Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co z tym DT dla Niedźwiadka u Pani Ireny? jest szansa ?
napewno ponownie pomogę finansowo w grudniu i wpłacimy z siostrą na Niedzwiadka...
przynajmniej tak możemy pomóc...

Posted

Widziałam Misia wczoraj w lecznicy. Jest bardzo, bardzo biedniusi....Kruszynka taka.....
Nie wiem czy był rozespany czy jest taki apatyczny ,bo smutny był bardzo....
Żałość bierze jak sie na niego patrzy... !!!!
Nie wiadomo kiedy trafi do Irenki i czy wogóle? Tam jest dużo psiaków . Trzeba by Niedżwiadka seperować od reszty....To duża komplikacja....

Posted

[quote name='togaa']Widziałam Misia wczoraj w lecznicy. Jest bardzo, bardzo biedniusi....Kruszynka taka.....
Nie wiem czy był rozespany czy jest taki apatyczny ,bo smutny był bardzo....
Żałość bierze jak sie na niego patrzy... !!!!
Nie wiadomo kiedy trafi do Irenki i czy wogóle? Tam jest dużo psiaków . Trzeba by Niedżwiadka seperować od reszty....To duża komplikacja....[/QUOTE]

Jak można mu jeszcze pomóc? :(:(:( Na zdjęciach taki śliczny ,troszkę zamyślony ale raczej szczęśliwy....
Czy bardzo go bolą dolegliwości ? Nie znam się na tym. więc pytam może o głupstwa,ale proszę o info :( strasznie mi żal tego pysia misia Niedźwiadka .

Posted

Niedźwiadek bardzo się cieszy na widok osób które zna. Od razu merda ogonkiem. Na pewno wtedy nie jest smutny. No chyba, że akurat śpi to trzeba go obudzić bo nie słyszy ;) Bardzo lubi spacerki, chodzi powolutku ale widać że sprawia mu to przyjemność. Chętnie wychodzi . I najważniejsze , że stan skóry trochę się już poprawił :)

Posted

jakies podsumowanie aktualnej sytuacji na pierwszej stronie można poprosić? jak stan zdrowia, zachowaie etc... za późno wlazłam tu, żeby nadrabiać, bo czasu brakuje, a ciągneło mnie do niedźwiadka od kilku dni - piekny jest.
ile on wazy?
przypomina mi moejgo zastałego tymczasa kajka....

Posted

[quote name='sleepingbyday']jakies podsumowanie aktualnej sytuacji na pierwszej stronie można poprosić? jak stan zdrowia, zachowaie etc... za późno wlazłam tu, żeby nadrabiać, bo czasu brakuje, a ciągneło mnie do niedźwiadka od kilku dni - piekny jest.
ile on wazy?
przypomina mi moejgo zastałego tymczasa kajka....[/QUOTE]

Ja też poproszę więcej info na pierwszą. Wiek, waga, charakter itd. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów od początku.

Posted

Zaktualizowałam troszkę pierwszy post. Mam nadzieję, że jest wszystko co trzeba. Później przejrzę też wpłaty na koncie.
Dziękuję wszystkim którzy pamiętają o Niedźwiadku :)