Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ivette3 napisał(a):
Chyba w hoteliku klinicznym,o ile dobrze zrozumiałam.....Słodkich snów Niedźwiadeczku kochany :)

dokładnie tak :)

Przepraszam za brak informacji ale ten brak czasu :( co do ogłoszeń to myślę ze jeszcze troszkę poczekamy, niech się jeszcze psiaczek troszkę podleczy , wszystko jest na dobrej drodze. zeskrobinka ma iść kontrolnie do badania. Może po nowym roku ruszymy z ogłoszeniami .

Posted

_bubu_ napisał(a):
dokładnie tak :)

Przepraszam za brak informacji ale ten brak czasu :( co do ogłoszeń to myślę ze jeszcze troszkę poczekamy, niech się jeszcze psiaczek troszkę podleczy , wszystko jest na dobrej drodze. zeskrobinka ma iść kontrolnie do badania. Może po nowym roku ruszymy z ogłoszeniami .

cierplwie czekamy az Niedźwadek dojdzie do siebe i ruszamy z ogloszeniami pełną parą:)

Posted

Niedźwiadku trzymam kciuki za dalsze leczenie i nowy stały domek. Napewno pomogę finansowo i wyślę pieniążki.
... Postaram się wysłać pieniążki w grudniu ode mnie i od siostry Marzeny.

Posted

na konto Niedzwiadka poszło właśnie 126,4 zł z bazarku z ozdobami świątecznymi
oby dobrze służyły chłopakowi
tytuł przelewu: Pomoc dla Niedźwiadka - bazarek od 3 x i scarabae

Posted

niedźwiadek zapadł mi w dusze. i wiecie co? mam tymczasa niemal od roku, blokuje innym dt niestety. jak pomyslę, ile psów można by ogarnąć i wyadoptować to mnie choelra bierze. a facet nie ma szczęścia. pomysłałby kto, 4 kilowy pies i nic...
nie wytrzymałabym i wzięła niedźwiadka, jak nic..... a tak? tak doopa....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
niedźwiadek zapadł mi w dusze. i wiecie co? mam tymczasa niemal od roku, blokuje innym dt niestety. jak pomyslę, ile psów można by ogarnąć i wyadoptować to mnie choelra bierze. a facet nie ma szczęścia. pomysłałby kto, 4 kilowy pies i nic...
nie wytrzymałabym i wzięła niedźwiadka, jak nic..... a tak? tak doopa....

Prześpij tą wspaniałą myśl :) i szybko decyduj, bo konkurencja nie śpi :eviltong: - Niedźwiadek zdrowieje i do swojego domku ma prawo walizki pakować :):):)

Posted

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Ci spokój i
radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a
Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się
wszystkie Twoje marzenia.