Poker Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 dlaczego tak długo nie ma wiadomości o Niedźwiadku ? Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 święta były. teraz czekamy na njusy i to na dobre njusy! Quote
_bubu_ Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Niedźwiadek czuje się nieźle. Ma spory apetyt, chętnie spaceruje. Bardzo się z tego cieszę, tym bardziej , że wyniki niestety nie są dobre. Badanie hist-pat wykazało złośliwy nowotwór skóry, który może powodować przerzuty :( Nasz bidulek jest poważniej chory niż sądziliśmy.. Mamy wypróbować jakiś lek , zobaczymy jak zareaguje na niego przez pierwsze dni bo może być po tym ospały a tego byśmy nie chcieli. Grizli jest na sporym minusie, dojdzie jeszcze zaległy rachunek za to badanie. Jeśli ktoś byłby w stanie kupić maluchowi jakieś lepsze puszki bylibyśmy bardzo wdzięczni. Mamy koszmarne długi i nie mamy z czego skubnąć więcej dla Niedźwiadka.. dziękujemy za każdą złotówkę ! Nowe wpłaty dodałam o pierwszego postu. Quote
ketunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='_bubu_']Niedźwiadek czuje się nieźle. Ma spory apetyt, chętnie spaceruje. Bardzo się z tego cieszę, tym bardziej , że wyniki niestety nie są dobre. Badanie hist-pat wykazało złośliwy nowotwór skóry, który może powodować przerzuty :( Nasz bidulek jest poważniej chory niż sądziliśmy.. Mamy wypróbować jakiś lek , zobaczymy jak zareaguje na niego przez pierwsze dni bo może być po tym ospały a tego byśmy nie chcieli. Grizli jest na sporym minusie, dojdzie jeszcze zaległy rachunek za to badanie. Jeśli ktoś byłby w stanie kupić maluchowi jakieś lepsze puszki bylibyśmy bardzo wdzięczni. Mamy koszmarne długi i nie mamy z czego skubnąć więcej dla Niedźwiadka.. dziękujemy za każdą złotówkę ! Nowe wpłaty dodałam o pierwszego postu.[/QUOTE] Dawno nie zaglądałąm do Niedźwiadka a tu takie wieści:( Bubu jakie to mają być puszki? Jakieś specjalistyczne czy poprostu dla starszych piesków? Quote
_bubu_ Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Myślę , że mogą być dowolnie dla staruszków lub takie bardziej kaloryczne dla rekonwalescentów. Teraz dostaje puszki pedigree ale wszyscy wiemy ze to nie jakość dla tak chorego psa :( Suchej karmy nie chce jesc. Quote
ketunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='_bubu_']Myślę , że mogą być dowolnie dla staruszków lub takie bardziej kaloryczne dla rekonwalescentów. Teraz dostaje puszki pedigree ale wszyscy wiemy ze to nie jakość dla tak chorego psa :( Suchej karmy nie chce jesc.[/QUOTE] Zamówię mu trochę. Gdzie je wysłać? Do Ciebie? Quote
_bubu_ Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 może lepiej bezpośrednio na tymczas, podam adres na pw :) bardzo bardzo dziękuję kolejny raz ! :loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie ma za co:) Zamówiłam 10 puszek Hillsa dla starszych piesków i 10 puszek Rc convalenscence. Mam nadzieję, że będą mu smakowały. Daj mi proszę znać jak jedzonko dotrze. Panowie kurierzy potrafią ok. miesiąca dostarczać karmę... Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 och nasz bidulek.... byle go nie bolało. kurczę, trzeba kombinować kasę i tyle. może allegro cegiełkowe? jakos tak ostatnio mało tego się robi, może zadziała, bo nie ma dużo takich allegr (ów?) Quote
togaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Też sie martwie żeby go nie bolało....On nie wydaje z siebie żadnego głosu. Zupełnie nic. Nie poskarży sie jakby co.. Ale Irenka czuwa nad nim... Teraz często wychodzi do ogródka. Drepcze tam sobie w kółeczka i ósemeczki .... Bywa że ludzie przechodzący ulicą widząc Niedżwiadka zatrzymuja sie i komentują ten smutny widok.....Nie znaja o nim całej prawdy i pewnie gromy leca pod adresem Irenki do jakiego stanu doprowadziła psa...:roll:. Quote
Awit Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A czy on otrzymuje jakieś leki przeciwbolowe na stałe? Może powinien dostawać.... Quote
togaa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pani wet. uważa że go nie boli. To b.dobry lekarz. Można jej zaufac. Z tym 'boli' to takie moje marudzenie. No bo jak On da znac jakby go cos bolało? Pewnie by leżał i nie chciał sie ruszać, wychodzić. Ale póki co On chetnie chodzi do ogródka. Dziwna i straszna ta jego choroba... Quote
_bubu_ Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ketunia - puszki dotarły wczoraj, mały już zajada - dziękuję :loveu: Quote
ketunia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mam nadzieję, że mu smakują. Daj znać jak sie będą kończyły. Coś postaram się dorzucić. Smacznego Maluszku:) Quote
togaa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Niedżwiadek je inaczej niz pieski. Ma wyrażnie z tym problemy.... Nie wyciaga jezyczka. Nie otwiera szeroko pyszczka. Cały nosek wsadza do jedzenia, troche to przypomina jedzenie świnki. Myśle że suche nie to że mu nie smakuje, tylko ma techniczne problemy z jego jedzeniem.. Puszki sa dla niego idealne. Tym bardziej że Misiu ma apetyt... ketunia, Kochana jestes że o nim pamiętasz.... Quote
togaa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nie wiadomo ile ma lat. Ząbki idealne... Może to ta straszna choroba dodała mu lat. Quote
sleepingbyday Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 choroba, wyglodzenie, stres... kochane niedźwiedziątko! Quote
Recommended Posts