Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nikit1']Czyli , ze to oznacza
USH:
"Bei Zahlungseingang nach dem 20.02.2006 wird ein Zuschlag von 10 EUR erhoben!!!

że jak płacisz na wystawie to + 10 EUR?

osz to zdziercy :mad: :evil_lol:

W niemieckim czasopiśmie "Der Hund" jest reklama wystawy i jest tam napisane:
"Bei Zahlungen inländischer Aussteller nach dem 20.02.2006 (offizieller Meldeschluß) werden 10 EUR Aufgeld erhoben."
co znaczy:
Przy patnościach wystawców KRAJOWYCH po 20.02.2006 (oficjalny koniec zgłoszeń) dopłata 10 Euro.

Posted

Zazdroszczę wam, o tym Berlinie myślałam od ubiegłego roku, zresztą mam 2 godz drogi, ale niestety wypadła mi wycieczka nagroda, wracam drugiego do polski, więc nici z wyjazdu :angryy: . Ale trzymam kciuki za wszystkich.

• 3 weeks later...
Posted

Elitesse napisał(a):
orientuje sie ktos kiedy bedzie dostepny plan sedziowania ??

Elitesse plan sędziowania planem sędziowania, ale i tak trzeba sie zjawić przed 9 żeby nr startowe odebrać :lol:

Posted

askaa napisał(a):
Elitesse plan sędziowania planem sędziowania, ale i tak trzeba sie zjawić przed 9 żeby nr startowe odebrać :lol:

e tam :) w austrii niby tez trzeba wczesniej odbierac a jak ostatnio dotarlam o 11 to nikt nie krzyczal :evil_lol:

Posted

Parsonrk odezwij sie do mnie w sprawie transportu czy to nadal aktualne, na wszelki wypadek zapytam czy ktos mialby 2 miejsca wolne? jestem z warszawy ale dojade(wystawiamy w gr 3 chyba sobota)

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja tam ciekawa jestem :) inne wystawy niemieckie w tm roku juz miesiac przed wstawami podawaly stawi a tu nic ...
prawda.... ja narazie mam problem mam jednego psa i dwa zgloszenia haha:lol: fakt ze juz to zglosilam i mam sie zglosic osobiscie do biura ale nie wiem jakim patenetem jedno zgloszenie jest bez polskich liter i poprawne a drugie ma nagle w przydomku cos typu DARK SIDE Tak Wiele Mi*^#$^%%3 teraz pytanie czy taki blad tez bedzie w katalogu w szczegolnosci ze bardzo mozliwe ze bedziemy tam widniec 2 razy chyba

Posted

Elitesse napisał(a):
ja zglaszalam psa do jednej klasy a na potwierdzeniu widniala inna no ale pan organizator sam zadzwonil i tlumaczyl dlaczego tak a nie inaczej :) zeby tak w Polsce bylo !!

to prawda mi pan odrazu szybko odp na maila np super organiacja przedwystawowa zobaczymy jak na samej wystawie bedzie

Posted

blaira napisał(a):
to prawda mi pan odrazu szybko odp na maila np super organiacja przedwystawowa zobaczymy jak na samej wystawie bedzie

ano zobaczymy - to bedzie mija pierwsza niemiecka wystawa :) podobno Berlin sam w sobie tez jest wart obejzenia