PSYLLA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A czy mogłabym poprosić o stawkę posokowców bawarskich (Bayerischer Gebirgsschweisshund) + sedziego. Quote
Zeliika Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PSYLLA']A czy mogłabym poprosić o stawkę posokowców bawarskich (Bayerischer Gebirgsschweisshund) + sedziego. Psy klasa championow Paul v. Haus Kamp Agat z Gory-Sosniny Suki klasa posrednia Undine v. Haus Kamp Suki klasa championow Hillary v. Haus Kamp Czajka z Drawskiejkniei Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='PSYLLA']A czy mogłabym poprosić o stawkę posokowców bawarskich (Bayerischer Gebirgsschweisshund) + sedziego. PSY kl.championow PAUL v Haus Kamp AGAT z Gory Sosiny SUKI kl.posrednia UNDINE v haus Kamp kl.championow HILLARY v Haus Kamp CZAJKA z Drawskiej Kniei sedziowala Agnet Kertis Ganami IL Quote
jo-jo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 to ja jeszcze z doziamisię pojawie i czy moge prosić o sedziego?? ;-)) bo nie zmuszam was do piasania stawek 8) Eli GRATULUJE :calus::calus: Quote
Zeliika Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 jo-jo napisał(a):to ja jeszcze z doziamisię pojawie i czy moge prosić o sedziego?? ;-)) bo nie zmuszam was do piasania stawek 8) Gunter Schwabe (D) Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='jo-jo']to ja jeszcze z doziamisię pojawie i czy moge prosić o sedziego?? ;-)) bo nie zmuszam was do piasania stawek 8) Eli GRATULUJE :calus::calus: dziekuje :loveu: dozki ocenial niemiec Gunter Schwabe - a sporo ich bylo !! prawie 70 ! arlekiny PSY kl.mlodziezy RASTI v d Ofenethohle ALANIS v Quetzer Waldeck NOEL vom Hollenstein kl.championow ERNESTo V Herzogtum Coburg DIAMANT Claudia Bohemica kl.ostawrta LENNOX v d Ofnethohle DOLPH v Schloss Seehof SUKI kl.mlodziezy CONNY v d Fahner Hohe WAYANG v Wiesengrund EUNICE Mysliwi Wodan kl.championow ALIDA v d Fahner Hohe kl.otwarta LILIAN v d Ofethohle ANASTACIA z Domu Etny Quote
jo-jo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 hehe no wiezsz wkońcu Niemcy to nasza ojczyzna 8) Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czarne PSY kl.mlodziezy ARRIGO v Greetsieler Tief kl.posednia MARVIN v Hollenstein kl.championow NILUSPARTI Cicero kl.otwarta GOLIATH v Herzogtum Coburg IKE v Anhalt LORD CONAN v d Kupferhutte SUKI kl.mlodziezy ME LISA v d Kupfefhutte BEBE vom Knullgebrige kl.posrednia MICKO v Hollenstein ARETHA Hyneekuv oeho LAMINA von Allen kl.championow TATIMA Ricanska Hvezda kl.otwarta SINFONIE v Mephisto PAOLA vom Schloss Osterstein Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 pregowane PSY kl.mlodziezy PARIS ROT Traum kl.twarta HALODRI v Mitterhof IBRO v Bokelmann's Hof CARVAJAL v d Raubittern CON AMORE Polaris SUKI kl.mldziezy WIANA v Nerthusgraal kl.posrednia AGANA Giogantos DAYLA of Island's Dream kl.otwarta NICKY v Solling HUMMEL v Mitterhof MISSY v Schilbach PAPPILOTTA v Muhlenhof Quote
jo-jo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Elitesse']arlekiny (gestromt) PSY kl.mlodziezy PARIS ROT Traum kl.twarta HALODRI v Mitterhof IBRO v Bokelmann's Hof CARVAJAL v d Raubittern CON AMORE Polaris SUKI kl.mldziezy WIANA v Nerthusgraal kl.posrednia AGANA Giogantos DAYLA of Island's Dream kl.otwarta NICKY v Solling HUMMEL v Mitterhof MISSY v Schilbach PAPPILOTTA v Muhlenhof żółte ;-). Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 jo-jo napisał(a):żółte ;-). a nie gelb to zolte ?? Quote
jo-jo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Elitesse napisał(a):a nie gelb to zolte ?? tak ale ja patrze po stawkach CON AMORE Polaris to żółty piesek ;-)) a arelinky to już dałaś (czarne z białymi znaczeniami ;-)) Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 jo-jo napisał(a):tak ale ja patrze po stawkach CON AMORE Polaris to żółty piesek ;-)) a arelinky to już dałaś (czarne z białymi znaczeniami ;-)) na podstawie polskiego katalogu juz doszlam co i jak :) tam sie wszystkie 5 kolorow sedziuje oddzielnie a u nas na 3 sa podzielone a pozatym do tej pory nie moge rozgryzc wg jakiego klucza psy sa poukladane w klasach bo napewno ie alfabetycznie - mze wg kolejnosci zgloszen ? Quote
jo-jo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Elitesse napisał(a):na podstawie polskiego katalogu juz doszlam o i jak :) ja pisalaam jedynie że żółte żeby kogoś w błąd nie w prowadzić ;-) Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 błękitki PSY kl.szczeniat SAPHIR c schloss Osterstein kl.mlodziezy MORIENTES v Fleischereck EZRA de L'etoile de L'est kl.otwarta KINGSTONE v Himmelkron Quitlee v Gohlisher Eck SUKI kl.mlodziezy nAMI v d Schlehhecka MELODIE v Fleischereck FLEAR v Charlottental kl.posrednia DESTINY v saxenheim Sensation CHANNELL aus dem Hause hajo AMOURETTE vom Klostergarten kl.championow Quintala v Kohlisher Eck kl.otwarta KAYA v ieseneck PAOLA patland RACHEL v Gohliser Eck Quote
bongobongo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='króliczek']My również jesteśmy już w domku:multi: Nobis wywalczył tytuł Berlin Zieger,CAC(nawet podwójny ,bo liczący się też do Championa Klubowego),CACIB i BOB!!!!:Poland: Na fianałach gr II został wybrany do finałowej ósemki :lol: co oczywiście niezmiernie mnie cieszy:multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!!! Uściski łapy od kumpla, Chargera:lol: Quote
bongobongo Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='ALIKANA']Bongobongo- jak Wam poszło? Jak ogólnie staffiki?? Jestem ciekawa, bo niestety nie pojechałam na wystawę... Tym razem nie mamy się czym chwalić. Naszą klasę wygrał niemiecki pies, ale nic o nim nie wiemy, bo nie był w katalogu w staffikach, a dodatku żadnego też nie znalazłam. Byliśmy zdziwieni, jak pojawił się na ringu z ręcznie wypisanym numerem, bo według katalogu, w naszej klasie miały być dwa, nie trzy psy. Ta sama osoba wystawiała też suczkę. Cieszy, że polski staffik - Cest (Dark Sid ak Wiele Miłości)wygrał klasę młodzieży. Blaira! Gratulujemy serdecznie:multi: Była wystawiana też ruda suczka, bo nawet przez chwilę Jacek myślał, że jednak przyjechaliście. Quote
ALIKANA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Bongobongo- no to szkoda, choć ostatnio Charger i tak kosi, że hej !!!! Jakbys znalazła chwilkę to mogłabyś napisać ile było dziewczynek w młodzieży i ile bullików w pośredniej i otwartej mężczyzn? Bardzo dziękuje z góry :loveu: Quote
dorotal Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ALIKANA napisał(a):Bongobongo- no to szkoda, choć ostatnio Charger i tak kosi, że hej !!!! Jakbys znalazła chwilkę to mogłabyś napisać ile było dziewczynek w młodzieży i ile bullików w pośredniej i otwartej mężczyzn? Bardzo dziękuje z góry :loveu: Ja prosze o bardziej szczegolowe informacje: Czyli poprosilabym o stawki psow i ilosci w suczkach. i dodatkowo stawke king charles spaniela :lol: Quote
NigdyNigdy Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='króliczek']My również jesteśmy już w domku:multi: Nobis wywalczył tytuł Berlin Zieger,CAC(nawet podwójny ,bo liczący się też do Championa Klubowego),CACIB i BOB!!!!:Poland: Na fianałach gr II został wybrany do finałowej ósemki :lol: co oczywiście niezmiernie mnie cieszy:multi: :multi: :multi: Szczere gratulacje od znajomych z Rygi :razz: Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 dorotal napisał(a):Ja prosze o bardziej szczegolowe informacje: Czyli poprosilabym o stawki psow i ilosci w suczkach. i dodatkowo stawke king charles spaniela :lol: kingi PSY kl.mlodziezy AYKO LITTLE ANGELS OF Melody CASTLE of Roses Etienne kl.otwarta SATCHMO Verum Auditum Castle of Roses AJ SUKI kl.mlodziezy ASHANTI Litele Andels of melody Castle of Rose ELOISE kl.championow KISS ME KATE Verum Gaudium kl.otwarta Castle of rose AALIYAH Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 buldozki SUKI kl.mlodziezy - 6 kl.posrednia - 5 kl.championow - 2 kl.otwarta - 7 PSY kl.honorowa ARTOS v Croonenbroecks Hof kl.szczeniat ARNE v Hummling kl.mlodziezy GASTON v d Elbpiraten FLEGER v Munchshof CASSPER f Goodshape's ELIAS v d Pleissenaue GOOD ONE IN YEAR iz Doma Edisonya Fantastic Fellow's ADONIS MAILO BLONDEL du Pre de Mardal kl.posrednia Small magic TRISTAN NESTO v Eicksted La palette Plaisant SCHLAGER kl.championow GUSTAW Mieszko i Jagienka kl.otwarta QUIP v Isern Hinner BLUE DIAMOND v Sweet Home Catle GUSTEL v Delissenhof Shepherd's BULLDOGS UDO ZHULLEN SOLER So Mirkel DOFBALI VIKONT I BALOU BULL vom Diplomat SECOND CHAPOLIN du Champagne Quote
Recommended Posts