jo-jo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 rany to Wy dopiero teraz jedziecie?? ja bymsię bała że nie dojade...ciakawa jestem jak Wy dojedziecie ;-)) Kto z dogomanii będzie ? :lol: bo widze że troche towarzystwa się zbiera 8) gorzała czyżbyś jechał z Che i Chimą ?? 8) Quote
caminada Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 psy mlodziez Nobel R.J.Osanna Nuclear Rainbow R.J.Osanna championy Che Guevara Ares Ling Tao Big Cardinality Toldi suki mlodziez Chima otwarta Agara Pleszowkowe Doly Quote
jo-jo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 caminada napisał(a):psy mlodziez Nobel R.J.Osanna Nuclear Rainbow R.J.Osanna championy Che Guevara Ares Ling Tao Big Cardinality Toldi suki mlodziez Chima otwarta Agara Pleszowkowe Doly ooo widze że Chima samiutka w klasie stoi ;-))trzymam kciuki za "małą" Quote
Elitesse Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 jo-jo napisał(a):rany to Wy dopiero teraz jedziecie?? ja bymsię bała że nie dojade...ciakawa jestem jak Wy dojedziecie ;-)) Kto z dogomanii będzie ? :lol: bo widze że troche towarzystwa się zbiera 8) gorzała czyżbyś jechał z Che i Chimą ?? 8) od nas jest niedaleko, jakies 4-5 godzin jazdy , wlasnie wyjezdzamy :) Quote
IraKa Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Czy mogę prosić o stawkę pudli miniaturowych (zwerg) apricot :p Quote
jo-jo Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Elitesse napisał(a):od nas jest niedaleko, jakies 4-5 godzin jazdy , wlasnie wyjezdzamy :) wiem że z tamtąd blisko boama jak jestem u znajomych to zdarzają się wypady do Berlina ale od nich to jakieś 2 godzinki drogi 8) Quote
Monia-Fionia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 To do Musiałka AUSSAKI. Duzo ich było, bo to dosyć popularna rasa w NIemczech. sędzia: pan Horst Kliebenstein/Niemcy/. PSY młodzież 405 Best Friends Good Resolutiens BF 406 Feature Like Tao of Shawnee's Home 407 Darlind Down's Angud of snowfield 408 Blacky von den Sieben Taelern 409 Balduin von den Sieben Taelern 410 Sakuro American Idol 411 Meistersinger Ground Control 412 Barry von den Sieben Taelern 413 Cavalier's Zick Zack Energie otwarta 414 Talisman Oscar the Grouch 415 Keine Angaben 416 Allister 417 Moon Rise Latin Lover 418 Energie SUCZKI młodzież 419 Talisman Stand By Me 420 French Connection Of Shawnee's Home 421 Bijou von den Sieben Taelern 422 Benja von den Sieben Taelern 423 Talisman Queen of Hearts 424 Vive La Pologne of Crystal Lake championy 425 Take It Easy 426 Allways Fly In The Wind Of Shawnee's Home otwarta 427 Annabell v.d.Sieben Taelern 428Talisman Puppet on a String 429 Amy v.d. Sieben Taelern 430 Rising Sun Dark Masquerade Raven 431 Talisman One Step to Heaven Jak widac obsada mocna. Niestety nie znam wyników, gdyż załatwiałam wówczas formalności, a była to jedyna rasa sędziowana przez sędziego. Z pewnością więcej powiedzą polscy wystawcy, a było ich tam paru z aussie. My plan minimum wykonalismy. CAC i res.CACIB, CACIBa i BOBa dostała inna polska szetlandka, która pozniej wygrała I grupę. Dzisiaj porównywac się będzie o BISa. Quote
ALIKANA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bongobongo- jak Wam poszło? Jak ogólnie staffiki?? Jestem ciekawa, bo niestety nie pojechałam na wystawę... Quote
warg2003warg Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :multi: Monia duże gratulacje "za plan minimum":lol: Quote
Monia-Fionia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dziękujemy za gratulacje. Choć wiadomo, że zawsze chciałoby się jeszcze więcej, zwłaszcza jak wcześniej wszystko wychodziło. Al erok temu dostalismy się w Berlinie BOBa. A teraz NANA MOniki TUliszewskiej zdobyła rasę i jakies 15 minut pozniej grupę. Nana sie b.ładnie pokazuje, a Pinia wczoraj zrobiła super protest. W klasie uciekła z ringówki, a przy wejściu na porównaniu w ogole sie zaparła i nie chciała wejść na ring. PO prostu dała wczoraj czadu. W opisie mamy napisane, że jest spokojnej natury i śmiejemy się, że jak tak dalej pojdzie to niedługo zasnie na ringu. Jesteśmy ciekawi, jak MOnika dzisiaj wypadnie na BOGu. Quote
jo-jo Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 słuchajcie moge prosić o dozie stawki i jak ktoś ma zdjęcia i wyniki ;-)) będę bardzo wdzięczna.... Quote
Musiałek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Monia-Fionia napisał(a):To do Musiałka AUSSAKI. Duzo ich było, bo to dosyć popularna rasa w NIemczech. sędzia: pan Horst Kliebenstein/Niemcy/. PSY młodzież 405 Best Friends Good Resolutiens BF 406 Feature Like Tao of Shawnee's Home 407 Darlind Down's Angud of snowfield 408 Blacky von den Sieben Taelern 409 Balduin von den Sieben Taelern 410 Sakuro American Idol 411 Meistersinger Ground Control 412 Barry von den Sieben Taelern 413 Cavalier's Zick Zack Energie otwarta 414 Talisman Oscar the Grouch 415 Keine Angaben 416 Allister 417 Moon Rise Latin Lover 418 Energie SUCZKI młodzież 419 Talisman Stand By Me 420 French Connection Of Shawnee's Home 421 Bijou von den Sieben Taelern 422 Benja von den Sieben Taelern 423 Talisman Queen of Hearts 424 Vive La Pologne of Crystal Lake championy 425 Take It Easy 426 Allways Fly In The Wind Of Shawnee's Home otwarta 427 Annabell v.d.Sieben Taelern 428Talisman Puppet on a String 429 Amy v.d. Sieben Taelern 430 Rising Sun Dark Masquerade Raven 431 Talisman One Step to Heaven Jak widac obsada mocna. Niestety nie znam wyników, gdyż załatwiałam wówczas formalności, a była to jedyna rasa sędziowana przez sędziego. Z pewnością więcej powiedzą polscy wystawcy, a było ich tam paru z aussie. My plan minimum wykonalismy. CAC i res.CACIB, CACIBa i BOBa dostała inna polska szetlandka, która pozniej wygrała I grupę. Dzisiaj porównywac się będzie o BISa. GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wielkie dzięki, napewno będziemy znać wyniki bo było aż 3 wystawcxów z Polski!!!! Quote
karenina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Czy moge prosic o stawke charcików włoskich ( italienische windspiele) FCI 200. Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ja sie musze pochwalic :) Waciu pierwszy raz startowal : tak daleko od domu, na takiej duzej wystawie, w hali no i w klasie mlodziezy ale chlopak zachowywal sie tak jakby byl stalym bywalcem ringow :eviltong: pokonal 2 konkurentow i wywalczyl tytul Berlin Jugensieger :multi: :multi: Quote
asiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Elitesse']ja sie musze pochwalic :) Waciu pierwszy raz startowal : tak daleko od domu, na takiej duzej wystawie, w hali no i w klasie mlodziezy ale chlopak zachowywal sie tak jakby byl stalym bywalcem ringow :eviltong: pokonal 2 konkurentow i wywalczyl tytul Berlin Jugensieger :multi: :multi: OGROMNIE GRATULUJE!!! Ja również się pochwale:) Wróciliśmy z CAC i CACIBem :multi: Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 karenina napisał(a):Czy moge prosic o stawke charcików włoskich ( italienische windspiele) FCI 200. PSY kl.championow BRILANTE Gorzowska panorana kl.otwarta JUMBO v. Alpinstrom SUKI kl.championow SINDY Bursztynowa Bona kl.otwarta LOUISA ZIERPUPPE von Sausewind Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 IraKa napisał(a):Czy mogę prosić o stawkę pudli miniaturowych (zwerg) apricot :p PSY kl.posrednia GIACOMO v d Wilden Wiese kl.championow JOLLY JOCKER a d Schneckenhaus kl.otwarta GOLDEN NIKO v Gu Re Wi SUKI kl.otwarta BEATRICE v Figaro KROLOWA BONA Jantarowa Fuga <- chyba twoja siostra :) Quote
króliczek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 My również jesteśmy już w domku:multi: Nobis wywalczył tytuł Berlin Zieger,CAC(nawet podwójny ,bo liczący się też do Championa Klubowego),CACIB i BOB!!!!:Poland: Na fianałach gr II został wybrany do finałowej ósemki :lol: co oczywiście niezmiernie mnie cieszy:multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='donya']Czy moge prosic o stawkę AKIT :modla: mozesz :) PSY kl.weteranow AIBO Oyakata Hopf kl.mlodziezy DAIKIBO do Kiyama kl.championow AMAI Bakira TORAMARU Go Sanzenkarisou TANOSHIMI - Go Dogutti kl.otwarta DANCHO of Kishi Ken Akasta's YUKI ICHIBAN of Amayadori Ken DOSHITSY of Kisjhi Ken SUKI kl.szczeniat BOJA GO of Sakura Ken kl.mlodziezy BIJU of Noboru Taiyo EIRY-OYATATA-Hopf BENI HIME z Hrabovskeho Dvora SEIRA - GO Akita Inu of Cacic MAIJME NA KAO of Amayadori ken RYOSAI GO Akita Inu of cacic kl.posrednia JOSHIKI of Amayadori ken kl.championow INAZUMA of Amayadori Ken kl.otwarta DOTOKU GO NO Suzuyama AISHA of Sakuva Ken Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 BASENJI :loveu: PSY kl.mlodziezy FILOU kl.championow African magic Moment's CHIGANI SUKI kl.posrednia AIMEE Ferangi Old Legend's ARCANA kl.otwarta Kokojambo's CHAPA-CHUMA-COCO African magic moment's CHANIYA Quote
kingula Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Elitesse a bylabys tak mila i napisala mi stawke samoyedkow? Z gory dziekuje. Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 kingula napisał(a):Elitesse a bylabys tak mila i napisala mi stawke samoyedkow? Z gory dziekuje. PSY kl.mlodziezy SONATA ARCTICA THORVING of Azzis Kiak's KENZO OF DANCER ANGEL DIAMANT Obreika kl.posrednia BALOU von Barendorf kl.championow AZZIS z Reptowskiego Lasu LUCA JOEN Chatanga Sammantic I'M THE BOSS kl.otwarta Discos ZULU DANCER SUKI kl.mlodziezy Polar Mist X TASY Sammantic LAIKA kl.posrednia Arstic Aivik Tajuki kl.otwarta URSA z Tagmowego Gniazda Sammantic INDIA Quote
Zeliika Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 My rowniez wrocilismy z tarcza ;) Dakar 2. miejsce w silnej stawce w klasie otwartej i res CAC za psem, ktory wygral BOB :) AiMiN dzieki za namiar na hotel, bardzo sie nam podobal, zwlaszcza cena :lol: Quote
nikit1 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Zeliika']My rowniez wrocilismy z tarcza ;) Dakar 2. miejsce w silnej stawce w klasie otwartej i res CAC za psem, ktory wygral BOB :) AiMiN dzieki za namiar na hotel, bardzo sie nam podobal, zwlaszcza cena :lol: Zeliika a gdzie nocowaliście? Quote
Recommended Posts