Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Dziękuję za uzupełnienie info na pierwszej!!
Dam link na n-k
Czy Niedźwiadek ma jakieś gotowe ogłoszenie? Mogłabym wydrukować trochę i zostawić w pobliskiej lecznicy dla zwierząt.

ja moge zrobic wieczorem proste ogloszenie do druku. kto chce wydrukowac, poprosze o maila

Posted

agata51 napisał(a):
Mam pytanie - wolicie większą sumkę jednorazowo czy mniejszą ale stałą deklarację?

Ponieważ nie doczekałam się odpowiedzi, postanowiłam przeznaczyć dla misiaka 20zł/mies.

Posted

Psiak prześliczny, taki prawdziwie niedźwiadkowaty :)

A że lubię misie, to postanowiłam uzbierać trochę pieniążków dla niego, żeby miał na świąteczne przyjemności ;)
Tylko z natłoku obowiązków i różnych innych spraw zapomniałam o tym tutaj wspomnieć :(
Ale mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa o to...

Jak tylko powpływają wpłaty z gadżetów, zostanie przelana odpowiednia kwota na konto Niedźwiadka :)

Posted

scarabae napisał(a):
Psiak prześliczny, taki prawdziwie niedźwiadkowaty :)

A że lubię misie, to postanowiłam uzbierać trochę pieniążków dla niego, żeby miał na świąteczne przyjemności ;)
Tylko z natłoku obowiązków i różnych innych spraw zapomniałam o tym tutaj wspomnieć :(
Ale mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa o to...

Jak tylko powpływają wpłaty z gadżetów, zostanie przelana odpowiednia kwota na konto Niedźwiadka :)

hurraa:) :) :L)

Posted

Pieniążki powinny powpływać do końca tygodnia, także myślę, że w piątek, albo w poniedziałek przyszły, powinny być już u Niedźwiadka...A sumka uzbierała się całkiem spora, bo 120 zł :)

A apropo, to jak się miewa psiak?

Posted

danal1983 napisał(a):
dzien dobry. całe szczęście, że Niedzwiadek w klinice a nie w zimnym schronie...

całe szczęście ,choć fajniej by było gdyby już zdrowszy był w czyimś domku....

...ile takich biedulek dziś czeka na pomoc ? :( aż strach pomyśleć

Posted

Rzeczywiście, takich bidul jest mnóstwo...a ile tych, o których się nie wie, których nikt nie znajdzie, nie pomoże...Ech, aż strach sobie to wszystko wyobrazić...
Ale dobrze, że jest takie miejsce jak to, i wiele dobrych serc, które pomogą...I chociaż część uda się uratować.

Posted

[quote name='scarabae']Pieniążki powinny powpływać do końca tygodnia, także myślę, że w piątek, albo w poniedziałek przyszły, powinny być już u Niedźwiadka...A sumka uzbierała się całkiem spora, bo 120 zł :)

A apropo, to jak się miewa psiak?

nadmienię, że to jest ta sama sumka o której pisalam wczesniej :)
ale fakt faktem że wpłynie na konto Niedzwiadka dzięki scar :)

a swoją droga jak wygląda stan finansów Niedzwiadka?
bo zakładam że oprócz wypływów z dogo były też wydatki

można prosić o aktualizację postu z finansami na poczatku?

no chyba ze ja zaczełam niedowidziec i na pierwszej stronie jest rozliczenie :crazyeye: