Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to jest?...moze inna osoba dac ogłoszenie na dany serwis w necie?Nie wywalą? Bo ogloszenia o ile pamietam spadaja, a jak by było ich wiecej to zauważą...Tyle ze jak ja chciałam dac wiecej takich samych na jeden serwis to nie mogłam, ale moze inny uzytkownik może??...

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm...Buziak ma 6 lat.Włascicielka oddała go bo twierdzi ze jak zawsze był na domku to na bloki sie nie nada.No i ze rodzina go tam nie chce. Wiec biedny kibluje w schronisku. Buziak uwielbia wszystkich bez wyjątku, jest przekochany naprawde.troche sie boi wody...czemu?niewiem...kocha spacery z wolontariuszkami.
Nic wiecej o nim niewiem...

Posted

monika55 napisał(a):
Tez dziekuje. Gdybys mogla Paulino poradzic , jakiego domu szukac. Tak duzego psa jeszcze nie wyadoptowalam. Jakos sie boje.

Ciężko mi tak powiedzieć na odległość bo Go nie znam.
Ale najlepiej by było gdyby to był ktoś kto zna rasę i ma świadomość co to za pies.
Osoba która Go weźmnie musi wiedzieć, że to wielki pies i co z tym związane także koszty będzie musiał ponosić większe.
Tam pisałyście, że prawdopodobnie mieszkał w kojcu, więc raczej nie będzie potrafił się zachować w mieszkaniu. w związku z tym najlepiej gdyby to był dom z ogrodem lub coś w tym stylu, tak aby pies miał ciągły kontakt z ludźmi.