Atrisko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='fona']czekoladowy bazarek dla czekoladowego Niedzwiadka http://www.dogomania.pl/threads/176709-Nowe-zmysA-owe-czekoladowe-body-Triumph-do-8-01?p=13800508#post13800508 Fona super....ależ się cioteczko sprężyłaś...Niedźwiadku hopsaj do góry.... Quote
zuzka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek Super bazarek na rosnący dług za Kodinkę -bazarek trwa do 10-01 do 24.00 Quote
yennefer070 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cudowne zdjęcia!!! Bardzo, bardzo dziękuję :) Niedźwiadek jest prześliczny :loveu::loveu: Quote
Ajula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jaki piękny! naprawdę wygląda jak niedźwiadek :loveu: Quote
Emigrantka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Co za piekny pies - nikt go nie chce? To ze jest slepy to jedno ale ze ludzie slepi na takie cudo, na takiego przystojniaka? Przepiekny jest misiaczek kofaaaaaaaaaaaaaaany Quote
Poker Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 on ma po prostu zjawiskową urodę , niesamowitą. O wiele lepiej wygląda i jest większy niż myślałam.Może ktoś wreszcie go dojrzy i pokocha. Quote
danal1983 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 przepraszam kochani, zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/176798-Figiel-traktuje-schronisko-jak-wybawienie-zbieramy-na-karmienie-brakuje-nam-pieniAE-dz nie wiem dlaczego link nie działa??:( Quote
Kociabanda2 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='_bubu_'] Jest zjawiskowo piękny :) Gdyby nie moja małoletnia i rozbrykana gromadka sama bym chętnie wzięła takiego ślicznego staruszka Quote
Awit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ojojoj:-) Zdjęcia mnie zaskoczyły:-) Jak prawdziwy niedźwiadek brunatny:-) On jest wyjątkowej urody, on jest CUDNY!!!! Kolor futerka, postawa, pysiaczek, uszka, wszystko ma cudne:-) Takie cudo to marzenie wielu osób:-) Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 on jest taki "głowa do kolan", no nie? ile waży> słuchajcie, zgubiłam się nieco, rozumiem, ze jest w klinice, tak? czy ma gdzie z niej pójśc, ma dt? do kiedy w klinice zostaje? na jaki wiek go ostatecznie oceniono? jest boski jak marzenie. tzreba go wrzucic na pisegrane marzenia w związku z tym. kto ma (i ma prawa autorskie) do zdjęć zaraz po znalezieniu? dodalibysmy go do ulotek w naszej akcji promocyjnej (sie własnie robi...). ale potrzebujemy cięzkich zdjęć i dobrych - bez kawałków nóg czy kapci nie do wykadrowania.... Quote
ivette3 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 sleepingbyday napisał(a):on jest taki "głowa do kolan", no nie? ile waży> słuchajcie, zgubiłam się nieco, rozumiem, ze jest w klinice, tak? czy ma gdzie z niej pójśc, ma dt? do kiedy w klinice zostaje? na jaki wiek go ostatecznie oceniono? jest boski jak marzenie. tzreba go wrzucic na pisegrane marzenia w związku z tym. kto ma (i ma prawa autorskie) do zdjęć zaraz po znalezieniu? dodalibysmy go do ulotek w naszej akcji promocyjnej (sie własnie robi...). ale potrzebujemy cięzkich zdjęć i dobrych - bez kawałków nóg czy kapci nie do wykadrowania.... Jak zwykle mnie oczarowały foty Niedźwiadka:loveu: .....i jakie cudne propozycje tu dla niego ciotka szykuje :):loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o ile będzie materiał, no nie? polecam lekture styczniowych czterech łap ;-) Quote
danal1983 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 na pewno kogos zaczaruje ta śliczna mordka Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 na bank. zdarzaja sie czasem naprawde wyjatkowe psy i niedźwiedź grizli własnie do nich nalezy :-) Quote
ivette3 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :loveu:No i owszem :loveu: Raz spojrzysz i Twoje serce skradzione przez Niedźwiedzi urok :loveu: Quote
margoth137 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jak prawdziwy misiek! napewno niedługo znajdzie przytulny domek:) 3mam kciuki Quote
_Mona Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wspaniale wygląda Niedzwiadek.... Cioteczki jak tam finanse ? Quote
ivette3 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam słodzika Niedźwiadka i hop na pierwszą :) Quote
togaa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='sleepingbyday']on jest taki "głowa do kolan", no nie? ile waży> słuchajcie, zgubiłam się nieco, rozumiem, ze jest w klinice, tak? czy ma gdzie z niej pójśc, ma dt? do kiedy w klinice zostaje? na jaki wiek go ostatecznie oceniono? jest boski jak marzenie. tzreba go wrzucic na pisegrane marzenia w związku z tym. kto ma (i ma prawa autorskie) do zdjęć zaraz po znalezieniu? dodalibysmy go do ulotek w naszej akcji promocyjnej (sie własnie robi...). ale potrzebujemy cięzkich zdjęć i dobrych - bez kawałków nóg czy kapci nie do wykadrowania.... Na 100% zdjęcia są autorstwa bubu. To Ona opiekuje sie Niedżwiadkiem, ma codzienny kontakt z kliniką... Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ok, w takim razie bubu, podałabys te wszystkie dane? chcesz go zareklamowac przez ulotki i plakaty akcji? jesli tak, to potzrebuje zdjęć, cięzkich i dobrych 9w sensie dobrze wykadrowanych) i najlepiej takich, na których go widac zaraz po znalezieniu i jak już wydobrzał. Quote
Recommended Posts