_bubu_ Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 ivette3 napisał(a):Chyba w hoteliku klinicznym,o ile dobrze zrozumiałam.....Słodkich snów Niedźwiadeczku kochany :) dokładnie tak :) Przepraszam za brak informacji ale ten brak czasu :( co do ogłoszeń to myślę ze jeszcze troszkę poczekamy, niech się jeszcze psiaczek troszkę podleczy , wszystko jest na dobrej drodze. zeskrobinka ma iść kontrolnie do badania. Może po nowym roku ruszymy z ogłoszeniami . Quote
danal1983 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 _bubu_ napisał(a):dokładnie tak :) Przepraszam za brak informacji ale ten brak czasu :( co do ogłoszeń to myślę ze jeszcze troszkę poczekamy, niech się jeszcze psiaczek troszkę podleczy , wszystko jest na dobrej drodze. zeskrobinka ma iść kontrolnie do badania. Może po nowym roku ruszymy z ogłoszeniami . cierplwie czekamy az Niedźwadek dojdzie do siebe i ruszamy z ogloszeniami pełną parą:) Quote
Agnieszka Co. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Trzymaj sie Niedźwiadku - byle do nowego roku! Quote
_Mona Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Niedźwiadku trzymam kciuki za dalsze leczenie i nowy stały domek. Napewno pomogę finansowo i wyślę pieniążki. ... Postaram się wysłać pieniążki w grudniu ode mnie i od siostry Marzeny. Quote
Awit Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nie dość że schroniskowa bida, to jeszcze niewidoma i chora:-( Quote
3 x Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 na konto Niedzwiadka poszło właśnie 126,4 zł z bazarku z ozdobami świątecznymi oby dobrze służyły chłopakowi tytuł przelewu: Pomoc dla Niedźwiadka - bazarek od 3 x i scarabae Quote
margoth137 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Życzę Ci Misiaczku żebyś trafił do kochającego i ciepłego domku:) Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 niedźwiadek zapadł mi w dusze. i wiecie co? mam tymczasa niemal od roku, blokuje innym dt niestety. jak pomyslę, ile psów można by ogarnąć i wyadoptować to mnie choelra bierze. a facet nie ma szczęścia. pomysłałby kto, 4 kilowy pies i nic... nie wytrzymałabym i wzięła niedźwiadka, jak nic..... a tak? tak doopa.... Quote
ivette3 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):niedźwiadek zapadł mi w dusze. i wiecie co? mam tymczasa niemal od roku, blokuje innym dt niestety. jak pomyslę, ile psów można by ogarnąć i wyadoptować to mnie choelra bierze. a facet nie ma szczęścia. pomysłałby kto, 4 kilowy pies i nic... nie wytrzymałabym i wzięła niedźwiadka, jak nic..... a tak? tak doopa.... Prześpij tą wspaniałą myśl :) i szybko decyduj, bo konkurencja nie śpi :eviltong: - Niedźwiadek zdrowieje i do swojego domku ma prawo walizki pakować :):):) Quote
ela40 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Witam. Życzę zdrowia Niedzwiadkowi i wspanialego kochającego domku. Quote
Ajula Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :tree1:Wesołych świąt psiaczku i domku wspaniałego Quote
zuzka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Twoje marzenia. Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ivette, a co tu przesypiac. mam tymczas zajęty i tyle. to ewentualni opiekunowie mojego tymczasa przesypiaja okazje :-( Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt maluszku :loveu: A za rok, miejmy nadzieję - w nowym ciepłym domku :kciuki: Quote
Awit Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Domeczek....podobno marzenia sie spełniają... Quote
ivette3 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Awit napisał(a):Domeczek....podobno marzenia sie spełniają... z całego serca Ci Niedźwiadku tego życzę :) Quote
Caragh Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witam Swiatecznie Niedzwiadku :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Emigrantka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 zapisuje sobie Niedzwidka - ale cudo futrzate sliczne.... Quote
ivette3 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świąteczne HOP :) w górę Niedźwiadku kochany :) Quote
ona03 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wesołych Świąt kumplowi Niedźwiadkowi, jego Cioteczkom a zwłaszcza bubu, która nie zapomina o moich pieluszkach życzy Loluś Quote
Recommended Posts