Savannah Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Dzidtka']PILNIE POSZUKIWANA OSOBA JADĄCA NA SOPOT Z LUBINA?LEGNICY!!!! BŁAGAM O POMOC!!!! z Poznania Aniu to tak :) Quote
Sonika Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='strumyk']UCHWAŁA nr XVII/537/99 RADY MIASTA GDAŃSKA z dnia 29 grudnia 1999 roku Właściciel lub dzierżyciel psa zobowiązany jest ponadto do wyprowadzania psa na spacer wyłącznie na smyczy. W pomieszczeniach wspólnego użytku w budynkach wielomieszkaniowych, takich jak windy, korytarze, klatki schodowe, prowadzenie psów może mieć miejsce wyłącznie na smyczy i w kagańcu. Zwolnienie psa ze smyczy dozwolone jest tylko wtedy, gdy pies jest w kagańcu oraz w miejscach mało uczęszczanych przez ludzi i tylko, gdy opiekun psa ma możliwość sprawowania bezpośredniej kontroli nad jego zachowaniem. znam uchwałe na pamiec i jest tak jak napisalam, wiec po co ten cytat? ;) Co do wystawy, to bede jako widz, w dwa dni :cool3: Quote
strumyk Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sonika napisał(a):znam uchwałe na pamiec i jest tak jak napisalam, wiec po co ten cytat? ;) A, bo nie pokazalo sie to co cytowalas, a ktos inny pytal. Fajnie, ze znasz, ale inni nie, a tu maja czarne na bialym co mowic straszakom, gdyby oni nie znali. Quote
Gazuś Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sonika napisał(a):znam uchwałe na pamiec i jest tak jak napisalam, wiec po co ten cytat? ;) Co do wystawy, to bede jako widz, w dwa dni :cool3: Sonika, to nas znajdziesz przy ringu, nie? Quote
Dorota_Fiszer Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Czy moze ktos jadacy z Warszawy mialby miejsce dla jednej sooby i dwoch goldenow? wiem,pobozne zyczenie,ale zapytam :-) Oczywiscie do paliwa sie dokladam. Quote
Sonika Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gazuś napisał(a):Sonika, to nas znajdziesz przy ringu, nie? no mam taka nadzieje, ale nie wiem czy Cie rozpoznam :roll: ;) Kiedy sie juz zna swoje numery startowe(?) Wtedy byłoby łatwiej :razz: A tak wogule, w jaki dzien sa goldeny? Quote
Musiałek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Koleżanka jest w Sopocie i mówi że wystawa ma być z wielka pompą :lol: prezydent miasta i bilety w jakichs loteriach rozdaja i na ulicach o tym glosno :lol: chyba bedzie tłoczno :lol: I mówiła że dziś już słonko świeciło i na weekend ma być łądnie !!:lol: a u mnie za oknem własnie leje juz od paru godzin :shake: Quote
Bardotka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jo-jo napisał(a):No ja myśle ze bedzie z nami siedziec :evil_lol: A jak wystawiasz dziewczyny (mam na myśli Dike i Dafne?) Mają być wszystkie trzy: Diana, Dafne i Dike - zobaczymy które dojadą. Ja mam biegać tylko z Dudusiem ale wiesz jak to jest:lol: Co do Dianki to nie wiem czy wystartuje, ma cycuszki do ziemi i kuleje na tył - chyba sobie stłukła łapkę:( szkoda bo jest jedna - zobaczymy na miejscu jak będzie:( Quote
Bardotka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Musiałek napisał(a):Koleżanka jest w Sopocie i mówi że wystawa ma być z wielka pompą :lol: prezydent miasta i bilety w jakichs loteriach rozdaja i na ulicach o tym glosno :lol: chyba bedzie tłoczno :lol: I mówiła że dziś już słonko świeciło i na weekend ma być łądnie !!:lol: a u mnie za oknem własnie leje juz od paru godzin :shake: Slonko, tak jest zawsze - to wg mnie najfajniejsza wystawka - oczywiście jak jest pogoda:cool3: :loveu: Quote
Diamant Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Prosze o info o której i na jakim ringu bedą sędziowane Dogi Niemieckie - bedzie tam osoba razem z psiakiem której dawno nie widziałm i zależy mi na tym aby razem się spotkać............:cool1: Pozdrawiam. Quote
Squ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Musiałek napisał(a):Koleżanka jest w Sopocie i mówi że wystawa ma być z wielka pompą :lol: prezydent miasta i bilety w jakichs loteriach rozdaja i na ulicach o tym glosno :lol: chyba bedzie tłoczno :lol: I mówiła że dziś już słonko świeciło i na weekend ma być łądnie !!:lol: a u mnie za oknem własnie leje juz od paru godzin :shake: Ja tam nic nie słyszałam :cool3: Pogoda nie jest super. Zachmurzone niebo i trochę chłodno, ale słońce próbuje się zza chmurek przebić ;) Quote
Iwona. Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Squ napisał(a):Ja tam nic nie słyszałam :cool3: Ja też nie:roll: Pogoda bez większych zmian Quote
Gazuś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Sonika napisał(a):no mam taka nadzieje, ale nie wiem czy Cie rozpoznam :roll: ;) Kiedy sie juz zna swoje numery startowe(?) Wtedy byłoby łatwiej :razz: A tak wogule, w jaki dzien sa goldeny? Sonika - mój nr - 2193 - MAD MAX Pasada, psy, klasa otwarta ;) Z Jantarem i Bazyliszkiem nie wiem jakie mam numerki - też, znajdz w katalogu, będziemy Jantasiem razem siedzieć ;) Dorota, napisz może jesczze na LMG - czy ktoś jedzie, mam nadzieję, że się ktoś znajdzie... Quote
jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Musiałek napisał(a):Koleżanka jest w Sopocie i mówi że wystawa ma być z wielka pompą :lol: prezydent miasta i bilety w jakichs loteriach rozdaja i na ulicach o tym glosno :lol: chyba bedzie tłoczno :lol: I mówiła że dziś już słonko świeciło i na weekend ma być łądnie !!:lol: a u mnie za oknem własnie leje juz od paru godzin :shake: Kochana, u mnie od wczoraj słobneczko i cieplutko i cały czas z balkonu obserwuje Sopot i wczoraj coś ciemno tam było ale dzisiaj wygląda jakby była tam bardzo ładna pogoda :multi: Quote
jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Diamant napisał(a):Prosze o info o której i na jakim ringu bedą sędziowane Dogi Niemieckie - bedzie tam osoba razem z psiakiem której dawno nie widziałm i zależy mi na tym aby razem się spotkać............:cool1: Pozdrawiam. Wystarczy sprawdzić na stronie związku Gdyńskiego, dogi są sędziowane od godziny 10 na ringu 68) Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko skoro my wygraliśmy BOB'a z takim paszczakiem w Gdyni, to Ty tym bardziej wygrasz ;-))) Dzięki za wiarę w nas, ale Dudek to duży problem - kulawizna jej nie przechodzi - chyba ma stłuczoną poduszeczke - o ile coś tas takiego można sobie zrobić. Biedactwo kuleje strasznie:shake: Łapeczkę jej oglądam, macam - nic tam nie ma, żadnej ranki, nic się nie wbiło, a laleczka kuleje buuuuuuuuu:-( Quote
jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ehh, miejmy nadzieje że wydobrzeje łapka, a narazie pooszczędzaj ją ;-)) A dlaczego Teski nie zgłosiłas? Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jo-jo napisał(a):Ehh, miejmy nadzieje że wydobrzeje łapka, a narazie pooszczędzaj ją ;-)) A dlaczego Teski nie zgłosiłas? Idę po robocie do weta, zobaczymy co mądrego powie:roll: Teska miała mieć dzieci ale nie wyszło:shake: Quote
jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bardotka napisał(a):Idę po robocie do weta, zobaczymy co mądrego powie:roll: Teska miała mieć dzieci ale nie wyszło:shake: Ale myślałam że jeszcze można bylo zgłaszać po tym :shake: Szkoda, bo tego mini doga uwielbiam :loveu: Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jo-jo napisał(a):Ale myślałam że jeszcze można bylo zgłaszać po tym :shake: Szkoda, bo tego mini doga uwielbiam :loveu: Hi hi hi, dziękuję w imieniu Teski za słowa uwielbienia;-)) Chciałam ją zabrać teraz do Sopotu na wycieczkę, ale chyba nie damy sobie rady z 4 psami, nie mówiąc już o pojemności autka, która mogłaby okazać się zbyt mała;-) Quote
Musiałek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bardotka napisał(a):Hi hi hi, dziękuję w imieniu Teski za słowa uwielbienia;-)) Chciałam ją zabrać teraz do Sopotu na wycieczkę, ale chyba nie damy sobie rady z 4 psami, nie mówiąc już o pojemności autka, która mogłaby okazać się zbyt mała;-) co nie damy rady ??:diabloti: nawet nie wiesz jak samochod moze sie rozciągnąć :lol: a Twoja małą tym bardziej gdzies miedzy torby upchniemy :evil_lol: Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Musiałek napisał(a):co nie damy rady ??:diabloti: nawet nie wiesz jak samochod moze sie rozciągnąć :lol: a Twoja małą tym bardziej gdzies miedzy torby upchniemy :evil_lol: Mówisz??? Jakby co będziemy kolanem dopychać hi hi hi:loveu: Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 talut napisał(a):Agasiowy Snoop :D właśnie doszło potwierdzenie :D ring 3. numerek 1879 :cool3: to JA cie złapie:) ogolnie to jestem juz w Sopocie (ciociunia:cool3: ) i spisuje sobie wsze numerki startowe:) ja tylko MP wiec to ja bede szukala was a nie wy mnie:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jednak mamy potwierdzenie :multi: Numerek 577, ring 6 godzina 10.45 ;-) Quote
Bardotka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jo-jo napisał(a):jednak mamy potwierdzenie :multi: Numerek 577, ring 6 godzina 10.45 ;-) SUPER!!! To bez nerwów już:) Byłam u weta może będzie dobrze:) Quote
Recommended Posts