Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluszek niedźwiadek odszedł wczoraj za TM ['] z naszą pomocą :(
Był już bardzo słabiutki i wycieńczony. Czasem tylko tak umiemy pomóc.. :(
To był bardzo dzielny piesek. Mam nadzieję , że był szczęśliwy przez ostatni czas i czuł , że go kochamy.
Wieczorem podlicze dług jaki został..

Posted

Biedny Niedzwiadek , ale przynajmniej tam jest szczęsliwy , biega sobie po zeilonych łąkach... czasem trzeba podjąc najtrudniejszą decyzję dla ich dobra...

Posted

Biedny niedźwiadek...
Dopiero pod koniec swego życia napotkał na drodze anioły które wyciągneły ku niemu pomocną dłoń.
Pod koniec zaznał miłości, opieki i bliskości CZŁOWIEKA, ale tego prawdziwego, kochającego, potrafiącego dostrzec wołanie o pomoc, ból, cierpienie...
Myślę że było mu dobrze przez te ostatnie kilka miesięcy.

Biegaj teraz wesoło pośród innych naszych czworonogów które odeszły do psiego nieba
[*]

Posted

ja tu zajrzałam ,żeby zobaczyć jak się dziadzio czuje i wpłacić miesięczne 30 zł ,a tu taka przykra wiadomość :-(, dobrze że na koniec życia zaznał miłości i szacunku.

Czy w związku z długiem wpłacić jeszcze jakby na maj 30 zł ?

Posted

Misiaczka poznałam jeszcze w schronisku - od razu chwytał za serce. Był taki pocieszny w swojej starości i niedołęstwie.
Wielkie podziekowania dla wszystkich osób, które pomogły mu ostatnie miesiące spedzić z godnością i odejść z godnością.
Same smutne informacje dziś znajduję na dogo.....

Posted

Misiu, bardzo cie pokochałam, bardzo, bardzo.

Bubu, dziekuje za opieke nad nim [i nad Piratem].
Rzeczy na misiowy bazarek wciąż czekają, to będzie już na dług po Misiu, smutno :(

Posted

[quote name='kosu32']Biedny niedźwiadek...
Dopiero pod koniec swego życia napotkał na drodze anioły które wyciągneły ku niemu pomocną dłoń.
Pod koniec zaznał miłości, opieki i bliskości CZŁOWIEKA, ale tego prawdziwego, kochającego, potrafiącego dostrzec wołanie o pomoc, ból, cierpienie...
Myślę że było mu dobrze przez te ostatnie kilka miesięcy.

• tak bardzo żal ,że dane mu to było jednak na tak krótko:-(:-(:-(

.