Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko kochana jakie to cudenko ! I takie biedactwo....... no serce peka....

Jakby byla potrzeba, to ja w HOTELU - za jakies 3 tygodnie - bede miala wolnych 12 kojcow z ocieplanymi budkami, a w budkach po 3 cieplutkie kocyki.

Posted

27.11 wpłaciłam 150 zł ode mnie i mojej siostry Marzeny, mam nadzieję,że pieniążki doszły?
postaram sie razem z siostrą jeszcze wpłacić w grudniu, przynajmniej tak możemy pomóc Niedzwiadkowi.
Mam w domu juz 3 swoje psy i Biankę na DT więc nie mam mozliwości pomocy z DS/DT

Posted

Mam nadzieję,że ode mnie też już dotarły grosiki i zapewniam ,że będę pamiętać o Tobie puchaty Niedźwiadku-nie mogę pomóc raz a porządnie ale co troszkę i po troszku postaram się dorzucać kropelkę... i strasznie niecierpliwie czekam na powrót do zdrówka psinki.

Posted

Witaj Niedźwiadku :)

Czy można określić( w przybliżeniu oczywiście) czas ,jaki Niedźwiadek spędzi jeszcze na leczeniu? Może warto już teraz zacząć poszukiwania stałego lub chociaż hotelikowego miejsca dla niego.Psiak nie jest szczeniaczkiem i wiadomo,że jego szanse na daopcje są słabsze.... szkoda więc czasu- tak myślę.

Posted

danal1983 napisał(a):
jak to sie stalo, ze dopiero teraz do Ciebie trafilam maleństwo kochane? dobija mnie to, a dzisiaj to w ogole dobiła mnie jeszcze inna sprawa...

Witaj Danel :) - widzę, że mamy podobne gusty do takich ślicznych nieboraczków .
Niedźwiadek ąwietnie dogadałby się z naszym Filipkiem :roll:- nie uważasz?

Posted

ivette3 napisał(a):
Witaj Danel :) - widzę, że mamy podobne gusty do takich ślicznych nieboraczków .
Niedźwiadek ąwietnie dogadałby się z naszym Filipkiem :roll:- nie uważasz?

100%:)niech pojada razem do dt

Posted

szkoda tago psiaczka :( . Zapytam jeszcze - czy jest możliwość zrobienia kilku nowych aktualnych zdjęć- można wtedy skuteczniej ogłaszać Niedźwiadka i jego koniecznie potrzebne koszty leczenia . Chętnie w tym pomogę.