Agasia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jovanna to koniecznie widzimy sie w Toruniu! :) I nie ma sie co przejmowac! :) Quote
Guest Reyes Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Moge się uśmiechnąć o stawne dalmatynczyków ?? :cool1: Quote
PANGEA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='jo-jo']My właśnie wróciliśmy i powiem, że Sopot jak zwykle organizacja, super, jedyne ale to parkingi z którymi krucho było... Pogoda dopisała przynajmniej na czarne bo póxniej na żółtych chyba zaczęło już troszeczke lać ;-) Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany PSY: Klasa Młodzieży Achilles Giga La Gothica II dosk Fandango Pangea I dosk, Zw.Mł ,BOB, IIImiejsce na grupie:loveu: :loveu: Ghost del Piccolo Jigo III dosk Jemiriqui Univers Dyskwalifikacja North Cascades Ankh-Morpork (FCI) nb Klasa Pośrednia Limahl Lanquesco - CACIB Klasa Otwarta Dayton Saria Klasa Championów Xedos Jag-Sza -nb SUKI: Klasa Młodzieży Alija Giga La Gothica - bdb Seesi Axedius -bdb Witamina M z Kuźni Napoleońskiej -bdb Klasa Pośrednia Arabeska Al Rossa Persimo Urka-Burka z Kuźni Napoleońskiej Klasa Otwarta Accra Gigantos Agana Gigantos Antananariva Gigantos Astraya Grand Renesans Cintra Ciri Książe Gorzkowa Haga z Jaśkowej Doliny Ivanka z Jaśkowej Doliny Łoza z Sosnowego Lasu Soley Jantarowa Saga wszystkie obecne dosk :loveu: :loveu: Moj piesek dostal BOBa nie moge uwierzyc :loveu: :loveu: Co za week-end Wczoraj CACIB we Lwowie, a dzis Chyba mi sie w glowie poprzewraca :eviltong: Quote
paulinka13 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 o jak miło że w Toruniu. ja przed chwila pw pisałam ale cos nie wypaliło wiec napisze teraz:) czy w takim razie mogłabym porwać psinkę w Toruniu?? bo miałam isc z BJ od Asty, ale w sobote wyszło (niestety juz na ringu:() że wogóle sobie z nim nie radze... Quote
jovanna Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Oh Agasiu na 100% ..wystawiasz ktoregos ze swoich panów ?.. Wiesz ja sie tylko zezlilam bo uwazam ze Angie jest suka doskonala ...lokata to sprawa drugorzedna albo sie dostanie wysoka albo i nie... Quote
Agasia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Niestety moich panow w Toruniu nie bedzie napewno, bede niestety, albo i stety jedynie towarzystko, wszystkie psy do wystawiania sie wylamaly.. Wiec duzo czasu na dogomaniakow bedzie :D A co do bdb.. w beaglahc nie ma co sie przejmowac, co sedzia to inny opis, inna ocena.. niestety.. a nie ma psow idelanych... Jak sędzia chce to sie przyczepi nawet do najpiękniejszego psa ;) Quote
paulinka13 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jovanna napisał(a):Oh Agasiu na 100% ..wystawiasz ktoregos ze swoich panów ?.. Wiesz ja sie tylko zezlilam bo uwazam ze Angie jest suka doskonala ...lokata to sprawa drugorzedna albo sie dostanie wysoka albo i nie... bo Angie jest suka doskonała... śliczna...ale ja nie moge byc obiektywna, bo mam totalne odchyły na punkcie beagli wiec...;) Quote
jovanna Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 oczywiscie ze tak, dam ci ja jesli nie bedzie to kolidowac z ocena ;) Quote
paulinka13 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 yeach!! mam nadzieje ze za 2 razem w koncu ja wezme:):) modle sie zeby mniejsza stawka w Toruniu była to szybciej pójdzie... strasznie mi na niej zalezy wiec cos wymyslimy:) Quote
Iwa-R Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Daisunia napisał(a):Iwa gratulacje !! :multi: Bardzo dziękuję :cool3: Quote
jovanna Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a wogole sie bardzo ucieszylam bo spotkalam nasza hodowczynie i 4 braci Angie ;) beda fotki ;) Quote
Agasia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jovanna napisał(a):a wogole sie bardzo ucieszylam bo spotkalam nasza hodowczynie i 4 braci Angie ;) beda fotki ;) i slyszalam ze im tez nie poszlo najlepiej.. wymagajaca sedzina.. a psy ktore wygraly wcale na kolana nie powalaja, mysle ze z tej stawki daloby się wybrać cos lepszego... Zycie :cool1: Quote
Guest Reyes Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Reyes napisał(a):Moge się uśmiechnąć o stawne dalmatynczyków ?? :cool1: Ładnie prooooosze :cool3: Quote
bognik Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Gratuluję WSZYSTKIM!!! Brawo! :bigok: jovanna - nie przejmuj się, mam nadzieję że nie zraziłaś się do wystaw ;) Masz piękną sukę i pokazuj ją jak najwięcej! :loveu: Czekam na fotki :) Czy moge prosic o stawkę lhasa apso? Bardzo proszę :-) Quote
jovanna Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 wlasnie wzielam sie za fotki prosze o cierpliwosc bo troche ich jest a focil maz przewaznie to co mu kazalam ;) wiec jest i Talut i Gazus i sliczna 3.5 miesieczna sunia beagla slodziak hyhy... a wogole to chyba dobry uczynek zrobilam bo jakis ludzi przekonalam do kupienia psa z papierami a nie od pseudo co stali pod brama...chcieli beagla i nas zagadali jak wychodzilismy... Quote
jovanna Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='bognik'] jovanna - nie przejmuj się, mam nadzieję że nie zraziłaś się do wystaw ;) Masz piękną sukę i pokazuj ją jak najwięcej! :loveu: Czekam na fotki :) do baby sie zrazilam...:mad: dala 8 sukom bdb a 7 doskonala przetrzepala rowno stawke...:roll: Quote
sheltia12 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='bognik']Gratuluję WSZYSTKIM!!! Brawo! :bigok: jovanna - nie przejmuj się, mam nadzieję że nie zraziłaś się do wystaw ;) Masz piękną sukę i pokazuj ją jak najwięcej! :loveu: Czekam na fotki :) Czy moge prosic o stawkę lhasa apso? Bardzo proszę :-) psy posrednia: 2625 CZAKO Sniezny Lew 2626 LASPIS Azurowa Amhara (FCI) psy posrednia: 2627 KAN-CZOU Złota Grota suki szczeniat: 2628 RUBY ROSE z Czanca 2629 VIXIE FROM THE HIMALAYA HILL'S suki mlodziez: 2630 KOOKAI Piaulau-Gou 2631 VALENTINE Dar Tibetu suki posrednia: 2632 LIMOR Azurowa Amhara (FCI) suki otwarta: 2633 HONEY Belidor 2634 TIAKIRA Azurowa Amhara (FCI) Quote
bognik Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jovanna - to już wiesz, że jak bedzie sędziowac, to lepiej nie jechac ;) sheltia12 - bardzo Ci dziękuję :buzi: Quote
sheltia12 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Nie ma sprawy. A ma ktoś zdjęcia z BOG I? I JH?? Quote
Daisunia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Iwa-R napisał(a):Bardzo dziękuję :cool3: nie ma za co w koncu Esio to sliczny psiaczek :loveu: Quote
arima Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Bushak']A my właśnie wróciliśmy :lol: Stres był spory, bo sędziował nas pan Stępiński, o którym wiedziałam tyle, że jest bardzo dokładny. No i faktycznie taki jest - pies został obmacany z każdej strony, włączając w to ogon :crazyeye: Pierwszy raz spotkałam się z aż tak dokładną oceną. Dzięki temu też i opis mamy bardzo dokładny. Zdecydowanie polecam tego Pana :lol: Bushak gratuluje:multi: My też bardzo zadowoleni z oceny pana Stępińskiego:multi: lało okropnie jak leony oceniane były, ale jestem itak bardzo szczęśliwa- Alma w klasie championów 1 miejsce CWC, wygrała z Czeską championką której sie bardzo obawiałam, Toffisia 2 doskonała w pośredniej, Bonio 1i CWC:multi: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A ma jakis dobry człowiek zdjęcia z BISa? btw, BISa zdobył NABAB Germanika po raz czwarty z rzędu :cool3: Quote
Gazuś Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']A ma jakis dobry człowiek zdjęcia z BISa? btw, BISa zdobył NABAB Germanika po raz czwarty z rzędu :cool3: ale moim zdaniem temu psu sie jednak BIS należy :lol: Quote
Recommended Posts