Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
Sorki cioteczki mój net:mad::mad::mad: pogadam sobie z dostawcą w poniedziałek:mad:

heheh uuuu widze , że bedzie ostro :cool3:

Monika nie wiem gdzie jest benia , trzeba poprosic Pati o info

Isadora jestes szybsza niz Intercity :multi:, senkju :lol:

Posted

Wiek i imię to pytania do Pati bo to ona ją odwiedza.. co do tego gdzie jest to dla dobra suni nie jest to informacja najbardziej w tym momencie pożądana i istotna...rozumiecie,prawda?

Posted

Madallena napisał(a):
Jetsem i ja. Finansowo niestety nie moge pomoc. Benkow namnozylo sie jak mieszancow ... :placz:

Trzymaj sie malenka!

Czy ona ma jakies imie? W jakim jest wieku?

Madallena haszczaki tez sie niestety namnazaja w strasznym tempie :shake:

Posted

Sunia uwazana jest za tyrana takze nikt jej nie zagladal w zeby, podejrzewam ze ma ok 5 lat, imie mozemy jej nadac bo puki co to mowina nia
"to ta do uspienia".:angryy:

Kolezanki byly dzis w schronie sunia wylonila sie z budy obwachujac reke i merdajac swoim bernardynim ogonkiem:loveu:

Posted

Czy ta sierota ma jakieś imię
łatwiej ją bedzie mieć na myśli. Bardzo ważne gdzie jest choć w jakim woj. Bo przecież trzeba zacząć od szukania miejsca które ją nie tylko przechowa ale i podleczy . Mam na myśli konkretne miejsce i zaraz sie dowiem czy i kiedy będzie coś wolnego . Może nie jest aż tak żle jak to wygląda, i wystarczy podkarmić i wyczyścić. Czy do czasu wyciagnięcia ktos ma szansę odwiedzania suni i poprawy choć tymczasowo jej bytu, dokarmianie spacerki. Co to za horror miejsce. Zaczynajm zbierać jakąś kaske, może ktoś zrobi dyplomikowe, karteczkowe allegro z apelem. Jest duży odzew na takie sprawy. Trzeba może poprosić niezawodnego zawsze w psich tragediach Cajusa JB o wprowadzenie apelu na nk, rozszerzy to grono ewentualnych pomocników. Kto udostępni konto i zajmie się skarbnikowaniem?

Zaczynamy?
Chyba trzeba.

Posted

TERESO ona bedzie miala gdzie jechac wszystko jest zalatwione, jak napisalam w 1 poscie dziewczyny za 1,5 tyg przyjada po nia .a ten watek powstal po to by moc opacic klinike leki karme hotel i bog wie co jeszcze..
ja odwiedzam sucz ,spacery niemozliwe bo ona jest na kwarantannie, bo pogryzla(ugryzla) pracownika schroniska, to suczytlo to chodzaca galareta boi sie wszystkiego, nie dziwie sie ze gdy pracownik strzela do niej srodkiem usypiajacym a po chwili pcha sie do boksu a przestraszona zdezorietowana sunia z bezradnosci uzywa zebow:placz:

to dobry psiak tylko skrzywdzony przez czlowieka, troche ciepla milosci dobry wet i bedzie cudowna pupilka.:loveu: