_Mona Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 _bubu_ dziś wpłaciłam dla Niedźwiadka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny , potwierdź jak pieniążki dojdą na konto.... pozdrawiam _Mona Quote
_bubu_ Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 _Mona napisał(a):_bubu_ dziś wpłaciłam dla Niedźwiadka 50 zł ode mnie i siostry Marzeny , potwierdź jak pieniążki dojdą na konto.... pozdrawiam _Mona jest wpłata 50zł zaksięgowana dzisiaj, dziękujemy ! reszte wpłat uzupełnie w wolniejszej chwili. Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przelałam 2 x 20zł (14.12. i 18.01.) na konto Stowarzyszenia. Z dopiskiem "dla Grizzliego". Nie widzę w rozliczeniach. Mizianko, Niedźwiadku Quote
kosu32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dziewczyny - a macie może jakieś Jego nowe zdjęcia? Dawno nie było mnie na wątku... Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ja licze na fotki niedźwiedzia w coraz lepszym stanie.... Quote
fona Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Niedzwiadku, pewien wujek wysle ci troche grosza ;-] Quote
_bubu_ Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście, sprawdźcie proszę czy wszystko się zgadza. Dziękuję za każdą wpłatę ! :) Niedźwiadek za bardzo już nie chce jeść suchej karmy , przydałyby się puszki. Dostaje też dodatkowe leki ponieważ pogłębiły się u niego objawy neurologiczne ale jest już poprawa :) Quote
_bubu_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Niedźwiadek czuje się zdecydowanie lepiej. Nabrał sił, przestał tak chodzić w kółko , ostatnio też trzęsły mu się łapki i miał słaby apetyt, był też odwodniony więc dostał kroplówkę. Apetyt wrócił. Oby tak dalej ! Dodalam nowe wplaty do 1 postu , dziekujemy ! Quote
_bubu_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Z ciekawostek Niedźwiadek ostatnio widząc większego psa jedzącego kość, podszedł, bez zastanowienia zabrał kość i oddalił się z nią pewnym krokiem ;) Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='_bubu_']Z ciekawostek Niedźwiadek ostatnio widząc większego psa jedzącego kość, podszedł, bez zastanowienia zabrał kość i oddalił się z nią pewnym krokiem ;)[/QUOTE] albo odważny albo samobójca;)) Quote
Agnieszka Co. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='danal1983']albo odważny albo samobójca;))[/QUOTE] Może go wogóle nie zauwazył :) Quote
togaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziadziu Niedżwiadek widać ma swój świat, a w nim nie ma " wiekszych psów"... Quote
_bubu_ Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 postanowiłyśmy zatem kupić Niedzwiadkowi jakąś jego prywatną dobrą kość, jutro dostanie ;) Quote
Atrisko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Napisał _bubu_ Z ciekawostek Niedźwiadek ostatnio widząc większego psa jedzącego kość, podszedł, bez zastanowienia zabrał kość i oddalił się z nią pewnym krokiem ...bo Niedźwiadek potrafi każdego zaskoczyć...i jak tu go nie kochać? Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 to jest jak z tym chłopakiem od jubilera, który na luzie przeciął bardzo cenny diament - nie znał wartosci i ręka mu nie zadrżała. niedźwiedź tez nie wiedział, ze go czeka smierc nagła. to se podszedł i se wziął ;-). ten drugi był w szoku - normalnie wszystko się go boi, a niedźwiedź nie - no to pewnie coś jest na rzeczy, pewnie ten niedźwiedx to jakis lepszy chojrak.... normalka ;-) Quote
Beata J. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pokazuj się Niedźwiedziu Nieustraszony Quote
Recommended Posts