sloneczkoswieci Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Witam wszystkich przyjaciół Niedźwiadka:) Czy mógłby ktoś przypomnieć Jego numer konta , bo przejrzałam kilka stron do tyłu i nie mogę znaleźć. a to mój aniołek, dawano mu 3 miesiące życia a mam Go już 1,5 roku:) Niedźwiadek też wyzdrowieje! Pozdrowienia z Torunia Quote
sloneczkoswieci Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 oj przepraszam, nie chciałam wklejać takiego dużego zdjęcia, samo się powiększyło jakoś i ucieło Quote
margoth137 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Też 3mam kciuki za dziaduszka. Będzie dobrze! Jak dacie radę napszczie potem co i jak! Quote
_bubu_ Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Wszystko się udało :) Grizli już na chodzie :) Dzielny maluszek. Pobrano też krew na nowe badania diagnostyczne ponieważ lekarze podejrzewają u Grizliego chorobę genetyczną związaną z zanikiem mięśni. Oraz próbkę z ranek na łapkach. Może uda się jeszcze mu jakoś pomóc.. Quote
togaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='sloneczkoswieci']oj przepraszam, nie chciałam wklejać takiego dużego zdjęcia, samo się powiększyło jakoś i ucieło Podaje nr. konta i bardzo, bardzo dziekujemy.. Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Niedźwiadka[/FONT] Quote
margoth137 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 I będzie żył!!! i znajdzie taki domek jaki znalazł Czaruś i inne psy, które miały to szczęście. Ja wysłałam piątaka;(, jak będzie lepiej u mnie kaską to wyśle troszke więce. Póki co to przesyłam jeszcze tysiace drapaczków za uszkiem dla niedzwiadka:* Quote
togaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Z domkiem to może być trudno. Myślę sobie cichutko że lepiej pomóc mu tu gdzie jest, u cudownej Naszej Irenki....! Może ma ktos pomysł na bazarek, bo Niedżwiadek jeszcze jest w lecznicy a to kosztuje...:placz: Quote
_bubu_ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 dzisiaj odbieramy Grizliego . dług niestety się powiększył, prosimy o wsparcie ! :( zaktualizowałam rozliczenie w pierwszym poście. Quote
lilo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja niestety nie jestem w stanie w tym miesiacu juz nic przekazac na pieski ale po 10 jak przyjdzie wyplata mojego męża to wpłacę cos na Niedźwiedzia , wskakuj na góre i pokaż się wszystkim... Quote
Awit Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ah, to Niedźwiadeczek trafił do kliniki? Z powodu pogorszenia zdrowia? Maleńki Zedytowałam, Boże jaki wstyd, niedawno pisałam, że maleńki chce żyć a dziś się dopytuję, że trafił do kliniki...... Jak będę mogła grosik wyślę pod koniec m-ca. Ale to jak będę mogła..... Niedźwiadek jest pod opieką Stowarzyszenia, a zajmuje się nim i innymi psiakami Irenka? Karinka również jest pod opieką tego samego Stowarzyszenia? Quote
_bubu_ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Tak to to samo Stowarzyszenie i Irenka też do niego należy. Niedźwiadek czuje się dobrze. W klinice miał usuwany guz z nadżerką i robione nowe badania. Wyniki powinny być za około tydzień. Niestety rachunek przez to się zwiększył.. Quote
togaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Irenka opowiadała mi dzisiaj że gdy Niedżwiadek jechał samochodem bubu, to jakby sie rozglądał. Lepek podniósł i był zainteresowany co sie dzieje. Az dziw, bo Misiu zawsze taki nieobecny, łepek spuszczony... Quote
Agnieszka Co. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 sloneczkoswieci napisał(a):oj przepraszam, nie chciałam wklejać takiego dużego zdjęcia, samo się powiększyło jakoś i ucieło a ja myślałam, że to takie artystyczne zdjęcie ;) Quote
fona Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='sloneczkoswieci']Witam wszystkich przyjaciół Niedźwiadka:) Czy mógłby ktoś przypomnieć Jego numer konta , bo przejrzałam kilka stron do tyłu i nie mogę znaleźć. a to mój aniołek, dawano mu 3 miesiące życia a mam Go już 1,5 roku:) Niedźwiadek też wyzdrowieje! Pozdrowienia z Torunia To jest mój Peć przecież!!! Tzn. klon, bo Peć jest na swoim miejscu. Ile ma lat? Niedźwiadku kochany, nie choruj. Bazarek sie pewnie troche przeciagnie, bo pomylilam adresatów paczek - choziaz nie, pieniadze sa wplacone, pewnie Pinczerka lada dzien przeleje. :) Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 trzymam kciuki za wyniki badań. pozdrowienia dla niedźwiedziątka :-) Quote
Poker Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mam nadzieję,ze niczego złego w badaniach nie będzie. Wpłaciłam 30 zł. Quote
togaa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bardzo jeseście Kochane dziewczyny!!! Każda złotówka to wielka pomoc ! Quote
Recommended Posts