Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja jeszcze po proszę z grupy III i grupy hodowlanej :D

ps Sylwio ja cie wielokrotnie widywalam na wystawie, ale sie wstydzilam podejsc :lol: moze tym razem zbierze mi sie na odwage

Posted

Asta napisał(a):
No to ja jeszcze po proszę z grupy III i grupy hodowlanej :D

ps Sylwio ja cie wielokrotnie widywalam na wystawie, ale sie wstydzilam podejsc :lol: moze tym razem zbierze mi sie na odwage

A czemu się wstydziłas :roll: przeciez nie gryze :) - podchodź podchodź :) ja tak bede tak o 09:30 z psiakiem :) już na miejscu

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja mam prośbe bo wystawiam o 10:40 Ring 17- niedziela może ktoś w wolnej chwili strzeli nam fotki bo ja aparatu nie będę miała :(
Mój numer startowy :) 2423

ja jestem też na tym ringu, tyle że po 13:-( w każdym razie jak uda mi się dotrzeć do tej godziny:evil_lol: to strzele kilka fotek:lol: :lol:

Posted

carotina napisał(a):
ja jestem też na tym ringu, tyle że po 13:-( w każdym razie jak uda mi się dotrzeć do tej godziny:evil_lol: to strzele kilka fotek:lol: :lol:

Oki :)

Asta ja jestem na wystawie w niedzielkę :)

Posted

Amstaffy wchodzą o 10, nie wiem ile zajmie sędziemu posędziowanie 17 psów, które są przed nami, myślę, że jakieś 40 minut. Nasza klasa pewnie z jakieś 20 minut, jeszcze nie wiadomo jak dalej nam pójdzie :lol: Hm to zdradzisz co bierzesz na JH? :razz:

Posted

Cavalierka napisał(a):
Carotina,a w jakiej klasie będziesz wystawiać?:razz: Może spotkamy się na ringu ;)

ja wystawiam swoje suczki w szczeniakach i w pośredniej, oraz dodatkowo pieska w szczeniakach:lol: A Ty??:cool3:
chyba widziałam Cie na ringu w Gdynii:razz: , wystawiałam wtedy też suczki (szczeniak, pośrednia, weteran), byłam w takiej fioletowej spódnicy:p

Posted

Sylwia, jeżeli w tym czasie nie wejdą jeszcze beaglowe suczydełka, to postaram się podejść :)

jeżeli chodzi o fotki z finałów i MP, to będę w niedzielę do końca wystawy, więc pewnie uda mi się coś zfocić ;)

Posted

Asta napisał(a):
Amstaffy wchodzą o 10, nie wiem ile zajmie sędziemu posędziowanie 17 psów, które są przed nami, myślę, że jakieś 40 minut. Nasza klasa pewnie z jakieś 20 minut, jeszcze nie wiadomo jak dalej nam pójdzie :lol: Hm to zdradzisz co bierzesz na JH? :razz:

Hmmm to myślę,że zdążysz skoro zaczynają się o 10 ;) Ja dokońca nie wiem,bo wygląda na to,że wejdę na ring dopiero o 11:20 :roll:
Tajemica :p :D Jutro się dowiesz :eviltong:

carotina napisał(a):
ja wystawiam swoje suczki w szczeniakach i w pośredniej, oraz dodatkowo pieska w szczeniakach:lol: A Ty??:cool3:
chyba widziałam Cie na ringu w Gdynii:razz: , wystawiałam wtedy też suczki (szczeniak, pośrednia, weteran), byłam w takiej fioletowej spódnicy:p

Ja wystawiam suczkę w młodzieży i suczkę/pieska w szczeniakach (sama już nie wiem czy to piesek czy suczka,ma na imię Harry,w rodowodzie Horus,a w wykazie pisze,że to suczka :lol: )
Aaaaa widziałam Cię w takim razie w Gdyni!:) Wystawiałam suczkę w młodzieży, tuż po Twoim zejściu z ringu ;)

Posted

A ja jednak nie wiem czy bede, mialam isc z kolezanka, ale stwierdzila, ze ja wystawy nie interesuja, a samej mi sie nie chce chodzic :roll:

JAk jednak bede, to biore aparat i moge wam zdjecia porobic, jak chcecie ;)

Posted

Cavalierka napisał(a):

Ja wystawiam suczkę w młodzieży i suczkę/pieska w szczeniakach (sama już nie wiem czy to piesek czy suczka,ma na imię Harry,w rodowodzie Horus,a w wykazie pisze,że to suczka :lol: )
Aaaaa widziałam Cię w takim razie w Gdyni!:) Wystawiałam suczkę w młodzieży, tuż po Twoim zejściu z ringu ;)

czy piesek, czy suczka:eviltong: spotkamy się na ringu:razz: (aczkolwieg jeżeli okaże się pieskiem:p , Demon bedzie miał dwóch konkurentów:lol: )
a wiesz może w jakim wieku jest ten szczeniaczek?? i po jakich rodzicach??:eviltong:

Posted

Sonika napisał(a):
A ja jednak nie wiem czy bede, mialam isc z kolezanka, ale stwierdzila, ze ja wystawy nie interesuja, a samej mi sie nie chce chodzic :roll:

JAk jednak bede, to biore aparat i moge wam zdjecia porobic, jak chcecie ;)

Rób, rób, fotki! Basia z Justą z LMG przy ringu suczek bneą siedzieć, a my nie będziemy mieć fotek :(

Posted

[quote name='Cavalierka']:lol: Złapiesz mnie hmmm...przy ringu 15 czyli tuż obok Twojego droga Karolinko :lol: :lol: :D

Ojojoj ja przewrażliwiona na tym punkcie jestem :evil_lol: :lol: No to daleko do Ciebie nie będę miała, mam nadzieję, że Cię znajdę i nie będziesz ganiała jak wariatka :lol: :razz:

Posted

mnie nie będzie niestety :( brak transportu poza tym ktoś musi psa pilnować :) zrobcie duzo zdjec jesli o moje zamowienia to poprosze jednego malamutka w weteranach Storm Klouds HHudson icy wind(pies) bede wdzięęęęęcznaaaaa !
Pozdr.
w przyszlym roku bedę napewno chociazbym miala na hulajnodze przyjechać