Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrycja jest urocza!!!! :lol:
Bardzo grzeczna.

Zaczęła trochę marudzić przy jedzeniu. Najchętniej jadłaby teraz samo mięsko.

Paulina. Na typowe leczenie nie są potrzebne pieniądze ( i oby nie trzeba było leczyć).
Musimy powtórzyć badanie krwi ( ok. 80 zł) i jeśli wyniki będą dobre, to nic więcej nie trzeba robić.

W dniu, gdy zabrałyśmy Pati ze schroniska miała m.in. robioną krew i wyszła anemia. Kreatynina też trochę była za wysoka.
Jeśli coś wyniknie niepokojącego to od razu damy znać.

Posted

Jak sie ciesze PATI wyglada swietnie:D Po pyszczu widac ze jej dobrze ze jest szczesliwa ..Baaazrdzo sie ciesze....
Az lzy szczescia cisna mi sie ....
Teraz zaczynamy szukac PAti domku, w ktorym zazna szczescia milosci i rodzinnego ciepla:D

Posted

Może jakiś domek już jest i czeka, tylko my musimy pomóc go znaleźć. ;)
Poczekamy na sygnał i jak już będzie to możliwe ruszymy z ogłoszeniami.:cool3:

Posted

Patinka jest śliczna, nawet nie było czasu jej w świĘta z miziankiem odwiedzić (Za duzo podopiecznych) przeczytałam kilka ostatnich postów zaległych . pytał ktoś ile trzeba na leczenie . Oby nie było trzeba. Ja w pielęgnowaniu takich osłabionych psiaków na polecenie wetów, stosowałam wołowinkę i jeszcze raz wolowinkę, to poprawia obraz krwi, dawałam tez na wzmocnienie żółtka świeżych jaj. Widać że jest psina szczęśliwa i nareszczie bez wyroku. czas na piękne ogloszeniowe zdjecia i cudowny, zasłużony domek