jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Quelthalas napisał(a):A niby z jakim to"paszczakiem"?Jojek,nie rozumiem.Widzę,że o BOBA z Tobą mogła stać Cyranka,więc to raczej nie paszczak. Ale ja mówiłam o moim psie a nie o tej suce :cool1: Mi Cyranka akurat się podoba, nie zrozumiałas widze kontekstu... Dokładniej to mówiłam tu o wyglądzie mojego psa na tamtej wystawie, a nie o tamtej suce . Mam nadzieje że moge tak mówić o własnym psie :roll: Quote
Squ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Pogoda była fatalna :/ ale i tak było fajnie :multi: Mnie się podobał pokaz z border collie i kaczkami ;) Później poszłam, bo buty miałam całe mokre :eviltong: oby jutro było lepiej. Quote
Viz Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 no i jak poszlo dzisiejszym wystawcom? :) ma ktos moze fotke jakiegos krotkowlosego jamnisia? jo-jo mysle, ze mozesz bez kompleksow tak nazywac swojego psiaczka. ja moje racze podobnymi, pieszczotliwymi okresleniami, typu gnojek, smierdziel. ale wszystko w dobrej intencji... :lol: z milosci, ot co :loveu: Quote
Kora- Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja dzis byłam dopiero pod koniec wiec fotek nie robiłam ;) ale jutro będe od 9:30 do końca więc jak ktoś chce abym mu fotki porobila to niech powie jaki bedzie mial numerek wystawy i na jakim ringu i o ktorej bedzie ;0 Quote
Quelthalas Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Ale ja mówiłam o moim psie a nie o tej suce :cool1: Mi Cyranka akurat się podoba, nie zrozumiałas widze kontekstu... Dokładniej to mówiłam tu o wyglądzie mojego psa na tamtej wystawie, a nie o tamtej suce . Mam nadzieje że moge tak mówić o własnym psie :roll:Bez komentarza-wystarczy poczytać wszystkie Twoje posty na temat konkurencji-i nie tylko na dogomanii. Bardzo prosiłabym o zdjęcia yorków,jeśli macie lub bedziecie mieć:) Quote
Viz Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Kora bylabys tak mila i zrobila foty chihuahuom? Prosze :) Quote
Viz Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 ring 16. :) o godzinie 10.10 zaczynaja sie chihuahua dlugowlose, a o 11.35 krotkowlose. ;) bylabym naprawde wdzieczna :multi: Quote
Gazuś Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No to ja się pochwalę :) Docuś (golden retriever, pies, otwarta) doskonała, ale niestety ebz lokaty (w stawce 14 psów) - został w pierwszej 7, a później bye,bye - przyczepili nam się, do ruchu ("Za "leniwy" w ruchu") i słusznie moim zdaniem. Psy lokatowe oprócz jednego batrdzo mi się podobały i wygały zasłużenie ;) Jantaś - Tutaj SZOK - doskonała, I lok/16 CWC - to malca trzecia wywstawa pierwsza miedyznarodowa a wczesniej zdobywał 4/5 i 2/2 - więc sukses :P No, ale w końcu to Peperowe dziecko, to będzie wygrywać :) Tym fajniej, że ja go wystawiałam pierwszy raz, mieszkał u mnie przez pare dni na ćwiczeniach i myślę, że jakieś skutki są :):):) Jutro beagle ;) Quote
Viz Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 gazus nono gratulacje! :crazyeye: wiedzialam, ze z Ciebie zdolna bestia a w parze z pieknymi psami musi to dac pozytywny rezultat. :cool3: szkoda, ze mnie tam nie ma :( Quote
Sonika Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja rowniez gratuluje, widzialas mnie? :lol: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gazuś Brawo :multi: A dzisiaj 5 grupa była czy jutro będzie? Quote
Gazuś Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Sonika napisał(a):Ja rowniez gratuluje, widzialas mnie? :lol: Nie, a gdzie ty byłaś? :) Trzeba było PODEJŚĆ! :):):) Masz jakieś fotoski? My byliśmy w takim duuużym białym namiocie (z 10 goldenów :P) No i dziekuje Wam bardzo - za tydzien toruń, zobaczymy jak tam jantaś się spisze ;):) Taka mała 16 miesieczna Bestia w pośredniej - i już CWC duże :D:D:D Quote
Kaja & Buster Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ma ktoś zdjęcia springerów? niestety tata mnie zabrał i nie zdążyłam ich obejrzeć :( Quote
Viz Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 W Toruniu to ja mam nadzieje, ze sie tym razem spotkamy, bo w Olsztynie to cos krotko bylo... :roll: Ze tak jeszcze spytam... Bedzie mogl ktos jeszcze zrobic foty chihuahuom, bede dozgonnie wdzieczna. Do konca zycia! :lol: Quote
wix Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gazuś normalnie respect.. :D Ja z akitą 1/5 dosk zw.młodziezy best junior.. :) jestem za to bardzo zaskoczona że Sopot nie organizuje wyboru bis junior.. :| chciałabym wiedziec dlaczego.. Quote
Bushak Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ech... A ja jakoś pierwszy raz czuję jakieś zniechęcenie przed wystawą... :roll: No i jeszcze do tego po wczorajszym wieczornym spacerze psicho mi zaczęło lekko utykac na przednią łapę :shake: co stawia nasz wyjazd pod znakiem zapytania... No i mamy wspólny ring z buldogami, za którymi mój pies nie przepada, po tym jak jeden buldog zaatakował go w Bydgoszczy. Za to sędzia jest z tego co słyszałam dośc wymagający, więc nie wiem, czy jest sens jechac tyle kilometrów... :shake: Tym bardziej, że początkowo nie mieliśmy w planach tej wystawy, bo wygraliśmy na międzynarodówce w Szczecinie. No cóż, do rana trrzba będzie podjąc decyzję Quote
Nugatowa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dogzone napisał(a):Oczywiście Ciebie Gazduś widziałem :D :D :D Byłem i cały czas robiłem Ci zdjęcia jak byłaś na ringu cały czas cykalismy z sonia :D :D :D Jutro wstawie na Dz więc możesz podziwiać siebie :D :D Pozdrawim i gratuclacje :D Dogzone wstawiaj tutaj !!!!!! :lol: Quote
arima Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Bushak to na jednym ringu będziemy :) Oby łapka sie zagoiła, bo kulawizna u pana Stępińskiego nie przejdzie Quote
paulinka13 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Viz napisał(a):no i jak poszlo dzisiejszym wystawcom? :) ma ktos moze fotke jakiegos krotkowlosego jamnisia? jo-jo mysle, ze mozesz bez kompleksow tak nazywac swojego psiaczka. ja moje racze podobnymi, pieszczotliwymi okresleniami, typu gnojek, smierdziel. ale wszystko w dobrej intencji... :lol: z milosci, ot co :loveu: po 1 to: GAZUŚ, GRATULACJE!!:multi: i inni oczywiscie też, ale jak wypiszecie wyniki do bede gratulowała jutor osobiście:evil_lol: . po 2 to: moj pies juz sie chyba pogodził z faktem ze wołam na niego skunks albo spaślak:evil_lol: ale Viz masz racje, to tylko z miłości:cool3: . Twister nawet reaguje... efekt pusuje moja mama bo czasem woła do niego "królu lulu":oops: - wiem, głupio ale to dlatego ze moj pies tak słodko śpi... :loveu: :loveu: Quote
Agasia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gazuś, Vio - brawo! :) Gazuś ocenial Was Luis Pinto Teixeira? Chcialabym bardzo wiedziec jak sędziuje, na co patrzy, dlatego prosze dogomaniakow o male relacje ;) Quote
Sonika Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gazuś napisał(a):Nie, a gdzie ty byłaś? :) Trzeba było PODEJŚĆ! :):):) Masz jakieś fotoski? My byliśmy w takim duuużym białym namiocie (z 10 goldenów :P) No i dziekuje Wam bardzo - za tydzien toruń, zobaczymy jak tam jantaś się spisze ;):) Taka mała 16 miesieczna Bestia w pośredniej - i już CWC duże :D:D:D Nie moglam podejsc, bo nie miala czasu. Akurat trafilam jak wystawialas i zrobilam Ci kilka fot. Bylam w takiej zielono bialej bluzie i ciemnych spodniach :D Quote
jovanna Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 chcialam sie zapytac zmotoryzowanych, czy byly korki na trasie szczegolnie na obwodnicy do trojmiasta ? ja jade z Bydgoszczy... a przed chwila rozmawialam z krewnym sasiadow, ktory jechal z tamtego rejonu dzisiaj i mowil ze korki sa okropne i powinnismy wczesnie wyjechac... Quote
Rafal84 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 a czy ktos zna wyniki Belgow ? szczegolnie naszych dogomaniakowych? Quote
Recommended Posts