_Mona Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 co z tym DT dla Niedźwiadka u Pani Ireny? jest szansa ? napewno ponownie pomogę finansowo w grudniu i wpłacimy z siostrą na Niedzwiadka... przynajmniej tak możemy pomóc... Quote
togaa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Widziałam Misia wczoraj w lecznicy. Jest bardzo, bardzo biedniusi....Kruszynka taka..... Nie wiem czy był rozespany czy jest taki apatyczny ,bo smutny był bardzo.... Żałość bierze jak sie na niego patrzy... !!!! Nie wiadomo kiedy trafi do Irenki i czy wogóle? Tam jest dużo psiaków . Trzeba by Niedżwiadka seperować od reszty....To duża komplikacja.... Quote
ivette3 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='togaa']Widziałam Misia wczoraj w lecznicy. Jest bardzo, bardzo biedniusi....Kruszynka taka..... Nie wiem czy był rozespany czy jest taki apatyczny ,bo smutny był bardzo.... Żałość bierze jak sie na niego patrzy... !!!! Nie wiadomo kiedy trafi do Irenki i czy wogóle? Tam jest dużo psiaków . Trzeba by Niedżwiadka seperować od reszty....To duża komplikacja....[/QUOTE] Jak można mu jeszcze pomóc? :(:(:( Na zdjęciach taki śliczny ,troszkę zamyślony ale raczej szczęśliwy.... Czy bardzo go bolą dolegliwości ? Nie znam się na tym. więc pytam może o głupstwa,ale proszę o info :( strasznie mi żal tego pysia misia Niedźwiadka . Quote
_bubu_ Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Niedźwiadek bardzo się cieszy na widok osób które zna. Od razu merda ogonkiem. Na pewno wtedy nie jest smutny. No chyba, że akurat śpi to trzeba go obudzić bo nie słyszy ;) Bardzo lubi spacerki, chodzi powolutku ale widać że sprawia mu to przyjemność. Chętnie wychodzi . I najważniejsze , że stan skóry trochę się już poprawił :) Quote
danal1983 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 zdrowiej szybko Niedxwiadku a potem szybciutko do domku Quote
ivette3 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wyglądaj za domkiem mordeczko śliczna :) . Quote
Poker Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 z kubeczkowego bazarku mam jeszcze 20 zł dla Niedźwiadka. Quote
Poker Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 wpłaciłam 20 zł z bazarku, zł z tego samego bazarku Izrael miał wpłacić bezpośrednio na konto Niedźwiadka. Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jakies podsumowanie aktualnej sytuacji na pierwszej stronie można poprosić? jak stan zdrowia, zachowaie etc... za późno wlazłam tu, żeby nadrabiać, bo czasu brakuje, a ciągneło mnie do niedźwiadka od kilku dni - piekny jest. ile on wazy? przypomina mi moejgo zastałego tymczasa kajka.... Quote
Kociabanda2 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='sleepingbyday']jakies podsumowanie aktualnej sytuacji na pierwszej stronie można poprosić? jak stan zdrowia, zachowaie etc... za późno wlazłam tu, żeby nadrabiać, bo czasu brakuje, a ciągneło mnie do niedźwiadka od kilku dni - piekny jest. ile on wazy? przypomina mi moejgo zastałego tymczasa kajka....[/QUOTE] Ja też poproszę więcej info na pierwszą. Wiek, waga, charakter itd. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów od początku. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Z informacjami musimy poczekać na _bubu_ :) Quote
ivette3 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Na dobranoc jeszcze troszkę do góry Niedźwiadek skoczy :) Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A czemu tu tak cichutko ? :roll: Skacz w górę Niedźwiadku ... Quote
Ajula Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 zapisuję się przeleję chociaż jakiś grosik Quote
danal1983 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Ajula']zapisuję się przeleję chociaż jakiś grosik[/QUOTE] wspaniale:) Quote
Poker Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 przeleję na Niedźwiadka 50 zł z pieniedzy , które dostałam na bidy od pańciostwa naszej byłej tymczasowiczki Merlinki. Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 :) będzie Niedźwiadek szybko zdrowiał :) Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 witaj Niedźwiadku- myślę o Tobie cały czas...zdrowiej piesku :) Quote
3 x Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 przypominamy się z bazarkiem m.in na Niedzwiadka dzisiaj koniec więc kto jeszcze nei ma ozdób choinkowych to serdecznie zapraszam :) tych co mają również, podobno od przybytku głowa nei boli ;) http://www.dogomania.pl/threads/175042-OSTSTNI-DZIEA-ozdoby-choinkowe-rAE-cznie-robione-CUDA-do-13-12-do-21 Quote
_bubu_ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Zaktualizowałam troszkę pierwszy post. Mam nadzieję, że jest wszystko co trzeba. Później przejrzę też wpłaty na koncie. Dziękuję wszystkim którzy pamiętają o Niedźwiadku :) Quote
Recommended Posts