Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

Hihi setera na ringu 5 mam o 10, 15

Goldeny sa od... 10 - Doc - klasa otwarta i a może jeszcze psy do wsyatwiania w otwartej i młodzieży... - Florka, wychodzi na to, że Wike Ty bierzesz.

Gordon nie zgłoszony, więc tutaj problemu nie ma - naszczęście ;)

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Hihi setera na ringu 5 mam o 10, 15

Goldeny sa od... 10 - Doc - klasa otwarta i a może jeszcze psy do wsyatwiania w otwartej i młodzieży... - Florka, wychodzi na to, że Wike Ty bierzesz.

Gordon nie zgłoszony, więc tutaj problemu nie ma - naszczęście ;)

Jak to przeciez zdarzysz wystawic Wike czy nie . . .??
A Ty bierzesz Diane . . ??

Posted

Wydaje mi się, że nie zdążę, ani na jedną, ani na drugą - Ty byś wzięła wtedy obie...
A jakby jakimś cudem (:lol: ) udało mi się zdążyć, to wziełabym chyba tą, która by akurat wchodziła, co?

Posted

Gazuś napisał(a):
Wydaje mi się, że nie zdążę, ani na jedną, ani na drugą - Ty byś wzięła wtedy obie...
A jakby jakimś cudem (:lol: ) udało mi się zdążyć, to wziełabym chyba tą, która by akurat wchodziła, co?

A czemu myslisz ze nie zdazysz . . .??
To ile Ty wystawiasz Goldenow . . ??
I co jedze ta suczka . . .??

Posted

Florka_xyz napisał(a):
A czemu myslisz ze nie zdazysz . . .??
To ile Ty wystawiasz Goldenow . . ??
I co jedze ta suczka . . .??

Jaka suczka? :roll: Nie miało być suczki - tylko Maja, beagielka - ale to w niedzielę :lol:
Wystawiam, tak jak pisałam, Doca w otwartej, ale jeszcze idzie Jantar w pośredniej i Bazyl w młodzyeży - możliwe, że któregoś będę miała.

Zresztą i tak ejsteś przecież wolna do 13, to weźmiesz (jak ja nie będę mogła) Wikę, a ja jak zdąże to Dianę. Chociaż wątpie, bno wydaje mi się, że Doc wejdzie ok 10,30 na ring.

Posted

Gazuś napisał(a):
Jaka suczka? :roll: Nie miało być suczki - tylko Maja, beagielka - ale to w niedzielę :lol:
Wystawiam, tak jak pisałam, Doca w otwartej, ale jeszcze idzie Jantar w pośredniej i Bazyl w młodzyeży - możliwe, że któregoś będę miała.

Zresztą i tak ejsteś przecież wolna do 13, to weźmiesz (jak ja nie będę mogła) Wikę, a ja jak zdąże to Dianę. Chociaż wątpie, bno wydaje mi się, że Doc wejdzie ok 10,30 na ring.

A Maja bedze . . . ??:cool3:

Posted

Agasia napisał(a):
Podszkolilabys ojczulka co do tego biegania co :D?

przecież ojczulek bosko biega :cool3: bo jakby nie biegał to by nie miał tylu tytułów :evil_lol:

Posted

a ja czekam na liscik ze zwiazku z potwierdzeniem...oby dotarlo na czas....
tak na marginesie Snoopek ma w rodowodzie tych samych przodkow co moja sunia wiec krewnymi sa ;)....

Posted

Beagielka jedzie! :lol:

Mam nadzieję, że ładnie się zaprezentujemy ;) Bardzo mi na małej zalezy, to jej druga wystawa, a pierwsza w tej klasie... ;)

Z racji tego, że ten słodziak wrócił do malborku jutro będziemy ćwiczyć ;)

Posted

My mamy już potwierdzenie :D
Jeszcze chyba nigdy tak późno nie wchodziliśmy na ring..... 13.20

Ale pogodę nie zapowiadają zbyt łaskawą na ten weekend :(