Karilka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mamy tydzień na znalezienie innego lokum, inaczej maluch trafi do schroniska. Aktualnie przebywa u dziewczyny, która go uratowała jednak rodzina jest przeciwna nawet DT.. Mamy tylko TYDZIEŃ! Małe, czarne, pozytywne dziecko. Będzie średnie. Rasy: Wielokwiatowiec Nadpospolity. Wiek: 2 miesiące Psiuń jest w Łodzi. Kontakt: 0 691 185 448 Quote
Karilka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 O matko. Wkleiłam ale nie wyświetla. Już dodaję z innego serwera. Quote
basia0607 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mój tymczasowicz jest identyczny, tylko, że chłopak. Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mogłabym wziąć niuńke czarną na tymczasowo,ale mieszkam koło Płocka,pewnie nie ma kto dowieżć? Quote
Karilka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ufff... jest tymczas! Dzięki! :loveu: Transport na upartego zawsze sie znajdzie, jeśli wchodzi w paradę sprawa życia czy śmierci. Małe podobno miało iść na smalec... Quote
Karilka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Może ktoś bliżej mógłby pomóc dzieciakowi? Maleństwo przecież na smalec sie nie nadaje:shake: :angryy: Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jeśli jednak się nie znajdzie,ja czekam,mam już Majcie malusią na stałe,2miesięczną.Niestety nie mam auta i ciężko tu u mnie o kogoś z autem,ale tymczasowy daszek u mnie zawsze jest,z deklaracji się nie wycofuje. Quote
Karilka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ok, a czy wyrażasz zgodę na wizytę przed DT?;) Nie orientuję sie czy w Twojej okolicy mieszka jakiś dogomaniak nawet:oops: No i ten transport:oops:. Też nie mam autka ale będziemy kombinować jak żaden ratunek dla psiunia nie przyjdzie:shake: Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Z wizytą nie ma problemu,jestem dyspozycyjna,tzn.jestem w domu całe dnie.Miałam już wizyte,gdyż Maje wzięłam ze schroniska w Pabianicach i jedna dogomaniaczka mi ją przywiozła.Nie znam tu nikogo ,kto byłby powiązany z dogomanią. Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 O opinie o mnie można się też zwrócić do pani Agaty51,to ona była u mnie,może nie zna mnie aż tak dobrze,ale zna moje podejście do psin,sama tu na własną rękę ratuje bidulki,bo w mojej miejscowości często wyrzucają je z samochodu Quote
Karilka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ok:loveu:. W takim razie rozglądajmy się za transportem:loveu: Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cały czas pytam,ale wątpie,jak chciałam jechać po moją sunie to nie moglam też nikogo złapać Quote
agata51 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Znam Małgosię i ręczę za nią. Jedno ale - trzeba szukać maluchowi DS. Przepraszam, Małgosiu, ale wydaje mi się, że jeden maluszek ci i wystarczy. Chociaż z drugiej strony, Maja miałaby fajną koleżankę do zabawy. Nie piszcie na PW (nie mogę otworzyć skrzynki - w ogóle mało od wczoraj mogę), będę zaglądać. Podaję nr tel. 506 170 230. Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Powiem tak,chętnie pomagam i będe pomagać psinkom,bo strasznie je kocham,ale po wczorajszej wizycie u pana doktora z Mają to już sama nie wiem,czy moge pozwolic sobie na jeszcze jednego pieska w domu,bo lekarz powiedział,że Maja ma jeszcze osłabiony organizm,przeziębienie nie do końca zeszło,nie wiem,czy to z mojej winy,czy ona już do schroniska była przywieziona troszke chora.Dostała jeszcze lek na wzmocnienie i witaminki,lekarz powiedział,żeby lepiej nie miała kontaktu z innymi pieskami,żeby nie przyplątał się jakiś wirus.A ogólnie Maja rośnie i jest wszystko w porządku,obróżki przeciwpchelne jednak są dla szczeniaków. Quote
malgorzatahubertszymon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No właśnie,co będzie z maleństwem?W mojej galerii nowe zdjęcia Majci vel Dziuni,tak czasem na nią mówie Quote
agata51 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Małgosiu, jutro się dowiem, co z małą czarną. Podeślij na ten wątek link do Mai, bo rewolucja na dogo pożarła mi większość linków. Quote
Karilka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Słuchajcie, cisza na wątku bo internet mam tylko z doskoku a sunieczke udało sie gdzieś dziewczynie upchnąć (niby do DS) jednak z tego co wiem, wróciła spowrotem do niej. Dzisiaj sie dowiem co z małą czarnulką, cieszę się niezmiernie, że jest nadal oferta DT. Dam znać wieczorkiem. Dzięki dziewczyny Quote
malgorzatahubertszymon Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Karilka,napisz,co z czarną suńką,bo mam dla niej domek,ale nie wiem,czy ona jest jeszcze do adopcji.Napisz,bo pani jest zainteresowana,a ja nie wiem,czy mam już sprawdzać domek,czy nie. Quote
malgorzatahubertszymon Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No szkoda,że nic nie słychać o czarnej suni Quote
malgorzatahubertszymon Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :-(No szkoda,że nic nie słychać o czarnej suni:-( Quote
Recommended Posts