paulinka13 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dobra, dobra...zaczne sie naprawde przykładać,bo wiem juz co mi grozi:) Quote
skubi Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Beardedów jest tylko... 27 :crazyeye: A na krajowej będzie jeszcze więcej :evil_lol: Suczek w klasie championów jest...6. Będziemy miały z Vegą sporą konkurencje Więcej beardedów w polsce w jednym miejscu było tylko raz, na wystawie europejskiej (a światówka na pewno tę ilość pobije) Quote
jo-jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nareszcie dopadłam kompa i tu patrze że wykaz wystawców już jest :diabloti: Dogów jest aż 65 sztuk :crazyeye: My stoimy, z dwoma pieskami, z którymi wiedziałam że staniemy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Paaati_93 napisał(a):To jest najlepsze... ja tak ćwiczyłam przed moim debiutem ;) Jo-Jo czy mogłabyś mi odpsiać na PW ! to ważne.. Przepraszam, że tak późno ale nie miałąm dotępu do komputera od wczoraj, już masz odpowiedź... Arima, znowu się nie spotkamy? :evil_lol: Quote
arima Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Taaaak, tylko że ja z trzema potworami będe :evil_lol: Już to widze, jak sobie spokojnie gadamy:cool3: Quote
Paaati_93 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 My mamy w klasie weteranów tylko jednego psiaka :D Ale konkuręcja, ale cieszę się że jest ;) powalczymy przynajmiej a nie na łatwizne pujdziemy..jak zwykle. Ale na MP będzie ok. 20 młodzych prezenterów w grupie młodszej jak nie więcej..ale my z Astą mamy swoją regułę ;) Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dokładnie :D Będzie pewno więcej, bo jeszcze zieloni ;) Quote
Paaati_93 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hehe..zieloni :D Jak to pięknie brzmi !! :D:D Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To teraz trzeba liczyć ponad 20 osób, będzie się działo i to sporo, adrenalinka... Ciśnienie rośnie :lol: Quote
$andwich Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A collaków za to jest tyle, co na większej krajówce:shake:. Quote
jovanna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 to juz wiem ze o ile nie pomylilam sie w rachunkach to w mojej klasie (otwarta) mam 12 konkurentek , zalamka, koncze hodowlanke i zalezy mi najbardziej na ocenie, nie lokacie ,ale wiadomo ze jak juz sie zasmakuje w sukcesach to chce sie wiecej..byle bym nie byla w na szarym koncu po ocenie....to jakos przezyje ;) Quote
$andwich Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 jovanna napisał(a):to juz wiem ze o ile nie pomylilam sie w rachunkach to w mojej klasie (otwarta) mam 12 konkurentek Uuu, to tyle jest wszystkich collie zgłoszonych:lol:. Quote
paulinka13 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asta jesli chodzi Ci o TĄ zasadę to ja tez ja pochwalam:) ponad 20 osóbek to rzeczywiscie duzo...ale poczekamy zobaczymy...ja zaliczam sie jeszcze do zielonych czy juz tych pomiedzy??:P Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nie wiem, nie widziałam Cie w akcji, ale raczej pomiędzy - nie zielony ;) Quote
paulinka13 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 to dobrze:) ciesze sie ze jestem juz biało-zielona:):):) Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A pełną opinię dostaniesz w Sopocie, jak mi pokażesz co potrafisz... :evil_lol: Quote
sheltia12 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A pełną opinię dostaniesz w Sopocie, jak mi pokażesz co potrafisz... Asta to ja tez chce opinie!! :P w chojnicach nie zdazyłam ci sie pokazac Pozdrawiam, Sheltia Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Hah :evil_lol: To zapraszam na ring amstaffów, ale umówić się wstepnie przez komórke :lol: :evil_lol: Quote
Paaati_93 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Asta mogę towarzyszyć wam w ocenie ? Choć ja Paulinkę widziałam już w Grudziądzu, Paan Siejkowksi nas się zapytał "Charakterystyczna cecha Wyżła ?" nie wiemy :P a on stójka hahaha.. Quote
Asta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No pewnie, że tak :) Dziewczyny widzimy sie dopiero za tydzien (na forum), wieczorem w czwartek, chyba ze jutro jeszcze wpadne rano ;) Quote
jovanna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 cholera,doliczylam sie i jest z moja sunia 16 sztuk w otwartej...ze ja glupia w posredniej jej nie wystawilam..paluszek sie omsknal jak o tym decydowalam i teraz mam kurna mac konkurencje i niezla stawke...yhhhh wrrrrr Quote
paulinka13 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Paaati_93 napisał(a):Asta mogę towarzyszyć wam w ocenie ? Choć ja Paulinkę widziałam już w Grudziądzu, Paan Siejkowksi nas się zapytał "Charakterystyczna cecha Wyżła ?" nie wiemy :P a on stójka hahaha.. ej,serio sie widzialysmy?? i ja nic nie wiem?? no nie:mad: utłuke cie:evil_lol: oceniac mnie mozecie, pozwalam:cool3: co do tej cechy wyżła to mu zaczelam wymieniac chyba z 5 innych oprócz stójki:roll: ale sie doszkoliłam i nastepnego dnia w Inowrocławiu juz wiedzialam o co chodzi:razz: pan Siejkowski spodobał mi sie bo wszystko po kolei wytłumaczył i juz nastepnego dnia moim zadaniem było lepiej:) ja jutro rano jade na Słowacje, wiec koniec z netem. zjawie sie na forum dopiero w czwartek lub piątek wieczorem. buzka wszytkim:* Quote
Asta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ok, to dokładniej umówimy się w czwartek bądź piatek ;) A ja mówię wam se la vi i miłego tygodnia wakacji :) Quote
Recommended Posts