Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy tydzień na znalezienie innego lokum, inaczej maluch trafi do schroniska.

Aktualnie przebywa u dziewczyny, która go uratowała jednak rodzina jest przeciwna nawet DT..
Mamy tylko TYDZIEŃ!

Małe, czarne, pozytywne dziecko. Będzie średnie.
Rasy: Wielokwiatowiec Nadpospolity.

Psiuń jest w Łodzi.

Kontakt:
0 691 185 448

Posted

Ufff... jest tymczas! Dzięki! :loveu:
Transport na upartego zawsze sie znajdzie, jeśli wchodzi w paradę sprawa życia czy śmierci.

Małe podobno miało iść na smalec...

Posted

Ok, a czy wyrażasz zgodę na wizytę przed DT?;)
Nie orientuję sie czy w Twojej okolicy mieszka jakiś dogomaniak nawet:oops:

No i ten transport:oops:. Też nie mam autka ale będziemy kombinować jak żaden ratunek dla psiunia nie przyjdzie:shake:

Posted

Znam Małgosię i ręczę za nią. Jedno ale - trzeba szukać maluchowi DS. Przepraszam, Małgosiu, ale wydaje mi się, że jeden maluszek ci i wystarczy. Chociaż z drugiej strony, Maja miałaby fajną koleżankę do zabawy. Nie piszcie na PW (nie mogę otworzyć skrzynki - w ogóle mało od wczoraj mogę), będę zaglądać. Podaję nr tel. 506 170 230.

Posted

Powiem tak,chętnie pomagam i będe pomagać psinkom,bo strasznie je kocham,ale po wczorajszej wizycie u pana doktora z Mają to już sama nie wiem,czy moge pozwolic sobie na jeszcze jednego pieska w domu,bo lekarz powiedział,że Maja ma jeszcze osłabiony organizm,przeziębienie nie do końca zeszło,nie wiem,czy to z mojej winy,czy ona już do schroniska była przywieziona troszke chora.Dostała jeszcze lek na wzmocnienie i witaminki,lekarz powiedział,żeby lepiej nie miała kontaktu z innymi pieskami,żeby nie przyplątał się jakiś wirus.A ogólnie Maja rośnie i jest wszystko w porządku,obróżki przeciwpchelne jednak są dla szczeniaków.

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, cisza na wątku bo internet mam tylko z doskoku a sunieczke udało sie gdzieś dziewczynie upchnąć (niby do DS) jednak z tego co wiem, wróciła spowrotem do niej. Dzisiaj sie dowiem co z małą czarnulką, cieszę się niezmiernie, że jest nadal oferta DT. Dam znać wieczorkiem.
Dzięki dziewczyny

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...