Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I my się zgłosiliśmy wypełniając tylko formularz on-line na stronie i po 3 dniach przyszło pocztą potwierdzenie zgłoszenia :multi:
Do zobaczenia w kwietniu :lol:
Asia

Posted

AiMiN napisał(a):
I my się zgłosiliśmy wypełniając tylko formularz on-line na stronie i po 3 dniach przyszło pocztą potwierdzenie zgłoszenia :multi:
Do zobaczenia w kwietniu :lol:
Asia

Przez "starą" znajomość zwróć, proszę, uwagę na baski; może jakieś fotki? Jak będziecie na tym samym ringu, to baski są przed Wami. A jak nie - to trudno...
Z góry dzięki.
Pzdr.

Posted

Więc jedziemy do Berilina.
Chciałam się spytać czy można płacić na wystawie i czy opłata jest droższa, czy trzeba płacić wcześniej przelewem??

Posted

[quote name='nikit1']Czy ma ktoś namiary na niedrogie noclegi?
Ja znalazłam coś takiego
http://www.hostelworld.com/findabed.php?OrderBy=price
ale kurcze nie wiem przy jakiej ulicy odbywa się wystawa, zeby sprawdzić sobie, który hotel jest w bliskiej okolicy.

Na potwierdzeniu proponują nam HOTEL ANSBACH
www.hotel-ansbach.de
E-Zimmer 37-59 E
D-Zimmer 47-74 E
Friihstiick incl.
Hund incl.

Wystawa przy : Jaffestrasse (Funktrum)

Berlin
Messegelände am Funkturm
Halle 25/26
Eingang Jafféstrasse

PLAN:
http://www.vdh-bb.de/cacib/_img/plan_g.gif

USH:
"Bei Zahlungseingang nach dem 20.02.2006 wird ein Zuschlag von 10 EUR erhoben!!! "
Chciałam "zaoszczędzić" i zrobiłam wpłatę w Berlinie, w Dresdner Banku, czyli w tym samym, co wystawa ma konto. Opłata wyniosła mnie dodatkowe 5 Euro ;(

Posted

Czyli , ze to oznacza
USH:
"
Bei Zahlungseingang nach dem 20.02.2006 wird ein Zuschlag von 10 EUR erhoben!!!

że jak płacisz na wystawie to + 10 EUR?

osz to zdziercy :mad: :evil_lol:

Posted

Cayenn napisał(a):
Ja tez dostalam juz potwierdzenie:multi:,ale zaplacilam teraz bo nie dam im wiecej ze mnie zdzierac:mad:

A masz tam info, ze juz zaplacone, czy do zaplaty? Ja dostalam dwa razy potwierdzenie, chociaz tylko raz zglaszalam (!) Wplacalam w Berlinie. Na potwierdzeniach mam, ze nie zaplacono. Teraz nie moge sie doprosic, by mi w jakis sposob potwierdzili te oplate.

Posted

Cayenn napisał(a):
Ja tez dostalam juz potwierdzenie:multi:,ale zaplacilam teraz bo nie dam im wiecej ze mnie zdzierac:mad:

no właśnie, odnośnie tych dodatkowych opłat to wyczytałam w "psie", że 'wystawcy z zagranicy mogą płacić gotówką w dniu wystawy bez ponoszenia dodatkowych opłat'
no i ja sie nastawiłam na płacenie na miejscu

Posted

Ja sie dopiero ubudzilam a juz po terminach czy jezeli wplacilabym teraz 60 euro i zgloszenie to widnialabym w katalogu??
Poza tym wystawiam w sobote czy ktos jedzie moze przez stolice lub w poblizu na a wystawe??

Posted

Wydaje mi się, że jeżeli termin zgłoszeń upływał z dniem 20.02.2006., to znając "skrupulatność" Niemców, chyba po ternminie nie przyjmą psa.:shake:

Ja bym po prostu zadzwoniła i spytała, czy jest jeszcze taka możliwość, aby dzień po terminie przyjęli?

Posted

Tez tak sadze,oni to sie strasznie przepisow trzymaja,jak termin uplynal 20 lutego to dla nich koniec i kropka:p
Mozna zadzwonic i sprobowac ale nie sadze ze warto:shake:

Posted

Cayenn napisał(a):
Tez tak sadze,oni to sie strasznie przepisow trzymaja,jak termin uplynal 20 lutego to dla nich koniec i kropka:p
Mozna zadzwonic i sprobowac ale nie sadze ze warto:shake:

tak ale można wysłać zgłoszebnie pocztą w ostatni dzień i akceptują