Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest taki wzruszający....! Całkowicie bezbronny...! Irena nigdy nie słyszała jego głosu.
Nie szczeka, nie warczy, nie piszczy....Nic.... W całkowitym milczeniu dżwiga tą swoją smutną,psią starość...[/QUOTE]

:-( Taki kochany cichutki żyje z dnia na dzień

Posted

[quote name='_bubu_']uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście. Dziękujemy za każdą wpłatę :) :)
Niestety Niedźwiadkowi zrobił się dług - 126zł :(
Jakby ktoś niepotrzebny Karsivan to Niedźwiadek chętnie przyjmie. Tak samo calopet , krople sztuczne łzy do oczek.[/QUOTE]

Może cichutko przypomnę w imieniu naszego Żyjątka...

Posted

Oj, Niedźwiadku kochany.
Dostałam od koleżanki filmy, tzn. liste filmów [na VHS], oryginalnych.
Czy ktoś mógłby zrobić bazarek [bez fot], wysłałabym listę tytułów.
Ja się zajmę wysyłką, ale kompletnie nie mam czasu prowadzić bazarku, pisać pw itd.

Posted

Pinczerka...!!! jesteś jak zwykle niezawodna mimo braku czasu....!!!:loveu:

Niedżwiadkowi definitywnie skończyły sie podkłady...:-(. Potrzebna Misiowi tez jest jakaś stabilna, ciężka miska na wodę. Dziadziuś nie widzi jej, rozchlapuje i wylewa na podłogę......Jutro poszukamy po sklepach.
Najwazniejsze że opiekunka Niedżwiadka, Nasza Irenka już zdrowieje. Uf.....

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
gdzieś czytałam, że podkłady taniej wychodzą w rosmanie niż w aptece

byłam, sprawdziłam, faktycznie taniej niż w aptece. dobrze wiedzieć.

Posted

dziekuje bardzo, mam nadzieje, ze ktos sie skusi, chociaz wiem, ze foty by sie przydaly, niestety nie dam rady [ksiazek mozna sciagnac z netu]

Posted

Niedżwiadek miał byc wczoraj na kontrolnym badaniu, ale cos nie mogę sie dodzwonic do Irenki żeby wypytać co i jak ____

Posted

Już wiem jaki był powód wizyty..
Niedżwiadek ma na udzie sączący sie wrzód, rane?? Coś takiego brzydkiego, rakowatego...Na nieszczęście on na tym udzie stale sie kładzie i to jest takie zapaćkane.....

Posted

Niedźwiadek miał cały czas małego guza na tylnej łapce. Chyba przez otarcie zrobiła się na nim ranka teraz i powstała nadżerka. Dostał zastrzyk, dzisiaj jedziemy na kolejny. Zrobiliśmy też kontrolne badania krwi, czekamy na wyniki.
Niedźwiadek to mały szkielecik. Potrzebuje wysokoenergetycznej karmy w puszkach dobrej jakości , np. dla rekonwalescentów. Może ktoś dałby radę kupić mu taki prezent? Niestety brakuje nam funduszy :(

Posted

_bubu_ napisał(a):
dziękujemy fona :)
Guz Niedźwiadka kwalifikuje się do usunięcia. Jeśli się zdecydujemy to trzeba będzie to zrobić w najbliższym czasie.

Jejku....czy On to przeżyje ? Jest taki słaby...