Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację Agnieszko!
Ta metoda leczenia nużycy roztworem boraksu i wody utlen. wydaje się niezwykle obiecująca.....! A przy tym wszystkim tania !!!
Wymaga pewnego zachodu, ale warto ja podjąć.

Tylko jak to technicznie przeprowadzić?

Posted

Israel kupił na moim bazarku kubki ze słonikami na rzecz misia i przekazał je do dalszej licytacji :multi:, przeleje pieniądze na konto podane na tym wątku.Dzięki mu :loveu:

Posted

zatrzymałam się nad historią Niedzwiadka ....jestem wzruszona, jutro postaram się coś wpłacić na dalsze leczenie na podane konto ze str 1
a mam dopisac nicka? na wpłacie

Posted

Też chciałabym kilka grosików dorzucić tej kochanej brązowej mordeczce ,ale nie robiłam jeszcze tego nigdy tu na dogo.Czy może mi ktoś powiedzieć ,czy działa to jak zwykły przelew? numer konta jest chyba na str 1 ? ale nie ma tam adresu więc czy nie jest konieczny?

Posted

_bubu_ napisał(a):
Niestety tak. Przydałby się dom tymczasowy bez innych zwierząt aby nie ryzykować zarażenia innych. U Irenki niestety 5 psów, Dropsik który jest słabszy , nie możemy go narażać. A leczenie Niedźwiadka będzie długie i trudne, trzeba uważać aby lekami nie zaszkodzić na jego słabą już wątrobę.

To odpowiedź od bubu z 25.11 na moje pytanie czy kudłaty nadal przebywa w lecznicy.

Posted

Dorzuciłam Ci Niedźwiadku skromne grosiki /na razie tylko 10 zł/.Mam skromne finanse a na utrzymaniu dwa łakomczuszki, ale będę o tobie pamiętać i Cię tu doglądać.Trzymaj się ruda mordeczko :)

Posted

Cioteczki czy z tą nużycą to pewne??? Też trafiłam na wątek alternatywnego leczenia boraksem i to nie wydaje sensowne i bardzo obiecujące...więc może nasz Misiak ma większe szanse...?

Posted

Zacytują post aka_niny z wątku Mukiego i pozwolę sobie zadedykować treść naszemu Niedźwiadkowi ,jako dobry promyk nadziei...

" piękną rzecz przeczytałam na stronie pani Anny Dymnej

"Odkąd można sięgnąć pamięcią, obok dobra istniało zło, obok radości – smutek, obok szczęścia – nieszczęście i cierpienie, obok jasności – ciemność. Zwyczajny człowiek, odruchowo, często odwraca się od cierpienia, boi się smutku, ucieka od ciemności, manipuluje złem dla własnych korzyści… Jednak od wieków wielu wielkich myślicieli, filozofów, poetów i odkrywców zadaje sobie pytanie, jak zmienić na lepszy ten świat."'