Awit Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jest taki wzruszający....! Całkowicie bezbronny...! Irena nigdy nie słyszała jego głosu. Nie szczeka, nie warczy, nie piszczy....Nic.... W całkowitym milczeniu dżwiga tą swoją smutną,psią starość...[/QUOTE] :-( Taki kochany cichutki żyje z dnia na dzień Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 niestety nie mogę pomóc finansowo, ale podniosę Niedźwiadka Quote
togaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='_bubu_']uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście. Dziękujemy za każdą wpłatę :) :) Niestety Niedźwiadkowi zrobił się dług - 126zł :( Jakby ktoś niepotrzebny Karsivan to Niedźwiadek chętnie przyjmie. Tak samo calopet , krople sztuczne łzy do oczek.[/QUOTE] Może cichutko przypomnę w imieniu naszego Żyjątka... Quote
fona Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Oj, Niedźwiadku kochany. Dostałam od koleżanki filmy, tzn. liste filmów [na VHS], oryginalnych. Czy ktoś mógłby zrobić bazarek [bez fot], wysłałabym listę tytułów. Ja się zajmę wysyłką, ale kompletnie nie mam czasu prowadzić bazarku, pisać pw itd. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 fona, prześlij mi listę i proponowaną cenę za te filmy, ja mogę się tym zająć. Quote
togaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Pinczerka...!!! jesteś jak zwykle niezawodna mimo braku czasu....!!!:loveu: Niedżwiadkowi definitywnie skończyły sie podkłady...:-(. Potrzebna Misiowi tez jest jakaś stabilna, ciężka miska na wodę. Dziadziuś nie widzi jej, rozchlapuje i wylewa na podłogę......Jutro poszukamy po sklepach. Najwazniejsze że opiekunka Niedżwiadka, Nasza Irenka już zdrowieje. Uf..... Quote
Agnieszka Co. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 gdzieś czytałam, że podkłady taniej wychodzą w rosmanie niż w aptece Quote
ivette3 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :roll: niewiele mogę pomóc, ale podniosę i porozsyłam wątek Niedźwiadeczka kochanego . Całuski dla niego i opiekunów :* . Quote
togaa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Znalazłam u siebie taka kamionkową, do zapiekanek. Na pewno jej nie wywróci,jutro zawioze Irence... Quote
_bubu_ Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Agnieszka Co. napisał(a):gdzieś czytałam, że podkłady taniej wychodzą w rosmanie niż w aptece byłam, sprawdziłam, faktycznie taniej niż w aptece. dobrze wiedzieć. Quote
fona Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 pinczerko, jak juz będzie bazarek, proszę, wklej link :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bazarek dla Niedźwiadka - kasety VHS, zapraszam! :) Niebawem będzie tez drugi, książkowy, ale dogo wyjątkowo się buntuje... http://www.dogomania.pl/threads/181714-Oryginalne-filmy-VHS-na-NiedA-wiadka-z-nuA-ycAE-do-21-03 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bazarek książkowy dla Niedźwiadka - wszystko od dobrej cioci Fony! :) (Fona, jeśli dałam gdzieś za niskie ceny to pisz! poprawię): http://www.dogomania.pl/threads/181722-KsiAE-A-ki-nowe-i-uA-ywane-o-psach-i-nie-tylko-dla-NiedA-wiadka-z-nuA-ycAE-do-21-03 Quote
fona Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 dziekuje bardzo, mam nadzieje, ze ktos sie skusi, chociaz wiem, ze foty by sie przydaly, niestety nie dam rady [ksiazek mozna sciagnac z netu] Quote
togaa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Niedżwiadek miał byc wczoraj na kontrolnym badaniu, ale cos nie mogę sie dodzwonic do Irenki żeby wypytać co i jak ____ Quote
togaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Już wiem jaki był powód wizyty.. Niedżwiadek ma na udzie sączący sie wrzód, rane?? Coś takiego brzydkiego, rakowatego...Na nieszczęście on na tym udzie stale sie kładzie i to jest takie zapaćkane..... Quote
Agnieszka Co. Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Biedactwo - jeszcze jedna bieda na niego spada... To pewnie go boli Quote
_bubu_ Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Niedźwiadek miał cały czas małego guza na tylnej łapce. Chyba przez otarcie zrobiła się na nim ranka teraz i powstała nadżerka. Dostał zastrzyk, dzisiaj jedziemy na kolejny. Zrobiliśmy też kontrolne badania krwi, czekamy na wyniki. Niedźwiadek to mały szkielecik. Potrzebuje wysokoenergetycznej karmy w puszkach dobrej jakości , np. dla rekonwalescentów. Może ktoś dałby radę kupić mu taki prezent? Niestety brakuje nam funduszy :( Quote
_bubu_ Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 dziękujemy fona :) Guz Niedźwiadka kwalifikuje się do usunięcia. Jeśli się zdecydujemy to trzeba będzie to zrobić w najbliższym czasie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Fona, postaram się o te zdjęcia z internetu książek, ale na razie mam urwanie głowy. Może w piatek w końcu usiądę na dłużej... ;) Quote
togaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 _bubu_ napisał(a):dziękujemy fona :) Guz Niedźwiadka kwalifikuje się do usunięcia. Jeśli się zdecydujemy to trzeba będzie to zrobić w najbliższym czasie. Jejku....czy On to przeżyje ? Jest taki słaby... Quote
ela40 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=954653412 Quote
_bubu_ Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 jutro Niedźwiadek jedzie na zabieg. Trzymajcie kciuki za powodzenie ! Quote
Recommended Posts