Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

Quelthalas napisał(a):
A niby z jakim to"paszczakiem"?Jojek,nie rozumiem.Widzę,że o BOBA z Tobą mogła stać Cyranka,więc to raczej nie paszczak.

Ale ja mówiłam o moim psie a nie o tej suce :cool1:
Mi Cyranka akurat się podoba, nie zrozumiałas widze kontekstu...

Dokładniej to mówiłam tu o wyglądzie mojego psa na tamtej wystawie, a nie o tamtej suce .

Mam nadzieje że moge tak mówić o własnym psie :roll:

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda była fatalna :/ ale i tak było fajnie :multi:
Mnie się podobał pokaz z border collie i kaczkami ;) Później poszłam, bo buty miałam całe mokre :eviltong: oby jutro było lepiej.

Posted

no i jak poszlo dzisiejszym wystawcom? :)
ma ktos moze fotke jakiegos krotkowlosego jamnisia?

jo-jo mysle, ze mozesz bez kompleksow tak nazywac swojego psiaczka. ja moje racze podobnymi, pieszczotliwymi okresleniami, typu gnojek, smierdziel. ale wszystko w dobrej intencji... :lol: z milosci, ot co :loveu:

Posted

Ja dzis byłam dopiero pod koniec wiec fotek nie robiłam ;)
ale jutro będe od 9:30 do końca
więc jak ktoś chce abym mu fotki porobila to niech powie jaki bedzie mial numerek wystawy i na jakim ringu i o ktorej bedzie ;0

Posted

jo-jo napisał(a):
Ale ja mówiłam o moim psie a nie o tej suce :cool1:
Mi Cyranka akurat się podoba, nie zrozumiałas widze kontekstu...

Dokładniej to mówiłam tu o wyglądzie mojego psa na tamtej wystawie, a nie o tamtej suce .

Mam nadzieje że moge tak mówić o własnym psie :roll:
Bez komentarza-wystarczy poczytać wszystkie Twoje posty na temat konkurencji-i nie tylko na dogomanii.

Bardzo prosiłabym o zdjęcia yorków,jeśli macie lub bedziecie mieć:)

Posted

No to ja się pochwalę :)
Docuś (golden retriever, pies, otwarta) doskonała, ale niestety ebz lokaty (w stawce 14 psów) - został w pierwszej 7, a później bye,bye - przyczepili nam się, do ruchu ("Za "leniwy" w ruchu") i słusznie moim zdaniem. Psy lokatowe oprócz jednego batrdzo mi się podobały i wygały zasłużenie ;)
Jantaś - Tutaj SZOK - doskonała, I lok/16 CWC - to malca trzecia wywstawa pierwsza miedyznarodowa a wczesniej zdobywał 4/5 i 2/2 - więc sukses :P No, ale w końcu to Peperowe dziecko, to będzie wygrywać :) Tym fajniej, że ja go wystawiałam pierwszy raz, mieszkał u mnie przez pare dni na ćwiczeniach i myślę, że jakieś skutki są :):):)

Jutro beagle ;)

Posted

gazus nono gratulacje! :crazyeye:
wiedzialam, ze z Ciebie zdolna bestia a w parze z pieknymi psami musi to dac pozytywny rezultat. :cool3:
szkoda, ze mnie tam nie ma :(

Posted

Sonika napisał(a):
Ja rowniez gratuluje, widzialas mnie? :lol:

Nie, a gdzie ty byłaś? :) Trzeba było PODEJŚĆ! :):):)
Masz jakieś fotoski?

My byliśmy w takim duuużym białym namiocie (z 10 goldenów :P)

No i dziekuje Wam bardzo - za tydzien toruń, zobaczymy jak tam jantaś się spisze ;):) Taka mała 16 miesieczna Bestia w pośredniej - i już CWC duże :D:D:D

Posted

W Toruniu to ja mam nadzieje, ze sie tym razem spotkamy, bo w Olsztynie to cos krotko bylo... :roll:

Ze tak jeszcze spytam... Bedzie mogl ktos jeszcze zrobic foty chihuahuom, bede dozgonnie wdzieczna. Do konca zycia! :lol:

Posted

Gazuś normalnie respect.. :D

Ja z akitą 1/5 dosk zw.młodziezy best junior.. :)

jestem za to bardzo zaskoczona że Sopot nie organizuje wyboru bis junior.. :| chciałabym wiedziec dlaczego..

Posted

Ech... A ja jakoś pierwszy raz czuję jakieś zniechęcenie przed wystawą... :roll:
No i jeszcze do tego po wczorajszym wieczornym spacerze psicho mi zaczęło lekko utykac na przednią łapę :shake: co stawia nasz wyjazd pod znakiem zapytania... No i mamy wspólny ring z buldogami, za którymi mój pies nie przepada, po tym jak jeden buldog zaatakował go w Bydgoszczy. Za to sędzia jest z tego co słyszałam dośc wymagający, więc nie wiem, czy jest sens jechac tyle kilometrów... :shake: Tym bardziej, że początkowo nie mieliśmy w planach tej wystawy, bo wygraliśmy na międzynarodówce w Szczecinie. No cóż, do rana trrzba będzie podjąc decyzję

Posted

dogzone napisał(a):
Oczywiście Ciebie Gazduś widziałem :D :D :D Byłem i cały czas robiłem Ci zdjęcia jak byłaś na ringu cały czas cykalismy z sonia :D :D :D Jutro wstawie na Dz więc możesz podziwiać siebie :D :D Pozdrawim i gratuclacje :D

Dogzone wstawiaj tutaj !!!!!! :lol:

Posted

Viz napisał(a):
no i jak poszlo dzisiejszym wystawcom? :)
ma ktos moze fotke jakiegos krotkowlosego jamnisia?

jo-jo mysle, ze mozesz bez kompleksow tak nazywac swojego psiaczka. ja moje racze podobnymi, pieszczotliwymi okresleniami, typu gnojek, smierdziel. ale wszystko w dobrej intencji... :lol: z milosci, ot co :loveu:

po 1 to: GAZUŚ, GRATULACJE!!:multi: i inni oczywiscie też, ale jak wypiszecie wyniki do bede gratulowała jutor osobiście:evil_lol: .
po 2 to:
moj pies juz sie chyba pogodził z faktem ze wołam na niego skunks albo spaślak:evil_lol: ale Viz masz racje, to tylko z miłości:cool3: . Twister nawet reaguje... efekt pusuje moja mama bo czasem woła do niego "królu lulu":oops: - wiem, głupio ale to dlatego ze moj pies tak słodko śpi... :loveu: :loveu:

Posted

Gazuś, Vio - brawo! :)

Gazuś ocenial Was Luis Pinto Teixeira?
Chcialabym bardzo wiedziec jak sędziuje, na co patrzy, dlatego prosze dogomaniakow o male relacje ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Nie, a gdzie ty byłaś? :) Trzeba było PODEJŚĆ! :):):)
Masz jakieś fotoski?

My byliśmy w takim duuużym białym namiocie (z 10 goldenów :P)

No i dziekuje Wam bardzo - za tydzien toruń, zobaczymy jak tam jantaś się spisze ;):) Taka mała 16 miesieczna Bestia w pośredniej - i już CWC duże :D:D:D

Nie moglam podejsc, bo nie miala czasu. Akurat trafilam jak wystawialas i zrobilam Ci kilka fot. Bylam w takiej zielono bialej bluzie i ciemnych spodniach :D

Posted

chcialam sie zapytac zmotoryzowanych, czy byly korki na trasie szczegolnie na obwodnicy do trojmiasta ? ja jade z Bydgoszczy... a przed chwila rozmawialam z krewnym sasiadow, ktory jechal z tamtego rejonu dzisiaj i mowil ze korki sa okropne i powinnismy wczesnie wyjechac...