Viz Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Ja rowniez przepraszam, ale mnie nie bedzie :( Wracam ze Szwecji dopiero 14 i chocbym chciala, nie uda sie wczesniej. Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nie masz za co przepraszać viz ;) Każdemu może coś "wypaść" Quote
Viz Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 tylko zaluje, ze nie uda mi sie was spotkac... bede dopiero 15 w Gdansku ok. 12.00. ktos zostaje na dluzej? oprocz Talucika :cool3: :cool3: Quote
talut Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ha! ale się ciesze, że namówiłam rodziców na dłuższy pobyt :cool3: przynajmniej zalicze parę fajnych spacerków :evil_lol: Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Talut, to my się widizmy w niedzielę przy ringu beagli? :D Quote
Viz Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No baaaaa :cool3: Jak poznasz Teddka to bedziesz pewna, ze bardziej stuknietego (ale calkiem pozytywnie :evil_lol: ) psa nie widzialas :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Asta napisał(a):Ojojoj ja przewrażliwiona na tym punkcie jestem :evil_lol: :lol: No to daleko do Ciebie nie będę miała, mam nadzieję, że Cię znajdę i nie będziesz ganiała jak wariatka :lol: :razz: Tego,że nie będę latać jak wariatka nie mogę Ci obiecać :evil_lol: :lol: Jednak mam nadzieję,że mnie znajdziesz :D Obiecałam sobie,że jak jutro lub pojutrze zdobędę na MP jakąś lokatę,a co za tym idzie i puchar to dam go mojemu 2,5 rocznemu kuzynowi,który od tygodnia leży w szpitalu i nie zapowiada się żeby w niedługim czasie z niego wyszedł :-( :-( A on uwielbia puchary,zawsze jak zobaczy jakiś puchar to ma błysk w oku i odrazu jest weselszy.Ostatnio jak przywiozłam do domu mój puchar z MP w Gdyni to odrazu mi go zabrał i zaczął się nim bawić,a jak chciałam mu zabrać to mówił: "Mój puchar!".Mam nadzieję,że wyzdrowieje :-( .Mam wielką motywację:lilangel: :roll: Quote
LAURA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 no...to powodzenia! :D A co mu sie stało?? :( Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witam! Będę rekreacyjnie kibicować znajomym którzy wystawiają buldogi ang. i wybaczcie, ale nie czytałam całego wątku, więc chciałam zapytać czy będzie cos związane z agility? (pokaz, zawody?) Quote
Florka_xyz Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Witam! Będę rekreacyjnie kibicować znajomym którzy wystawiają buldogi ang. i wybaczcie, ale nie czytałam całego wątku, więc chciałam zapytać czy będzie cos związane z agility? (pokaz, zawody?) Z tego co słyszalam to podobno nie !! ale nie wiem do konca ;) Quote
Sonika Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Agility nie bedzie, tylko obedience. No wiec, bede na 90% w sobote. Jesli ktos chce fotki, niech napisze, chetnie porobie. Bede glownie przy goldenach i labkach. Zapisalam sobie Aste, Gazusia, Taluta, Sylwieskalska, wiec podejde :) Quote
Viz Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 bedzie PT ;) wszystkim wystawcom jutrzejszym zycze powodzenia i licze na sporo fotek. zrobi ktos dla mnie jamnisie? :loveu: krotkowlose... Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sylwia jaki ty masz numer? :razz: Bo ja może poszukam Cię ale jakby co siedze od 9.30-10 na 6 ringu Quote
LAURA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja poprosze o fotki whippetow - niedziela ring 8 :D no i oczywiście o fotki MP ;] chyba jednak bede w niedziele...;] edit: - na 99% bede w niedziele!! :D:D:D na MP tez of kors Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cavalierko, przekaż gorące pozdrowienia ode mnie swojemu kuzynowi :( Cóż, jutro i po jutrze będzie o co powalczyć, a jak się stanie na podium można być z siebie naprawdę dumnym :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 LAURA napisał(a):no...to powodzenia! :-D A co mu sie stało?? :-( Laura,nie dziękuje ;) (bo jak podziękuje to podobno będę mieć pecha :p ) Cóż był odwodniony,a do tego ma jakiegoś wirusa układy pokarmowego!:placz: Wymiotuje,ma biegunkę,nic nie je,a co gorsza nie pije!:-( Mimo tygodniowego pobytu w szpitalu jego stan prawie w ogóle się nie poprawił,a przecież jest jeszcze taki malutki...:-( Paskuda_Bandzior napisał(a):Witam! Będę rekreacyjnie kibicować znajomym którzy wystawiają buldogi ang. i wybaczcie, ale nie czytałam całego wątku, więc chciałam zapytać czy będzie cos związane z agility? (pokaz, zawody?) Nie będzie Agility,ale będzie pokaz i zawody Obedience :) Ja poproszę fotki z BOG-u gr.III i V oraz z ringu Yorków (najlepiej suczek) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Asta napisał(a):Cavalierko, przekaż gorące pozdrowienia ode mnie swojemu kuzynowi :( Cóż, jutro i po jutrze będzie o co powalczyć, a jak się stanie na podium można być z siebie naprawdę dumnym :) Jasnę,przekaże :) Może jak będę jechać rano na wystawę to pójdę go odwiedzić na chwilę,bo leży w szpitalu w Gdańsku ;) No,w Sopocie zawsze jest na MP mnóstwo prezenterów i stanąć na lokacie jest niezwykle trudno ;) Quote
carotina Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :-( pogoda beznadziejna:-( mam nadzieje, że chociaz jutro bedzie lepiej:kciuki: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 carotina napisał(a)::-( pogoda beznadziejna:-( mam nadzieje, że chociaz jutro bedzie lepiej:kciuki: Też mam taką nadzieje :shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Cavalierka napisał(a): Nie będzie Agility,ale będzie pokaz i zawody Obedience :) Szkoda, ale zadowole się i tym ;) A ktoś będzie focił przy buldogach ang. ? Quote
Sonika Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Pogoda faktycznie była beznadziejna. Bylam tylko przy goldenach i labkach, nawet zdjec innym psom nie robilam :/ Chcialam zobaczyc obedience, ale tez w koncu nie poszlam. Gazus widzialam Cie jak wystawialas i zrobilam fotki ale srednio wyszly, potem je wstawie. Nawet nie zdazylam z toba pogadac, bo juz musialam isc do labkow :roll: Jak Ci poszło? Quote
Ludek Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Bardotka napisał(a):Slonko, tak jest zawsze - to wg mnie najfajniejsza wystawka - oczywiście jak jest pogoda:cool3: :loveu: Ja niestety z zeszłorocznej mam złe wspomnienia i dlatego w tym roku tylko poczytam sobie wątek o wystawie.:) Quote
Quelthalas Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko skoro my wygraliśmy BOB'a z takim paszczakiem w Gdyni, to Ty tym bardziej wygrasz ;-)))A niby z jakim to"paszczakiem"?Jojek,nie rozumiem.Widzę,że o BOBA z Tobą mogła stać Cyranka,więc to raczej nie paszczak.Znów,jak widzę,masz przerost formy nad treścią.Może czas zacząć krytycznie o swoim psie,a nie uważać się za Bóg wie co ? Hmm..czy jak teraz,w Sopcie,przegrasz(lub wygrasz)to znów będziesz gadać,że sęd\zia do d... i że się nie zna na dogach(jak to masz w zwyczaju,kiedy nie udaje Ci się wygrać),czy znów będziesz ochać i achać,że wygrałaś,bo paszczaki były? Quote
paulinka13 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 witam witam:) pisze mniej wiecej to samo co w JH.... cały czas lało...eh, ta pogoda...miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej... Asta nie wiem czy jutor tez brac BJ...po dzisiejszym popisie to niezbyt :(:( zawaliłam wystawe, mówi sie trudno... BJ ciągle ciągnal do Uri... w pewnym momencie nawet zaczal sie czolgac:( dziewczyny, przepraszam ze uciekłam ale bylam strasznie przemoczona i nie czuje nadal nóg:D błagam o fotki (jak robilyscie w ta ulewe:/) i dokładny przebiec gr.starszej. no i oczywiscie o wyniki!! juz gratuluje finału Martynce (eh, te Mckickeny...:P) i Karolinie:) Marta, nie udało sie dla kuzyna ale nie martw sie jutro bedzie lepiej!! no to jeszcze buzka dla Aśki z którą chyba z 15 razy obeszłam teren wystawy:) jutor powtarzamy wycieczke krajoznawczą???:D:D Quote
Recommended Posts