Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba ja pokazywac gdzie sie da. Nasza Redzia (rottweilerka) przez molosy znalazla szybko domek.
Finasowo nie moge pomoc bo zbieramy akurat na hotelik dla malenkiego staruszka ale zawsze podniesc moge.

Posted

Livka mnie zaprosiła, więc jestem. Na razie mogę tylko kibicować. Chyba że któryś z "moich" podopiecznych do domku pryśnie. Marzenie ściętej głowy - jeden właśnie wrócił z adopcji.

Posted

:crazyeye: a tu co tak cicho?Jak tam się miewa nasza Dziewczynka Pati?Pierwsza kasa jutro wpływa na konto-od kundelkowej skarbonki-to jest firma!!!!:multi:

Posted

Tutaj też się melduję. Potwierdzam słowa Pati, sunia jest bardzo zaniedbana będzie potrzebowała trochę czasu aby dojść do siebie. Teraz najważniejsze jest aby za tydzień ją zabrać bo inaczej ją po prostu uśpią. Pogryzienie miało miejsce bodajże we wtorek więc już minęło 5 dni jeszcze tylko 9 jej zostało. A uwierzcie mi w tym schronisku uśpienie psa to nie jest problem:shake:

Posted

Kto dorzuci kaski do skarbonki Dziewczynki Pati :loveu:
Śmiało proszę się nie krępować :cool3::cool3:
Ona naprawdę potrzebuje naszej pomocy !

Kto może zrobić jakiś bazarek ?

Posted

anado napisał(a):
Livka a moze Ty????Ja moge podrzucic pare fantow.Najlepiej osobiscie.

Chętnie to zrobię ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać :shake:
Może parę instrukcji ... i dam radę??? :oops::oops:
Nawet fanty by się znalazły :evil_lol: