poczatku trochę nieśmiały.
Nieśmiałość jednak mija, i przeradza się w podskoki i zachęcanie do zabawy objawiające się szczypaniem po łydkach :)

ma troszke kaszelku jeszcze....ale na takim zimnie ciezko sie wykurować.
Generalnie Flipik jest do zabrania do domku na juz.Nie wiem jak z zachowaniem czystosci, ale nie powinno byc problemu.
aaaaaa i ma bardzo ładny i donośny szczek!!

reszta zdjeć
http://chaps12.fotosik.pl/albumy/716893.html

Posted

koosiek! Masz zapchaną skrzynkę :) CHciałam się tylko przypomnieć, że pamiętam o bazarkowych rzeczach, tworzą się powolutku bo mam strasznie mało czasu dzięki uczelni.