Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beardedów jest tylko... 27 :crazyeye: A na krajowej będzie jeszcze więcej :evil_lol: Suczek w klasie championów jest...6. Będziemy miały z Vegą sporą konkurencje

Więcej beardedów w polsce w jednym miejscu było tylko raz, na wystawie europejskiej (a światówka na pewno tę ilość pobije)

Posted

Nareszcie dopadłam kompa i tu patrze że wykaz wystawców już jest :diabloti:

Dogów jest aż 65 sztuk :crazyeye:
My stoimy, z dwoma pieskami, z którymi wiedziałam że staniemy :evil_lol:

Posted

Paaati_93 napisał(a):
To jest najlepsze... ja tak ćwiczyłam przed moim debiutem ;)
Jo-Jo czy mogłabyś mi odpsiać na PW ! to ważne..

Przepraszam, że tak późno ale nie miałąm dotępu do komputera od wczoraj, już masz odpowiedź...

Arima, znowu się nie spotkamy? :evil_lol:

Posted

My mamy w klasie weteranów tylko jednego psiaka :D Ale konkuręcja, ale cieszę się że jest ;) powalczymy przynajmiej a nie na łatwizne pujdziemy..jak zwykle. Ale na MP będzie ok. 20 młodzych prezenterów w grupie młodszej jak nie więcej..ale my z Astą mamy swoją regułę ;)

Posted

to juz wiem ze o ile nie pomylilam sie w rachunkach to w mojej klasie (otwarta) mam 12 konkurentek , zalamka, koncze hodowlanke i zalezy mi najbardziej na ocenie, nie lokacie ,ale wiadomo ze jak juz sie zasmakuje w sukcesach to chce sie wiecej..byle bym nie byla w na szarym koncu po ocenie....to jakos przezyje ;)

Posted

jovanna napisał(a):
to juz wiem ze o ile nie pomylilam sie w rachunkach to w mojej klasie (otwarta) mam 12 konkurentek

Uuu, to tyle jest wszystkich collie zgłoszonych:lol:.

Posted

Asta jesli chodzi Ci o TĄ zasadę to ja tez ja pochwalam:) ponad 20 osóbek to rzeczywiscie duzo...ale poczekamy zobaczymy...ja zaliczam sie jeszcze do zielonych czy juz tych pomiedzy??:P

Posted

Asta mogę towarzyszyć wam w ocenie ? Choć ja Paulinkę widziałam już w Grudziądzu, Paan Siejkowksi nas się zapytał "Charakterystyczna cecha Wyżła ?" nie wiemy :P a on stójka hahaha..

Posted

cholera,doliczylam sie i jest z moja sunia 16 sztuk w otwartej...ze ja glupia w posredniej jej nie wystawilam..paluszek sie omsknal jak o tym decydowalam i teraz mam kurna mac konkurencje i niezla stawke...yhhhh wrrrrr

Posted

Paaati_93 napisał(a):
Asta mogę towarzyszyć wam w ocenie ? Choć ja Paulinkę widziałam już w Grudziądzu, Paan Siejkowksi nas się zapytał "Charakterystyczna cecha Wyżła ?" nie wiemy :P a on stójka hahaha..

ej,serio sie widzialysmy?? i ja nic nie wiem?? no nie:mad: utłuke cie:evil_lol: oceniac mnie mozecie, pozwalam:cool3: co do tej cechy wyżła to mu zaczelam wymieniac chyba z 5 innych oprócz stójki:roll: ale sie doszkoliłam i nastepnego dnia w Inowrocławiu juz wiedzialam o co chodzi:razz: pan Siejkowski spodobał mi sie bo wszystko po kolei wytłumaczył i juz nastepnego dnia moim zadaniem było lepiej:) ja jutro rano jade na Słowacje, wiec koniec z netem. zjawie sie na forum dopiero w czwartek lub piątek wieczorem. buzka wszytkim:*