jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bardotka napisał(a):SUPER!!! To bez nerwów już:) Byłam u weta może będzie dobrze:) To dobrze :multi: Ja mam szczęście z tym numerkiem, bo gdyby nie to to znowu stanie w dłuugiej kolejce tak jak to było w Gdynii, a tak to dzisiaj kurierem dostałam całą pocztę :lol: Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jo-jo napisał(a):To dobrze :multi: Ja mam szczęście z tym numerkiem, bo gdyby nie to to znowu stanie w dłuugiej kolejce tak jak to było w Gdynii, a tak to dzisiaj kurierem dostałam całą pocztę :lol: Szczęściara:)))) Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 wystawa juz w sobote, a dzisiaj leje:( niezła burza wlasnie przechodzi nad Sopotem:( miejmy nadzieje ze w weekend bedzie wmiare ciepło (ale nie goraco) nie bedzie padało i wszystko bedzie sprzyjało wystawie.... eh, ta pogoda... Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Talut, mam nadzieję, że się zjawicie w sobotę na wystawie :) Trzeba poćwiczyć z Monulcem przed "wielkim show" w niedziele :lol: Paulinka moja kochana nie zapominaj, że masz ćwiczyć! Ja za to bedę przy ringu 14 z numerkiem 1131 Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 dziekuje Astuniu za informacje:) kochana moja ćwicze pilnie...przez ostatni tydzen nie miałam cienia szans, bo 3/4 czasu spendzalam w samochodzie a reszte zwiedzalam europejskie stolice, ale mam jeszcze dzisiaj i jutro czas na podszlifowanie teorii i praktyki. w sobote stawiam sie o 9 na wystawie i zrobimy sobie szybki trening:) miło ze juz obie jestesmy na forum:) Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja wyjeżdżam ze Szczecina o 3, bo roboty drogowe pracują... Więc bedę na 8 Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 wiesz Asta ze wczoraj nocowalam za Szczecinem?? i jak mogłas nie przenocowac mnie i mojej rodzinki:P:P:P ty jednak okropna jestes:D:D:D ale i tak cie lubie;) Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sobota, 12.08.200619 15 °C 1002 hPa Śnieg:0.0 mm Deszcz:0.1 mm Wiatr: 12 km/h tak sie zapowiada sobota w Sopocie, a tak niedziela... 19 14 °C 1013 hPa Śnieg:0.0 mmDeszcz:0.0 mm Wiatr: 6 km/h moim zdaniem niedziela bedzie w porządku...miejmy nadzieje ze zapowiadany deszcz w sobote nie zepsuje wystawy:/ Quote
Sonika Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nie wierz w pogode, naprawde ;) Od 1.5 tygodnia albo i wiecej w Gdańsku pada i pada. Tylko wczoraj było ładnie. Mam nadzieje, ze sie poprawi :] Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja na wystawie powinnam być ok.9:00 ;) Mam bliziutko, więc nie muszę wcześnie wstawać :) Podziwiam tych,którzy na tą wystawę przyjeżdżają z drugiego końca Polski choć wystawa ogólnie jest super!:) To z czym pójdę na MP będzie niespodzianką dla was i...dla mnie :lol: .O ile w ogóle pójdę,bo skoro eliminacje są o 10:30 to nie wiem czy zdążę :shake: . A Ty Asta co zabierasz w sobotę na MP? Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kochana, eliminacje są o 11, pozatym będziesz mogła przyjść później ;) A co zabiorę na JH też niech będzie niespodzianką, a wtajemniczeni ani mru mru :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Jak nie chcesz to nie pisz,ale chyba się domyślam :D No chyba,że to już nieaktualne ;) Ech a zresztą jakoś nie robi mi to różnicy czy wszyscy się dowiedzą co biorę na MP, ja bym nawet napisała co wezmę gdybym to wiedziała :lol: Nie mam bladego pojęcia, sytuacja wygląda dosć kiepsko :shake: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Asta napisał(a):Kochana, eliminacje są o 11 Nawet jeśli są o 11 to też nie wiem czy zdążę :shake: :-( Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nie doczytałaś, będzie można przyjść później ;) A czemu nie wiesz? Quote
LAURA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 oo...czyli jednak zrobią o 11 ;] napisałam do nich bardzo długi list w imieniu wszystkich mp,ze robienie eliminacji tak wczesnie jst chore :P Ja bede na 60%,lol...moze w niedziele:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No fakt będę mogła,ale organizatorzy wymyślili to beznadziejnie :mad: Nie pomyśleli,że Młodzi Prezenterzy wystawiają też na ringu psy?:shake: :mad: No,ale coż...Co do tej sytuacji to miałam w planach zabrać Atosa na MP na sobotę,ale gdy wróciłam z Tatr i odebralam go od dziadków to był w opłakanym stanie :shake: Teraz dochodzi do siebie,ale nie chcę go męczyć. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 LAURA napisał(a):oo...czyli jednak zrobią o 11 ;] napisałam do nich bardzo długi list w imieniu wszystkich mp,ze robienie eliminacji tak wczesnie jst chore :P Ja bede na 60%,lol...moze w niedziele:) Swietnie Laura! :D Taki list może przemowi im do rozumu :roll: Koniecznie przyjeżdżaj w niedzielę! :) Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja też jestem jak najbardziej zza :D Wtedy na bank bym B.J wystawiała, jakby nie mogli zrobić o 14, tak jak w Szczecinie, wszyscy zdąrzyli ... Quote
Jura Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Czy może ktoś jedzie w sobotę bladym świtem z Warszawy na wystawę i ma miejsce w samochodzie dla jednej osoby bez psa? Quote
Gazuś Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Asta napisał(a):Ja też jestem jak najbardziej zza :D Wtedy na bank bym B.J wystawiała, jakby nie mogli zrobić o 14, tak jak w Szczecinie, wszyscy zdąrzyli ... Ale Karola, zauważ ile w Sopocie jest pokazów na honorowym - jest wiele konkurencji i wątpie, zeby sie wyrobili robiąc MP w innym czasie. Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Mówiłam, nie Karola, tylko Karolina :lol: Pozatym oni mają do tego specjalny ring (na eliminacje), wybiorą czwóreczkę finałową i później na finały cię ganiają, no cóż, zobaczymy jak to będzie, a teraz nie sądzę żebyś się do nich do dzwoniła :roll: Quote
Kora- Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A od której jest wogule wystawa i do której? Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Wystawa rozpocznie się o 10, ale do której, nie mam zielonego pojęcia... Sędziowanie w ringach conajmniej do 14, a konkurencje finałowe może gdzieś tak do 18... Trudno powiedzieć Quote
Kora- Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aha to ja prawdopodobnie bede Znaczy się w niedziele na bank a w sobote to dokładnie nie wiem Będe jako widz i fotograf :P Quote
Asta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 o to ładnie cie proszę o fotki z konkurencji finałowych, np. z młodego prezentera :lol: i takie tam inne Quote
Recommended Posts