zuziaM Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Matko kochana jakie to cudenko ! I takie biedactwo....... no serce peka.... Jakby byla potrzeba, to ja w HOTELU - za jakies 3 tygodnie - bede miala wolnych 12 kojcow z ocieplanymi budkami, a w budkach po 3 cieplutkie kocyki. Quote
ivette3 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Niedźwiadku zdrowiej szybciutko - hotelik, jak z bajki na Ciebie czeka :) .Ciotki i wujkowie zapewne zadbają o Ciebie:) Quote
koelka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Na drugim końcu Polski też myslą o Niedźwiadku, którego znalazłam na allego. Malutko, ale też pomogłam, prawdziwy Niedżwiadek z niego. Quote
_Mona Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 27.11 wpłaciłam 150 zł ode mnie i mojej siostry Marzeny, mam nadzieję,że pieniążki doszły? postaram sie razem z siostrą jeszcze wpłacić w grudniu, przynajmniej tak możemy pomóc Niedzwiadkowi. Mam w domu juz 3 swoje psy i Biankę na DT więc nie mam mozliwości pomocy z DS/DT Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 _Mona, przelew dotarł 1 grudnia, dziękujemy ślicznie! Ten z drugiego końca Polski również :) Jak dobrze, że Niedźwiadek ma na kogo liczyć! Quote
ivette3 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Mam nadzieję,że ode mnie też już dotarły grosiki i zapewniam ,że będę pamiętać o Tobie puchaty Niedźwiadku-nie mogę pomóc raz a porządnie ale co troszkę i po troszku postaram się dorzucać kropelkę... i strasznie niecierpliwie czekam na powrót do zdrówka psinki. Quote
ivette3 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hop Niedźwiadku - zdrowiej szybciutko :) Quote
Certusowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie widze nigdzie zebranej info o wplatach. czy gdzies moze przeoczylam, bo nie wiem ile mu brakuje, ani ile w ogole jest deklaracji i wplat. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Certusowa, musimy czekać na _bubu_, bo ona prowadzi wątek, a niestety ciągle ma problemy z internetem i dostaniem się na forum. Quote
ivette3 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Trochę tu cicho ... więc narobię hałasu :) hop !!! Niedźwiadku ,cały czas pamiętamy o Tobie-zdrowiej ... Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Witaj Niedźwiadku :) Czy można określić( w przybliżeniu oczywiście) czas ,jaki Niedźwiadek spędzi jeszcze na leczeniu? Może warto już teraz zacząć poszukiwania stałego lub chociaż hotelikowego miejsca dla niego.Psiak nie jest szczeniaczkiem i wiadomo,że jego szanse na daopcje są słabsze.... szkoda więc czasu- tak myślę. Quote
danal1983 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jak to sie stalo, ze dopiero teraz do Ciebie trafilam maleństwo kochane? dobija mnie to, a dzisiaj to w ogole dobiła mnie jeszcze inna sprawa... Quote
ivette3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 danal1983 napisał(a):jak to sie stalo, ze dopiero teraz do Ciebie trafilam maleństwo kochane? dobija mnie to, a dzisiaj to w ogole dobiła mnie jeszcze inna sprawa... Witaj Danel :) - widzę, że mamy podobne gusty do takich ślicznych nieboraczków . Niedźwiadek ąwietnie dogadałby się z naszym Filipkiem :roll:- nie uważasz? Quote
danal1983 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ivette3 napisał(a):Witaj Danel :) - widzę, że mamy podobne gusty do takich ślicznych nieboraczków . Niedźwiadek ąwietnie dogadałby się z naszym Filipkiem :roll:- nie uważasz? 100%:)niech pojada razem do dt Quote
ela40 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Biedny pieseczek:( .Wysłałam pare złotych na biedactwo mam nadzieje że wkrótce dojdą. Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 hop Niedźwiadku ! .... i hop hop !!! gdzie są dobre serca dla misia puchatego??? :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Już było pisane wcześniej - leczenie nużycy to ok.6miesięcy, ale w przypadku Niedźwiadka może się przedłużyć, ponieważ biedak ma chorą wątrobę i trzeba uważać z lekami. Quote
ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 szkoda tago psiaczka :( . Zapytam jeszcze - czy jest możliwość zrobienia kilku nowych aktualnych zdjęć- można wtedy skuteczniej ogłaszać Niedźwiadka i jego koniecznie potrzebne koszty leczenia . Chętnie w tym pomogę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 _bubu_ obiecała, że jutro przy okazji odwiedzin Niedźwiadka, zrobi mu nowe zdjęcia :) Quote
Recommended Posts