monika55 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nie moge sie dzis tu dostac. Wilczku, ja lubie jasne sytuacje. Wiesz o co chodzi. Albo jest albo nie jest do adopcji. Baba rzadzi w schronie? czy wy. Oczywiscie szkoda psa . Jak mi sie uda to zaraz zmienie tytul. Quote
shanti Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja pierdziu, dezinformacja jak za grabarza:shake: Chyba wiem jaka baba nabrużdziła :roll: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witaj Buziaczku....dopadłam Cię dzięki Aimez_moi...i dobrze!!! Dziewczyny,widzę,że minęło mnie zamieszanie...i też dobrze! Buziaczek allegro nie ma...może warto mu zrobić? Kochane,jak Buziak ze zdrowiem,sprawnością fizyczną...?...z chęcią do ruchu i zabawy? Quote
wilczek007 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 skoro jak za grabarza to ja to mam w dupie Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Oj...znowu jednakie piekiełko...jak te dziewczyny sobie z tym poradzą-nie wiem! A jak psiaki...to już całkiem niezrozumiałe dla mnie!!! Wilczku...jak tam Buziak...robić mu allegro??? Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Mysleze mozna i bardzo prosimy. Male zamieszanie chyba nie przerodzi sie w wichure. Szkoda psa. Quote
shanti Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ta, wszyscy miejmy to w dupie i gites. Niech se zdychają w schronie. Jest dezinformacja, bo jedna pisze to inna tamto. Czy pierwszy raz ktoś mówi każdemu co innego i kręci? I to nie chodzi o Ciebie Wilczek, wszystko bierzesz bardzo osobiście. Ani o Monikę55. Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Bylo troche emocji, czasem ja tez nie wytrzymuje. Koniec. Wracamy do psa. Buziak szuka domu z ogrodem. Quote
shanti Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 I się tego trzymajmy. Tu są psy najważniejsze. Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 shanti napisał(a):Ta, wszyscy miejmy to w dupie i gites. Niech se zdychają w schronie. Jest dezinformacja, bo jedna pisze to inna tamto. Czy pierwszy raz ktoś mówi każdemu co innego i kręci? I to nie chodzi o Ciebie Wilczek, wszystko bierzesz bardzo osobiście. Ani o Monikę55. dobrze wiec juz sie zatkam ,ale nie umiem czytac miedzy wierszami o co ludziom chodzi,sorki. Skoro tam jestem własciwie tylko ja w tym schronie i ja przekazuje info wiec myslałam ze sie to do mnie tyczy a ja sie naprawde staram zeby wszystko szło dobrze i troche zamieszania ta babka od Buziaka narobiła swoja nieodpowiedzialną osobą. Buziak w góre. Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 monika55 napisał(a):Mysleze mozna i bardzo prosimy. Male zamieszanie chyba nie przerodzi sie w wichure. Szkoda psa. Dajcie spokój zamieszaniom...dość wokół Nas już tego... Buziak śliczniasty-fotki zapisuję i szukamy chałupki dla słodziaka...postaram się dzisiaj jeszcze allegro mu wystawić... biziola w nos Buziola! Quote
monika55 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Zuzlikowa, wielkie dzieki. Masz racje, na psiakach sie skupic trzeba. Ich los po 1 stycznia pogorszy sie. Czas nas goni. Nie dajemy juz rady. Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No to do roboty...acha-alegratka(chyba) Jest już nieaktywna ,dobrze byłoby wznowić... szukałam zdjęć,ale są chyba tylko te z pierwszej strony...a kontakt na kogo? Quote
monika55 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Innych zdjec nie mam.. Kontakt jak zwykle na mnie 507176 898 Quote
wilczek007 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 zrobic jakies nowe fotki? przecie te fajne, teraz szpetna pogoda Buziak brzydki i mokry bedzie... Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nowe fotki zawsze się przydadzą...dokleję do allegro-więcej fotek,to znacznie łatwiej domek znaleźć... ale z allegro nie czekamy na nowe fotki...już je robię... Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Allegro Buziaka...zobaczcie-może jeszcze coś można dodać?...udoskonalić? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=842034709 ...może ktoś zasponsoruje wyróznienie allegra...zawsze więcej osób zauważy... Trzymaj się chłopaku...spokojnych i szczęśliwych dni... Quote
monika55 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Dziekuje Zuzlikowa. Uzycz jeszcze talentu do pisania ladnych tekstow. Jakos nie mam weny. A to takie potrzebne. Quote
agrabcia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bardzo fajne allegro tekst super- Buziak napewno zdobędzie czyjeś serce Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Och czasami ani talent nie wystarcza...ale jeśli mogę,to użyczam...użyczam... Buziolku...szybko domku! Quote
monika55 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Uzyczylas i owszem , tylko poszedl ten talent w co innego. Quote
Recommended Posts