Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Jakis dziwny email dostalam. Glowne zainteresowanie to czy za darmo. Kilo zlota poprosze.:diabloti:

nie pisz prosze gdzie obecnie znajduje się pies
tylko okolice województwo

zapytaj jakie warunki proponują psu ?
czy zgadzają się na kastrację ?
WIZYTE przed i po adpcyjna mającą na celu sprawdzenie warunków psa !!!

jesli spełnia państwo ww warunki mogą byc jego opiekunami wlaścielamo za darmo !!!

Posted

Ja niesamowicie wyczulona jestem na takie glupawe zapytania.:evil_lol: To zawsze musi potrwac zanim sie zdecyduje.A ile przy tym niepokoju we mnie. Tylko jak ktos ze schronu zabierze na to juz niestety nie mam wplywu. A czasem w ogloszeniu trzeba miasto podac.

Posted

monika55 napisał(a):
Ja niesamowicie wyczulona jestem na takie glupawe zapytania.:evil_lol: To zawsze musi potrwac zanim sie zdecyduje.A ile przy tym niepokoju we mnie. Tylko jak ktos ze schronu zabierze na to juz niestety nie mam wplywu. A czasem w ogloszeniu trzeba miasto podac.

ja zawsze podaje województwo !!!!!!

jesli podasz miasto nikt nie bedzie pytał Ciebi o psa tylko wsadza tyłek do auta i jedzie gdzie ??
do schroniska !!!
bez niczyjej łaski bez wizyt i za pare groszy zwija psa itd itd lub

my wtedy nie wiemy nic o psie o ludziach bo ochrona danych !!!
lub schronisko nie prowadzi ewidencji itd

a koło toczy sie dalej

Posted

wierz mi niczego bardziej nie pragne jak dobrego domu dla psa

i kiedy to ja wyadoptowałem psa to zawsze z bolącym sercem
czy aby to bedzie ten jedyny dobry dom !!!

i tej pewności nie mamy nigdy
chyba że ten pies trafia do naszego domu hehheh

ale ile my ich mozemy przygarnąć !!!!!1

Posted

sorki ale schronisko nasze ewidencje prowadzi.
Z tym miastem to dobry pomysł.
Dzis byla "włascicielka" Buziaczka jak to zwykle , gadała z ludzmi którzy sa zainteresowani nim,jakby to był fajny domek, to i ona by go mogła odwiedzac skoro juz go faktycznie trzymac nie moze bo ludze tu z okolicy.

Posted

Tak sobie mysle/ choc nie jestem pewna swojej racji/ , ze moze ona niepotrzebnie przychodzi. Po co mu maci w glowie? Pies teskni, nie wie o co chodzi. Pani jest, pani znika.A pies cierpi.

Posted

Tu się z Tobą Moniko zgodzę. Egoistyczna kobieta. A pies tęskni.
Marqs68, weż pod uwagę, że schronisko samo też psy ogłasza na 2 stronach internetowych i pisze jak byk gdzie jest pies. Poza tym codziennie przychodzą ludzie do schronu i adoptują bez ograniczeń. Nie mamy wyłączności na ogłaszanie.

Posted

Tak, kiedy my szukamy domu to jest ostra selekcja, a i tak niepokoj jest, czy pies dobrze trafi. Schronisko opiera sie na regulaminie. Bywa ze pies zle trafi. My na to wplywu nie mamy.

Posted

W schronisku zimno i wieeeje rr. Ale Buziakowi to niebardzo na szczescie przeszkadza. Przyzwyczaił sie juz do mnie cieszy sie merda ogonkiem i szczeka z radosci:)
a ta pani moze faktycznie mogła by nie przychodzic....ale ona chce domu takiego zeby mogła psa odwiedzac...Dziwna kobita, ja bym tak nie umiała...