Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse,podaje link
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210506090lS12J406089010339253655ITIWG7211133gbr006q1151102f101129102211041743000aV3JvY2xhdw000jSGVybWFuYSBXcvNibGE100p14115on9ab0041z6t1152ovv40102d101127102011032400008R2ll32Vu00

to link na strone, gdzie mozna dowiedzieć się krok po kroku, jak dojechać w wybrane miejsce z innego.
Przy destination należy wcisnąc Jaffestrasse w 1 rubryce, a poem city Berlin, Germany, a z pOlską to już łatwiej i tam jets już wszystko objasnione, choć po angielsku.

Jesli chcesz sobie inne wybrać po prostu wcisnij. www.michelin.com
i pozniej wybierz Driving dIRECTIONS, to bardzo przydatna strona.

Najwazniejsze, żeby trafić do db hal, bo obiekt sam w sobie jest dosyć duży.

Powdzenia.

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoshko napisał(a):
Ja takze bardzo dziekuje .Musze przestudiować te mapki.A poza tym ma nadzieje ze po drodze bedą jakies drogowskazy kierujące na te "Messe"

w Austrii byly na kazdel latarni :) mam nadzieje ze niemcy tez sa tak cywilizowani hihi

Posted

No i my chyba pojawimy się tylko z bullikiem.
Nasza dziewczynka postanowiła właśnie dorosną i cos podejrzanie podpuchnięta łazi....
Też sobie wybrała termin- akurat na debiut i to zagraniczny!:nonono2:

Posted

ALIKANA napisał(a):
No i my chyba pojawimy się tylko z bullikiem.
Nasza dziewczynka postanowiła właśnie dorosną i cos podejrzanie podpuchnięta łazi....

no wiesz psie plany nie zawsze sa zgodne z naszymi :)

Posted

[quote name='ALIKANA']No i my chyba pojawimy się tylko z bullikiem.

ALIKANA! Czy my się nie poznaliśmy/łyśmy na grudniowym Wilnie w zeszłym roku, :???: ???

Posted

[quote name='Lara']a my wlasnie wyruszamy na berlinska wycieczke :multi: POWODZENIA DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW!!!!!

W takim razie na wzajem i szerokiej drogi!:thumbs:

My wyruszamy jutro wieczorem :bye:

Posted

Bongobongo- dokładnie tak!
Szkoda, że nie zobaczycie teraz naszej rudej- myślę, że od czasu gdy ją widzieliście ostatnio jako bobo ciut się wyrobiła :-)
W ślady swojego przystojnego starszego "brata" pewnie nie pójdzie, ale straszyć tez nie będzie :lol:

Trzymamy kciuki za polskie sukcesy!

Posted

ALIKANA napisał(a):
Bongobongo- dokładnie tak!
Szkoda, że nie zobaczycie teraz naszej rudej- myślę, że od czasu gdy ją widzieliście ostatnio jako bobo ciut się wyrobiła :-)
W ślady swojego przystojnego starszego "brata" pewnie nie pójdzie, ale straszyć tez nie będzie :lol:

Trzymamy kciuki za polskie sukcesy!

Straaaasznie jestem ciekawa Waszego Rudaska:lol: ! Wymiziajcie ją od "cioci":loveu:
Co prawda i tak bym jej teraz nie zobaczyła, bo z naszym jedzie moja Druga Połowa :evil_lol: , tak więc pewnie gdzieś w przelocie powinniście się spotkać.
Pozdrawiamy!

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
czy mógłby mi ktoś powiedziec czy gdzies w tym topiku jest napisane jak dojechac na wystawke :) bo my nad ranem wyjeżdzamy :) jesli tak to prosze podac numer postu :) bede bardzo bardzo wdzięczna

Strona 16 tego topiku:p

Posted

Mam prośbę do tych , którzy mają kontakt telefoniczny z osobami ,które dzisiaj wystawiają .
Czy moglibyscie sie dowiedzieć stawkę suk championek , jamnik krótkowłosy standard i napisać mi tu na forum ,bardzo prosze jeżeli ma ktoś taką mozliwosc.

Posted

jo-jo napisał(a):
ja czekam na staweczek doziów niemieckich (wszystkich kolorków ;-)) FCI235 ;-) ale będę czekac grzecznie i cierpliwie ;-)

Jak poczekasz cierpliwie do poniedziałku, to napiszę Ci dozie, wtedy dojedzie do domu katalog.:evil_lol: No może nawet w niedzielę wieczorem.

Do Berlina pojechała moja Druga Połowa, ja mam egzaminy, niestety:razz:

Posted

nie wiem nic o przepisach .Bedą miała ze sobą dog-bag , wiec mozna zawsze rozłozyć, suka pojedzie na tylnym siedzeniu.
Elitesse , moze gdzies natrafimy na siebie w drodze :))))

Czy nikt jeszcze nie "dał cynku", co tam w katalogu na jutro?