blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nadal podtrzymuje szukam TRANSPORTU DO BERLINA plsssss Quote
PARSONRK Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 blaira napisał(a):Nadal podtrzymuje szukam TRANSPORTU DO BERLINA plsssss W jaki dzień ? Mogę ze Szczecina zabrać - prawdopodobnie Quote
Ludek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 blaira napisał(a):Nadal podtrzymuje szukam TRANSPORTU DO BERLINA plsssss Masz dobre połaczenie pociągiem do Szczecina. Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ludek napisał(a):Masz dobre połaczenie pociągiem do Szczecina. Wiem naszczescie :cool3: Quote
Elitesse Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja najprawdopodobniej bede jechala samochodem wiec bede miala 2 miejsca wolne ale jade na niedziele Quote
Agnieszka K. Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='nikit1']Czyli , ze to oznacza USH: "Bei Zahlungseingang nach dem 20.02.2006 wird ein Zuschlag von 10 EUR erhoben!!! że jak płacisz na wystawie to + 10 EUR? osz to zdziercy :mad: :evil_lol: W niemieckim czasopiśmie "Der Hund" jest reklama wystawy i jest tam napisane: "Bei Zahlungen inländischer Aussteller nach dem 20.02.2006 (offizieller Meldeschluß) werden 10 EUR Aufgeld erhoben." co znaczy: Przy patnościach wystawców KRAJOWYCH po 20.02.2006 (oficjalny koniec zgłoszeń) dopłata 10 Euro. Quote
blaira Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Powiedzcie mi prosze co oznacza ausbildungskenzeichen bo ni jak rozumiem to w przetlumaczeniu :/ rpozumiem ze na wystawie mozna placic ?? Quote
christoph Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 blaira napisał(a):Powiedzcie mi prosze co oznacza ausbildungskenzeichen... Dyplom(y) dot. wyszkolenia. Pzdr Quote
blaira Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Czy ktos jeszcze jedzie na sobote na wystawe??? Quote
króliczek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dziś dostalam potwierdzenie przyjęcia Nobisa.Do Berlina jedziemy więc na 100%:multi: Quote
karolka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Zazdroszczę wam, o tym Berlinie myślałam od ubiegłego roku, zresztą mam 2 godz drogi, ale niestety wypadła mi wycieczka nagroda, wracam drugiego do polski, więc nici z wyjazdu :angryy: . Ale trzymam kciuki za wszystkich. Quote
Elitesse Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 orientuje sie ktos kiedy bedzie dostepny plan sedziowania ?? przypominam ze mam 2 miejsca wolne w samochodzie ! Quote
askaa Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Elitesse napisał(a):orientuje sie ktos kiedy bedzie dostepny plan sedziowania ?? Elitesse plan sędziowania planem sędziowania, ale i tak trzeba sie zjawić przed 9 żeby nr startowe odebrać :lol: Quote
Elitesse Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 askaa napisał(a):Elitesse plan sędziowania planem sędziowania, ale i tak trzeba sie zjawić przed 9 żeby nr startowe odebrać :lol: e tam :) w austrii niby tez trzeba wczesniej odbierac a jak ostatnio dotarlam o 11 to nikt nie krzyczal :evil_lol: Quote
blaira Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Parsonrk odezwij sie do mnie w sprawie transportu czy to nadal aktualne, na wszelki wypadek zapytam czy ktos mialby 2 miejsca wolne? jestem z warszawy ale dojade(wystawiamy w gr 3 chyba sobota) Quote
PARSONRK Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Mam miejsce dla jednej osoby z psem, bo chcą się ze mną zabrać 3 dziewczyny, ale bez psów Quote
blaira Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 no nie ma ale narazie przyznam ze sie tym nie martwie;) Quote
Elitesse Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 a ja tam ciekawa jestem :) inne wystawy niemieckie w tm roku juz miesiac przed wstawami podawaly stawi a tu nic ... Quote
blaira Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Elitesse napisał(a):a ja tam ciekawa jestem :) inne wystawy niemieckie w tm roku juz miesiac przed wstawami podawaly stawi a tu nic ... prawda.... ja narazie mam problem mam jednego psa i dwa zgloszenia haha:lol: fakt ze juz to zglosilam i mam sie zglosic osobiscie do biura ale nie wiem jakim patenetem jedno zgloszenie jest bez polskich liter i poprawne a drugie ma nagle w przydomku cos typu DARK SIDE Tak Wiele Mi*^#$^%%3 teraz pytanie czy taki blad tez bedzie w katalogu w szczegolnosci ze bardzo mozliwe ze bedziemy tam widniec 2 razy chyba Quote
Elitesse Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ja zglaszalam psa do jednej klasy a na potwierdzeniu widniala inna no ale pan organizator sam zadzwonil i tlumaczyl dlaczego tak a nie inaczej :) zeby tak w Polsce bylo !! Quote
blaira Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Elitesse napisał(a):ja zglaszalam psa do jednej klasy a na potwierdzeniu widniala inna no ale pan organizator sam zadzwonil i tlumaczyl dlaczego tak a nie inaczej :) zeby tak w Polsce bylo !! to prawda mi pan odrazu szybko odp na maila np super organiacja przedwystawowa zobaczymy jak na samej wystawie bedzie Quote
Elitesse Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 blaira napisał(a):to prawda mi pan odrazu szybko odp na maila np super organiacja przedwystawowa zobaczymy jak na samej wystawie bedzie ano zobaczymy - to bedzie mija pierwsza niemiecka wystawa :) podobno Berlin sam w sobie tez jest wart obejzenia Quote
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Berlin jest piekny :) Dla wszystkich doogmaniakow powodzenia na wystawie :)!! Quote
Recommended Posts