Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochany Niedźwiadku, bardzo mi smutno ale dobrze, że juz nie cierpisz i przede wszystkim, odszedłeś kochany... dołączyłeś do grona innych pieseczków za TM i teraz hasajcie sobie tam szcześliwe, bez bólu i lęku. Kocham Cie pieseczku

Posted

_bubu_ napisał(a):
odebrałam ostatnią fakturę, mamy 300zł długu po maluszku :(

Ja jeszcze czekam na wpłatę ostatnia i wysyłam.
bubu, masz czas zrobić bazarek?
aa, dałam tez pucce rzeczy na bazar, wróci z urlopu, to zrobi

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pewnie dojdzie jeszcze i moja wpłata. Jeśli dług zostanie spłacony przekażcie proszę te parę groszy na jakiegoś czterołapnego pechowca. Niedźwiadku nie zapomę cię...

Posted

Jejku....Niedżwiadek dalej w ludzkiej pamięci....
U Irenki , miejsce Niedżwiadka zajęła 5 osobowa psia rodzinka . Maleńka Lilka / z mojego banerka/ miała pecha, jako jedyna z piątki ciezko zachorowała ..
Ale już jest lepiej, tylko dług w lecznicy...To może na Liluchnę te pieniazki...?

Też taki z niej skrzacik jak był z Niedżwiadka....

• 1 month later...
Posted

wątek mi przepadł, w pierwszym poście powinno wszystko się zgadzać z rozliczeniem.

Nasi nowi seniorzy z potrzebie:

Fado z nowotworem złośliwym, z badania hist-pat wynika , że to ten sam rodzaj raka który miał kochany Niedźwiadek :( : http://www.dogomania.pl/threads/189365-Staruszek-Fado-z-guzami-i-chorym-sercem-(-pom%C3%B3%C5%BCcie

Maciuś - postrzelony, z chorym sercem i niedoczynnością tarczycy : http://www.dogomania.pl/threads/190930-ma%C5%82y-kosmaty-Maciu%C5%9B-koczowa%C5%82-tydzie%C5%84-na-parkingu-foksterrier-mix

każda pomoc bardzo potrzebna!

• 1 month later...