Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grizli odwiedził dzisiaj Panią fryzjerkę. Został wykąpany i wytrymowany. Jest puchaty jak kaczuszka. Niestety bardzo przeżył kąpiel :( pewnie pierwszą w życiu. Był potwornie brudny, trzeba było myć kilka razy. Skóra na całym Niedźwiadku jest paskudna , na pyszczku tez powychodziły strupki. Wyników jeszcze nie ma, dalej czekamy. Po wycięciu kołtunów okazało się jeszcze , że Niedźwiadekk ma guza na łapce :( A co do pobytu w lecznicy to musimy czekać na wyniki. W poniedziałek będą też robione kontrolne badania krwi aby zobaczyć jak wątroba po lekach i kroplówkach.

Dziękujemy za pieniążki ! Bardzo Niedźwiadkowi się przydadzą :)

Posted

Bubu cudne zdjęcia, przecudnego misiaczka:loveu::loveu:
Takiego dziadunia nie sposób zapomnieć :loveu::loveu:

Cioteczki sypnijcie grosikiem albo bazarkiem, prosimy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudny jest i taki kochany.
A te Jego oczy - po prostu wyć mi się chce.
Trzeba ściągnąć jak najwięcej osób na wątek i koniecznie rozreklamować bazarek z przecudowną biżu zrobioną przez koss. Ja już rozpoczełam walkę o sylwestrowe cudeńka - zapraszam serdecznie - bo warto !!!

Niedźwiadku - nie daj się :)
Ciotki już mkną z odsieczą !!! :)

Posted

juz idę spać ale popatrzyłam jeszcze w te jego smutne oczy na pierwszej stronie i łzy same pociekły jak ulewa. Patrzę w nie i wyobrażam sobie co ten psiak musiał przeżyć i jak bardzo jest mu teraz potrzebny cz lowiek, który juz nigdy nikomu nie pozwoli go skrzywdzić, Człowiek, który mocno go przytuli i bedzie zawsze przy nim, gdy bedzie potrzebowął pomocy,

Takich smutnych oczu jescze nie widziałam;-(

Posted

figa33 napisał(a):
Misiu Ty nie nadajesz się do schroniska biedaku...

oczywiście, że nie i Bubu i ciotki juz na to nie pozwolą aby tam wrócił, ale potrzebują pomocy!!!!!

Posted

ihabe napisał(a):
oczywiście, że nie i Bubu i ciotki juz na to nie pozwolą aby tam wrócił, ale potrzebują pomocy!!!!!

Dziewczyny

Może dodatkowo edytujcie pierwszy post i napiszcie info o bazarku na rzecz psiaka (przydałby się jakiś ładny banerek-ale ja nie umiem tego robić, dla mnie to czarna magia).