Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko zaluje, ze nie uda mi sie was spotkac... bede dopiero 15 w Gdansku ok. 12.00. ktos zostaje na dluzej?
oprocz Talucika :cool3: :cool3:

Posted

No baaaaa :cool3:
Jak poznasz Teddka to bedziesz pewna, ze bardziej stuknietego (ale calkiem pozytywnie :evil_lol: ) psa nie widzialas :lol:

Posted

Asta napisał(a):
Ojojoj ja przewrażliwiona na tym punkcie jestem :evil_lol: :lol: No to daleko do Ciebie nie będę miała, mam nadzieję, że Cię znajdę i nie będziesz ganiała jak wariatka :lol: :razz:

Tego,że nie będę latać jak wariatka nie mogę Ci obiecać :evil_lol: :lol: Jednak mam nadzieję,że mnie znajdziesz :D Obiecałam sobie,że jak jutro lub pojutrze zdobędę na MP jakąś lokatę,a co za tym idzie i puchar to dam go mojemu 2,5 rocznemu kuzynowi,który od tygodnia leży w szpitalu i nie zapowiada się żeby w niedługim czasie z niego wyszedł :-( :-( A on uwielbia puchary,zawsze jak zobaczy jakiś puchar to ma błysk w oku i odrazu jest weselszy.Ostatnio jak przywiozłam do domu mój puchar z MP w Gdyni to odrazu mi go zabrał i zaczął się nim bawić,a jak chciałam mu zabrać to mówił: "Mój puchar!".Mam nadzieję,że wyzdrowieje :-( .Mam wielką motywację:lilangel: :roll:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Witam! Będę rekreacyjnie kibicować znajomym którzy wystawiają buldogi ang. i wybaczcie, ale nie czytałam całego wątku, więc chciałam zapytać czy będzie cos związane z agility? (pokaz, zawody?)

Z tego co słyszalam to podobno nie !!
ale nie wiem do konca ;)

Posted

Agility nie bedzie, tylko obedience.

No wiec, bede na 90% w sobote. Jesli ktos chce fotki, niech napisze, chetnie porobie. Bede glownie przy goldenach i labkach.

Zapisalam sobie Aste, Gazusia, Taluta, Sylwieskalska, wiec podejde :)

Posted

bedzie PT ;)
wszystkim wystawcom jutrzejszym zycze powodzenia i licze na sporo fotek.
zrobi ktos dla mnie jamnisie? :loveu: krotkowlose...

Posted

ja poprosze o fotki whippetow - niedziela ring 8 :D
no i oczywiście o fotki MP ;]

chyba jednak bede w niedziele...;]

edit: - na 99% bede w niedziele!! :D:D:D na MP tez of kors

Posted

Cavalierko, przekaż gorące pozdrowienia ode mnie swojemu kuzynowi :( Cóż, jutro i po jutrze będzie o co powalczyć, a jak się stanie na podium można być z siebie naprawdę dumnym :)

Posted

LAURA napisał(a):
no...to powodzenia! :-D
A co mu sie stało?? :-(

Laura,nie dziękuje ;) (bo jak podziękuje to podobno będę mieć pecha :p )
Cóż był odwodniony,a do tego ma jakiegoś wirusa układy pokarmowego!:placz: Wymiotuje,ma biegunkę,nic nie je,a co gorsza nie pije!:-( Mimo tygodniowego pobytu w szpitalu jego stan prawie w ogóle się nie poprawił,a przecież jest jeszcze taki malutki...:-(

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Witam! Będę rekreacyjnie kibicować znajomym którzy wystawiają buldogi ang. i wybaczcie, ale nie czytałam całego wątku, więc chciałam zapytać czy będzie cos związane z agility? (pokaz, zawody?)

Nie będzie Agility,ale będzie pokaz i zawody Obedience :)

Ja poproszę fotki z BOG-u gr.III i V oraz z ringu Yorków (najlepiej suczek)

Posted

Asta napisał(a):
Cavalierko, przekaż gorące pozdrowienia ode mnie swojemu kuzynowi :( Cóż, jutro i po jutrze będzie o co powalczyć, a jak się stanie na podium można być z siebie naprawdę dumnym :)

Jasnę,przekaże :) Może jak będę jechać rano na wystawę to pójdę go odwiedzić na chwilę,bo leży w szpitalu w Gdańsku ;) No,w Sopocie zawsze jest na MP mnóstwo prezenterów i stanąć na lokacie jest niezwykle trudno ;)

Posted

Pogoda faktycznie była beznadziejna. Bylam tylko przy goldenach i labkach, nawet zdjec innym psom nie robilam :/ Chcialam zobaczyc obedience, ale tez w koncu nie poszlam.

Gazus widzialam Cie jak wystawialas i zrobilam fotki ale srednio wyszly, potem je wstawie. Nawet nie zdazylam z toba pogadac, bo juz musialam isc do labkow :roll: Jak Ci poszło?

Posted

Bardotka napisał(a):
Slonko, tak jest zawsze - to wg mnie najfajniejsza wystawka - oczywiście jak jest pogoda:cool3: :loveu:

Ja niestety z zeszłorocznej mam złe wspomnienia i dlatego w tym roku tylko poczytam sobie wątek o wystawie.:)

Posted

jo-jo napisał(a):
Dorotko skoro my wygraliśmy BOB'a z takim paszczakiem w Gdyni, to Ty tym bardziej wygrasz ;-)))
A niby z jakim to"paszczakiem"?Jojek,nie rozumiem.Widzę,że o BOBA z Tobą mogła stać Cyranka,więc to raczej nie paszczak.Znów,jak widzę,masz przerost formy nad treścią.Może czas zacząć krytycznie o swoim psie,a nie uważać się za Bóg wie co ?

Hmm..czy jak teraz,w Sopcie,przegrasz(lub wygrasz)to znów będziesz gadać,że sęd\zia do d... i że się nie zna na dogach(jak to masz w zwyczaju,kiedy nie udaje Ci się wygrać),czy znów będziesz ochać i achać,że wygrałaś,bo paszczaki były?

Posted

witam witam:) pisze mniej wiecej to samo co w JH.... cały czas lało...eh, ta pogoda...miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej... Asta nie wiem czy jutor tez brac BJ...po dzisiejszym popisie to niezbyt :(:( zawaliłam wystawe, mówi sie trudno... BJ ciągle ciągnal do Uri... w pewnym momencie nawet zaczal sie czolgac:( dziewczyny, przepraszam ze uciekłam ale bylam strasznie przemoczona i nie czuje nadal nóg:D błagam o fotki (jak robilyscie w ta ulewe:/) i dokładny przebiec gr.starszej. no i oczywiscie o wyniki!! juz gratuluje finału Martynce (eh, te Mckickeny...:P) i Karolinie:) Marta, nie udało sie dla kuzyna ale nie martw sie jutro bedzie lepiej!! no to jeszcze buzka dla Aśki z którą chyba z 15 razy obeszłam teren wystawy:) jutor powtarzamy wycieczke krajoznawczą???:D:D