MonikaSz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kingula napisał(a):Hahahaha MonikaSz ja wlasnie w Naturze Tour pracuje, tez mysle czy by do naszego osrodka w tym roku nie podjechac :lol: Nie wiem jakie są warunki w domkach, natomiast okolica jest sympatyczna (ok. 5-10 minut nad morze i do parku nadmorskiego). Z tego ośrodka jest trochę mniej dogodne dojście do przystanku kolejki miejskiej, ale samochodem nie powinno być problemu. Wracając do kolejki dla niezorientowanych, a bedących bez samochodu - przystanek nazywa się Sopot-Wyścigi. Wejście na hipodrom jest bliziutko - z peronu trzeba wejść na wiadukt, a później tylko zejść po schodach. Także jeśli ktokolwiek będzie miał nocleg niedaleko kolejki to sugerowałabym podróż SKM. Quote
dog_master Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 OOO jak fajnie, ilu Dogomaniakow bedzie :cool1: [SIZE="1"]Zapraszamy na ring obedience/PT :cool3: Quote
paulinka13 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 no Asta...a twoj pieknis idzie do mnie:) a piękniutka Taluta równiez, tylko w niedziele:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ja mam trochę piesków do wyboru jeśli chodzi o MP w Sopocie,ale i tak chyba pójdę z Atosem ;) .W tym roku w Sopocie nie ma Agility?:-o Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ostatni rok młodsza chociaż ci, którzy będą przyjmować zgłoszenia mogą mnie wcisnąć do starszej.Ale ja się tak łatwo nie dam .:mad: :evil_lol: Quote
Viz Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Asta dobrze wiedziec, dzieki. Ty tez go bierzesz? :roll: :lol: Ala do kiedy zgloszenia na obedience? Ja ostatnio chodze z glowa w chmurach, no nie mysle. :lol: :evil_lol: Quote
Asta Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Wiesz co... Ja tez się w tym wszystkim pogubiłam :lol: Biore Monulca na 100% w sobotę, aw niedzielę... Może znajdę wiekszą sztukę ;) Quote
sheltia12 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ventora napisał(a):My też wybieramy się do Sopotu i połączymy to z wakacjami:multi: Sheltia spotkamy się razem w klasie szczeniąt, bo niestety moja mała nie załapie się na młodzież, w dniu wystawy będzie miała równo 9 miesięcy, zabraknie jej 1 dnia:roll: Gosik a ty będziesz z oba psiakami czy tylko z małą? Ooo Ventora hej, ja właśnie tak sobie po miesiacach liczyłam ze ty juz będziesz w mlodzieży a jednak nie :] Spoko, przynajmniej jakaś konkurencja będzie. A idziesz na MP? Napisz do mnie na gg 2299078 Pozdrawiam, Sheltia Quote
dog_master Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cavalierka napisał(a):Ja mam trochę piesków do wyboru jeśli chodzi o MP w Sopocie,ale i tak chyba pójdę z Atosem ;) .W tym roku w Sopocie nie ma Agility?:-o :shake: :-( Viz napisał(a):Ala do kiedy zgloszenia na obedience? Wyslalam PW do Zachraniarki, jak bede wiedziala, to Ci powiem :) Quote
Viz Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Asta oki, no problem :cool3: Ala no to czekam i dzięki :) :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Okazało się,że raczej pójdę na MP w niedzielę z Shih Tzu ;) Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ej, Marta to w jakiej jestes w koncu grupie?? bo ja sie nie dam i na 100% w młodszej:P Quote
Martach1 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cześć wybieram się do Sopotu w sobote z moim Australian Silky Terrierem. Czy znalazło się u kogoś miejsce dla jednej osoby z małym psem ze szczecina. Oczywiście pokrywam również część kosztrów związanych z podrużą. A jaeśli ktoś miałby ochote pokazać Silka na MP to z chęcią użycze i niechodzi mi tylko o tą wystawe ale tak ogólnie o wystawy na których w tym roku też będe. Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no co do pożyczenia psiaka to ja już priva napisalam:) czekam na odpowiedz:):) Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Marto u mnie pewnie cos się znajdzie :) Pozatym chyba się znamy... Czy jechałas do Leszna z york studio? Quote
Martach1 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 taj jechałam do Leszna z anią i jej Silkami.:lol: To mi też się hyba wydaje że się znamy. O ile pamiętam to jechałyśmy razem czy nie tak?? Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dokładnie tak ;) Dziewczyna obok z siedzenia :lol: Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Asta - american staffordshire terrier dobrze?? Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tak dobrze, ucz się, żebys na ringu babola nie walneła :lol: Quote
Martach1 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 nie taka dziewczynka myślałam że jesteś owiele starsza i było dlamnie niespodzianką że jesteś młodsza od mojego brata.:lol: A z tym miejscem znalazło by się? jak tak to ja się pisze. Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja to lubie ludzi zaskakiwać :> Pewnie, że się znajdzie ;) Quote
Asta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 DrodzyDogomaniacy, kto pozyczy mi psiaka na niedzielę? Quote
Recommended Posts