Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

kingula napisał(a):
Hahahaha MonikaSz ja wlasnie w Naturze Tour pracuje, tez mysle czy by do naszego osrodka w tym roku nie podjechac :lol:
Nie wiem jakie są warunki w domkach, natomiast okolica jest sympatyczna (ok. 5-10 minut nad morze i do parku nadmorskiego). Z tego ośrodka jest trochę mniej dogodne dojście do przystanku kolejki miejskiej, ale samochodem nie powinno być problemu.

Wracając do kolejki dla niezorientowanych, a bedących bez samochodu - przystanek nazywa się Sopot-Wyścigi. Wejście na hipodrom jest bliziutko - z peronu trzeba wejść na wiadukt, a później tylko zejść po schodach. Także jeśli ktokolwiek będzie miał nocleg niedaleko kolejki to sugerowałabym podróż SKM.

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta dobrze wiedziec, dzieki.
Ty tez go bierzesz?
:roll: :lol:

Ala do kiedy zgloszenia na obedience?

Ja ostatnio chodze z glowa w chmurach, no nie mysle. :lol: :evil_lol:

Posted

Wiesz co... Ja tez się w tym wszystkim pogubiłam :lol: Biore Monulca na 100% w sobotę, aw niedzielę... Może znajdę wiekszą sztukę ;)

Posted

Ventora napisał(a):
My też wybieramy się do Sopotu i połączymy to z wakacjami:multi:
Sheltia spotkamy się razem w klasie szczeniąt, bo niestety moja mała nie załapie się na młodzież, w dniu wystawy będzie miała równo 9 miesięcy, zabraknie jej 1 dnia:roll:
Gosik a ty będziesz z oba psiakami czy tylko z małą?

Ooo Ventora hej,

ja właśnie tak sobie po miesiacach liczyłam ze ty juz będziesz w mlodzieży a jednak nie :]

Spoko, przynajmniej jakaś konkurencja będzie.

A idziesz na MP?

Napisz do mnie na gg 2299078

Pozdrawiam,
Sheltia

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ja mam trochę piesków do wyboru jeśli chodzi o MP w Sopocie,ale i tak chyba pójdę z Atosem ;) .W tym roku w Sopocie nie ma Agility?:-o

:shake: :-(

Viz napisał(a):
Ala do kiedy zgloszenia na obedience?

Wyslalam PW do Zachraniarki, jak bede wiedziala, to Ci powiem :)

Posted

Cześć wybieram się do Sopotu w sobote z moim Australian Silky Terrierem.
Czy znalazło się u kogoś miejsce dla jednej osoby z małym psem ze szczecina. Oczywiście pokrywam również część kosztrów związanych z podrużą.
A jaeśli ktoś miałby ochote pokazać Silka na MP to z chęcią użycze i niechodzi mi tylko o tą wystawe ale tak ogólnie o wystawy na których w tym roku też będe.

Posted

nie taka dziewczynka myślałam że jesteś owiele starsza i było dlamnie niespodzianką że jesteś młodsza od mojego brata.:lol:
A z tym miejscem znalazło by się? jak tak to ja się pisze.